سلام دوستان.
من مادربردم مدل asus z77-v سوکت 1155و cpu i7 3770k و پاور کولرمستر 800gold و رم 8 گیگ کورسیال 2000.
چند ماه بود که سیستم رو روشن میکردم ویندوز 10 که بالا میومد صدا کلا نداشتم و خصوصا وقتی در حالت sleep میزاشتم سیستم رو بعد که روشن میکردم صدا کلا نداشتم و باید حتما ریستارت میکردم تا مشکل صدا رفع بشه و درست میشد.هنگام sleep که میزاشتم بعد روشن میکردم مشکل دیگم این بود که مثلا اجرا بعضی فایل های تصویری هم مشکل داشت و ارور میداد و باز باید سیستم ریستارت میکردم تا این مشکل هم حل میشد.سیستم بردم تعمیرکار گفتن از چیپش هست و چیپ مادربرد تعویض شد و هم فکنم چیپ یا ای سی کارت صدا هم تعویض شد که درست شد و کاملا سیستم درست شد.البته پاور هم تست کردن گفتن یه مشکل کوچیک داشته که تعمیر شده.سیستم درست بود چند ماه تا الان باز سیستم روشن میکنم بعضی وقتها صدا کلا ندارم و باید ریستارت کنم تا درست شه.
ویندوز هم عوض کردم قبلا که درست نشد و مشکل سخت افزاری گفتن هست.
الان مشکل به نظرتون چیه؟؟
درضمن تهویه سیستم خیلی خوبه در دوطرف بازه و هوا راحت در جریانه.ولی یکی اینکه چیپ مادربرد فن نداره و دستم میزارم روش خیلی داغه.
درضمن تعمیرکار گفته بود دوتا از پایه های cpu مادربرد هم انگار شکسته البته الان تصویز میده و کار میکننه.
حالا نظرتون درباره مشکل من بگید ممنون میشم.
AMD>INTEL
09-07-19, 05:40
سلام
فکر میکنم مادربرد شما به جای تعمیر باید تعویض میکردید .اگر این همه مشکل داشته واقعا بیخودی هزینه کردید برای این مادربرد
blackbooter
10-07-19, 07:43
سلام
فکر میکنم مادربرد شما به جای تعمیر باید تعویض میکردید .اگر این همه مشکل داشته واقعا بیخودی هزینه کردید برای این مادربرد
خب چون اولا برای تعویض باید مین کارکرده بگیرم چون 1155 تولید نمیشه و کارکرده هم تضمینی نیست با وجود قیمت حداق 1 تومن برای قطعات من که خراب نشه.و اینکه مین من با وجود این مشکلات چون کار سنگین و بازی نمیکنم و کارهای نت و فیلم و..کافیه برام و نمیخوام هزینه کنم و خیلی هم اذیت نمیکنه.الانم مشکلش فقط همین صدا هست که با ریستارت حل میشه و میخوام حلش کنم که بدتر نشه.هزینه فقط چیپ بود تعویض شد.یه راهنمایی کنید بتونم یجوری حلش کنم نمیخوام هزینه کنم برای خریدو..مادربردم هم مارک هم مدل خیلی خوبیه امکاناتش عالیه برای من حیفه بخدا:1. (23)::great:
AMD>INTEL
10-07-19, 10:58
خب چون اولا برای تعویض باید مین کارکرده بگیرم چون 1155 تولید نمیشه و کارکرده هم تضمینی نیست با وجود قیمت حداق 1 تومن برای قطعات من که خراب نشه.و اینکه مین من با وجود این مشکلات چون کار سنگین و بازی نمیکنم و کارهای نت و فیلم و..کافیه برام و نمیخوام هزینه کنم و خیلی هم اذیت نمیکنه.الانم مشکلش فقط همین صدا هست که با ریستارت حل میشه و میخوام حلش کنم که بدتر نشه.هزینه فقط چیپ بود تعویض شد.یه راهنمایی کنید بتونم یجوری حلش کنم نمیخوام هزینه کنم برای خریدو..مادربردم هم مارک هم مدل خیلی خوبیه امکاناتش عالیه برای من حیفه بخدا:1. (23)::great:
خوب مشکل حل نشده . من اصلا نمیدونم این ایراد چه ربطی به چیپ داشته . به هر حال نشون میده که این تعمیر مشکل برد شما را حل نکرده است . به نظرم با توجه به مواردی که بیان نمودید بهترین راه تعویض برد هست . این مشکل با توجه به سابقه خرابی سخت افزاری بعید میدونم ریشه نرم افزاری داشته باشد .
