سلام دوستان. بنده چند وقت پیش یه مشکل برای سیستم پیش اومد . وقتی کار گرافیکی انجام می دادم ( گیم و فتوشاپ ) صفحه سیاه میشد بعد دوباره وصل میشد. درایور ها و همه چیز رو آپ کردم درست نشد. کابل HDMI رو عوض کردم برای چند روز مشکل حل شد اما دوباره همون مشکل پیش و کابل قدیمی رو انداختم و درست شد تا امروز از امروز باز هم همونطوری شده. داریور ها همشون آپدیت کردم و همچینین کایل های HDMI رو چک کردم کاملا سالم هستند.
کارت : gtx 1050 2G
مانیتور : LG 22MP58VQ
mohammad7966
11-07-19, 07:07
سلام دوستان. بنده چند وقت پیش یه مشکل برای سیستم پیش اومد . وقتی کار گرافیکی انجام می دادم ( گیم و فتوشاپ ) صفحه سیاه میشد بعد دوباره وصل میشد. درایور ها و همه چیز رو آپ کردم درست نشد. کابل HDMI رو عوض کردم برای چند روز مشکل حل شد اما دوباره همون مشکل پیش و کابل قدیمی رو انداختم و درست شد تا امروز از امروز باز هم همونطوری شده. داریور ها همشون آپدیت کردم و همچینین کایل های HDMI رو چک کردم کاملا سالم هستند.
این مشکلو ما با تلویزیون داریم.رسی--ور به تلویزیون از طریق hdmi وصله.ظاهرا چون hdmi اتصالش به صورت دیجیتاله و حالت 0 و 1 داره،فقط حالت خاموش داره و حالت روشن.
من هم فکر میکردم به خاطر کابل ولی وقتی با یه کابل دیگه هم تست کردم دیدم باز این مشکل هست.
اما کم کم علتش رو متوجه شدیم.علت مسخره ای داره:تداخل صورت میگیره به این صورت که وقتی کلید پنکه هال رو میزدیم(تلویزیون هم در هال قرار دارد)،یه لحظه تصویر قطع میشه.یا زمانی که پنکه رو روی دور تند میذاشتیم تصویر پشت سرهم قطع و وصل میشه.
شما با کابل vga امتحان کنید یا کابل dvi ،ببینید باز این مشکل هست یا نه
AMD>INTEL
11-07-19, 10:13
سلام
سیستم هست یا لپتاپ
تمام درایورهای نصب شده برای گرافیک را با DDU حذف کنید . سیستم را ریستارت کنید و آخرین درایور رو نصب کنید .
mohsenbostan
11-07-19, 10:33
سلام
سیستم هست یا لپتاپ
تمام درایورهای نصب شده برای گرافیک را با DDU حذف کنید . سیستم را ریستارت کنید و آخرین درایور رو نصب کنید .
سیستم هستش.
سلام
سیستم هست یا لپتاپ
داریور رو حذفش کردم و دوباره نصبش هم کردم باز هم درست نشد.
مشخصات کامل سیستم :
Ryzen 1500X
GTX 1050 2G
8G 2400 mHz
power : 580
AMD>INTEL
11-07-19, 15:31
داریور رو حذفش کردم و دوباره نصبش هم کردم باز هم درست نشد.
مشخصات کامل سیستم :
Ryzen 1500X
GTX 1050 2G
8G 2400 mHz
power : 580
کاری که میگم با دفت انجام بدید
پایه کارت گرافیک را با مداد پاک کن تمیز کنید . دوباره جا بزنید و چک کنید .