PDA

مشاهده نسخه کامل : آمدن صفحه آبی موقع نصب ویندوز 7 در لپ تاپ hp

a6543210
03-07-19, 06:09
سلام دوستان
یه لپ تاپ دارم که موقع نصب ویندوز 7 تا مرحله کپی فایل و نصب ویندوز می ره و وقتی مرحله بعد که می ره ریست بشه و ویندوز بدون سی دی بالا بیاد دیگه بالا نمی یاد و صفحه آبی می یاد...!
سوالم اینجاست که برا لپ تاپ هم ویندوز مخصوص لپ تاپ است یا با همین سی دی های ویندوز 7 که کامپیوتر معمولیمون رو نصب می کنیم هم جواب می ده....
سی دی مشکل نداره فقط هارد رو عوض کردم و تازه انداختم.... موقع نصب ویندوز درایو بندی کردم و درایو c رو پریموم (نمی دونم درست نوشتم یا نه) فورمت کردم...
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند ...
مدل لپ تاپ hp 8470p است.

AMD>INTEL
03-07-19, 11:16
سلام دوستان
یه لپ تاپ دارم که موقع نصب ویندوز 7 تا مرحله کپی فایل و نصب ویندوز می ره و وقتی مرحله بعد که می ره ریست بشه و ویندوز بدون سی دی بالا بیاد دیگه بالا نمی یاد و صفحه آبی می یاد...!
سوالم اینجاست که برا لپ تاپ هم ویندوز مخصوص لپ تاپ است یا با همین سی دی های ویندوز 7 که کامپیوتر معمولیمون رو نصب می کنیم هم جواب می ده....
سی دی مشکل نداره فقط هارد رو عوض کردم و تازه انداختم.... موقع نصب ویندوز درایو بندی کردم و درایو c رو پریموم (نمی دونم درست نوشتم یا نه) فورمت کردم...
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند ...
مدل لپ تاپ hp 8470p است.

سلام
احتمال مشکل سخت افزاری و احتمال مشکل هارد دستگاه شما هست . ویندوزهای 7 نسخه پرو و ... بدون مشکل روی لپتاپ سری شما نصب میشه مگر اینکه مشکل سخت افزاری داشته باشید

a6543210
06-07-19, 08:45
مشکل گویا از سی دی بود!

- - - Updated - - -

مشکل گویا از سی دی بود!

AMD>INTEL
06-07-19, 13:22
مشکل گویا از سی دی بود!

- - - Updated - - -

مشکل گویا از سی دی بود!

:1. (27)::1. (27):

پس بلو اسکرین نمیداده دوست عزیز . اگر از رایتر یا DVD نصب باشه خطای گم شدن فایل میده !!!!
تاپیک قفل میشه