موقع روغن کاری یه اتصالی بین سیم های ورودی پیش اومد بعد اون هیچ کدوم فن ها کار نمیکنه. روشنم میکنم زیر لود و با افتربرنر هم هیچ علاِمی نمیده . خود کارت کاملا سالمه و تصویر داره زیر لود هم قدرتشو داره .نکته ای که هست روی پروفایل فن خود کارت دما که میره بالا تو افتربرنر درصد فن هم بالا میره ولی نمیچرخه همچنان .
فن هاارو رو کارت دیگه تست کردم یکی سالمه یکی سوخته همون که اتصالی کرد.
مشکلش چیه الان؟هزینه تعمیر خود کارت بدون فن بالاست ؟
کارتم 1070 gaming x
P-Ravesh
08-07-19, 05:31
موقع روغن کاری یه اتصالی بین سیم های ورودی پیش اومد بعد اون هیچ کدوم فن ها کار نمیکنه. روشنم میکنم زیر لود و با افتربرنر هم هیچ علاِمی نمیده . خود کارت کاملا سالمه و تصویر داره زیر لود هم قدرتشو داره .نکته ای که هست روی پروفایل فن خود کارت دما که میره بالا تو افتربرنر درصد فن هم بالا میره ولی نمیچرخه همچنان .
کارتم 1070 gaming x
یک نکته رو باید عرض کنم برای کسانی که اطلاع ندارند. روغن کاری فنها توسط کاربر کاری بیهوده است (تمام فنها در تمام قطعات و کیس)که بیشتر خسارت به بار می آورد تا سود . کارت گرافیک با قطعات با کیفیت ساخته میشود و عمر فنها در حالت معمول و کار استاندارد بیشتر از خود کارت گرافیک است پس تا زمانیکه کارت گرافیک کار میکند فن هم کار خواهد کرد . برای تمیز کردن ، قطعات نباید به برق متصل باشند (تا اتصال کوتاه رخ ندهد) و انسان نیز نه دچار برق گرفتگی احتمالی شود و نه الکتریسیته ساکن در بدنش به قطعات رایانه منتقل شود . هیچ تولید کننده قطعات رایانه ای، سخنی از روغنکاری فنها و یا شستشو زیر شیر آب به میان نیاورده است. تنها کاری که کاربر معمولی میتواند انجام دهد پاکیزه نگهداشتن رایانه از گرد وغبار و تعویض خمیر حرارتی است . قطعات الکترونیکی به کار رفته در رایانه حساسند و ممکن است به آسانی با یک بی دقتی یا یک شوک الکتریکی بسیار ضعیف (خارج از درک انسان)دچار آسیب شوند.
AMD>INTEL
08-07-19, 06:02
کارتم 1070 gaming x
سلام
کارت به هیچ عنوان خودتون دستکاری نکنید . گارانتی کارت هم باطل میشه . الان باید ببرید گارانتی شاید با هزینه براتون عوض کنند فن ها رو
milad.azn
08-07-19, 17:54
سلام
کارت به هیچ عنوان خودتون دستکاری نکنید . گارانتی کارت هم باطل میشه . الان باید ببرید گارانتی شاید با هزینه براتون عوض کنند فن ها رو
مشکل من الان خود کارت هست که چقدر داغون شده. فن که تعویضیه مشکلی نداره. نگران کارتم که چشه و مشکل حاد نباشه . گذاشتم گارانتی ولی بعید میدونم قبول کنن
AMD>INTEL
08-07-19, 20:22
مشکل من الان خود کارت هست که چقدر داغون شده. فن که تعویضیه مشکلی نداره. نگران کارتم که چشه و مشکل حاد نباشه . گذاشتم گارانتی ولی بعید میدونم قبول کنن
بعد از تعویض فن میشه فهمید .
milad.azn
09-07-19, 01:08
بعد از تعویض فن میشه فهمید .
میگم که کار نمیکردن یکیش سالم بود ولی همونم کار نمیکرد. بردم یجا تعمیرر گفت درایور چرخش فن ممکنه مورد داشته باشه نظر خودم رو برقشه حالا نمیدونم برق اون led rgb هم از همون سوکت هست یا نه چون ال ای دی ها هم سالم بودن کامل . یه 4 پین یه دو پین یا 3 پین هم کنارش میاد برا فن و ال ای دی
AMD>INTEL
09-07-19, 05:37
میگم که کار نمیکردن یکیش سالم بود ولی همونم کار نمیکرد. بردم یجا تعمیرر گفت درایور چرخش فن ممکنه مورد داشته باشه نظر خودم رو برقشه حالا نمیدونم برق اون led rgb هم از همون سوکت هست یا نه چون ال ای دی ها هم سالم بودن کامل . یه 4 پین یه دو پین یا 3 پین هم کنارش میاد برا فن و ال ای دی
به غیر از گارانتی گرین کارت را جای دیگر نفرستید . اینطور مواقع باید کارت را تست کرد . اینطوری نمیشه برای کارت نسخه پیچید