PDA

مشاهده نسخه کامل : error code 0145 در لپ تاپ دل

mosafer=22
08-07-19, 12:19
دروود
موقع کار با لپ تاپ دل مدل لتویتد دی 630 بعضی وقتها هنگ میکنه .خود سیستم شروع به بررسی کرد و در آخر خطای 2000-0145 رو نشون داد .چنتا سایت خارجی رفتم اما ظاهرا هارد ایراد یا رابط های هارد دقیقا متوجه نشدم ایراد اصلی رو چی نوشتن .

AMD>INTEL
08-07-19, 13:38
دروود
موقع کار با لپ تاپ دل مدل لتویتد دی 630 بعضی وقتها هنگ میکنه .خود سیستم شروع به بررسی کرد و در آخر خطای 2000-0145 رو نشون داد .چنتا سایت خارجی رفتم اما ظاهرا هارد ایراد یا رابط های هارد دقیقا متوجه نشدم ایراد اصلی رو چی نوشتن .

سلام

اولین کار از هاردتون تست بگیرید با HDTUNE قسمت HEALTH را چک کنید

mohammad7966
08-07-19, 13:38
دروود

سلام.با برنامه hard disk sentinel یه تست بگیرید ببینید وضعیت سلامتی هارد از چه قراره؟

mosafer=22
08-07-19, 22:52
سلام

اولین کار از هاردتون تست بگیرید با HDTUNE قسمت HEALTH را چک کنید
دروود
برنامه رو نصب کردم ظاهرا همه چی اوکی بود و سبز و اروری نشون نداد .ازبرنامه hard disk sentinel هم استفاده کردم هارد سالمه .تو قسمت تست کلی هارد واسه سکتور به سکتور زمان زیادی میخواست اونو ادامه ندادم فقط یه قسمت از خونه ها قرمز شد.

AMD>INTEL
09-07-19, 05:36
دروود
برنامه رو نصب کردم ظاهرا همه چی اوکی بود و سبز و اروری نشون نداد .ازبرنامه hard disk sentinel هم استفاده کردم هارد سالمه .تو قسمت تست کلی هارد واسه سکتور به سکتور زمان زیادی میخواست اونو ادامه ندادم فقط یه قسمت از خونه ها قرمز شد.

اسکرین شات بگیرید
اینطور موارد باید دستگاه به صور دقیق تست بشه .بهتره به تعمیرکار نشون بدید