اگر درایورها صدا نصب شده باشه و ویندوز هم تعویض شده باشد .
:1. (23)::great:
blackbooter
10-07-19, 16:20
خوب مشکل حل نشده . من اصلا نمیدونم این ایراد چه ربطی به چیپ داشته . به هر حال نشون میده که این تعمیر مشکل برد شما را حل نکرده است . به نظرم با توجه به مواردی که بیان نمودید بهترین راه تعویض برد هست . این مشکل با توجه به سابقه خرابی سخت افزاری بعید میدونم ریشه نرم افزاری داشته باشد .
اگر درایورها صدا نصب شده باشه و ویندوز هم تعویض شده باشد .
:1. (23)::great:
ممنون.فعلا میخوام تعمیر کنمش .به نظرت از چی میتونه باشه؟؟اخه تا چند ماه بعد تعمیر کاملا درست بود یهو باز اینجوری شد.الان تستی چیزی نیست انجام بدم مشخص شه ار کدوم قطعشه؟؟
blackbooter
10-07-19, 16:23
راستی مادربر رو باز کردم تمیزش کنم بعد کنار پردازندده دوتا هدسینگ ابی رنگ هست که بازش کردم و دوتا هم پایه نگهدارنده زیر برد بود باز کردم که زیر دوتا سینک و پایه ها یه خمیری بود که پاک کردم.خمیر روی یسری مانسفت بود به نظرم که پااک کردم.چه خمیریه و برای چیه؟عایقه فکنم درسته؟ازکجا تهیع کنم دوباره بزنم؟؟ممنون
AMD>INTEL
10-07-19, 17:32
ممنون.فعلا میخوام تعمیر کنمش .به نظرت از چی میتونه باشه؟؟اخه تا چند ماه بعد تعمیر کاملا درست بود یهو باز اینجوری شد.الان تستی چیزی نیست انجام بدم مشخص شه ار کدوم قطعشه؟؟
باید تست بشه . خود سازنده برد هم برای عیب یابی باید 20 دقیقه روی برد وقت بگذاره
- - - Updated - - -
راستی مادربر رو باز کردم تمیزش کنم بعد کنار پردازندده دوتا هدسینگ ابی رنگ هست که بازش کردم و دوتا هم پایه نگهدارنده زیر برد بود باز کردم که زیر دوتا سینک و پایه ها یه خمیری بود که پاک کردم.خمیر روی یسری مانسفت بود به نظرم که پااک کردم.چه خمیریه و برای چیه؟عایقه فکنم درسته؟ازکجا تهیع کنم دوباره بزنم؟؟ممنون
عکس بگذارید
هیت سینک چیپست رو باز کردید یا vrm ؟
blackbooter
10-07-19, 17:56
باید تست بشه . خود سازنده برد هم برای عیب یابی باید 20 دقیقه روی برد وقت بگذاره
- - - Updated - - -
عکس بگذارید
هیت سینک چیپست رو باز کردید یا vrm ؟
نه چیپست نیست. کنار پردازنده و جنسشم خیلی شبیه خمیر سیلیکون که روی پردازنده زده میشه هست
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
10-07-19, 19:29
پد حرارتی هست . همون پد رو باید جایگزین کنید . خمیر حرارتی برای این قسمت کاربرد نداره فقط باید از پد حرارتی استفاده بشه . همون که روش هست رو استفاده کنید
blackbooter
10-07-19, 22:05
پد حرارتی هست . همون پد رو باید جایگزین کنید . خمیر حرارتی برای این قسمت کاربرد نداره فقط باید از پد حرارتی استفاده بشه . همون که روش هست رو استفاده کنید
ممنون ولی قسمت زیرین هست ولی روی مادربرد کنده شد نیست دیگه خب اسمش چیه دقیقا از کجا باید بگیرم؟؟؟