PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید رم برای لپ تاپ

tolin
20-06-19, 14:03
سلام بر اساتید و دوستان عزیز

مدل لپ تاپ من LENOVO 310-15ISK هست و در حال حاضر 4 گیگ رم داره.

اینم خروجی نرم افزار CPU-Z هست:

22861

22862

22863

قصد ارتقای رم دارم اما نمیدونم چه نوع رمی باید بگیرم؟ DDR4 هست؟ 2133؟ 2400؟ 1066؟

و یک سوال دیگه اینکه با فرض اینکه رم فعلی من 2133 یا 1066 باشه میتونم یه 2400 بهش اضافه کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا راهنمایی کنید.

سپاس :give_rose:

AMD>INTEL
20-06-19, 15:11
قسمت spd هم اضافه کنید .
رم ddr4 هست
باس 2133
رم لپتاپ 8 گیگ باس 2133
هاینیکس تهیه کنید .

tolin
21-06-19, 12:24
قسمت spd هم اضافه کنید .
رم ddr4 هست
باس 2133
رم لپتاپ 8 گیگ باس 2133
هاینیکس تهیه کنید .

سلام
قسمت SPD اطلاعاتش خالی هست. رم 4 گیگ باس 2400 ای دیتا میتونم اضافه کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

AMD>INTEL
21-06-19, 14:11
سلام
قسمت SPD اطلاعاتش خالی هست. رم 4 گیگ باس 2400 ای دیتا میتونم اضافه کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

خیر رم مناسب رو پیشنهاد کردم .برندهای دیگه ریسک کار نکردنش رو باید قبول کنید

- - - Updated - - -

سلام

خیر رم مناسب رو پیشنهاد کردم .برندهای دیگه ریسک کار نکردنش رو باید قبول کنید

tolin
21-06-19, 18:38
متشکرم، مشکلی که هست اینه که متاسفانه مدلهای موجود در بازار بسیار محدود هستند، مثلا همین مارکی که شما گفتین را تابحال نشنیدم و بعید میدونم جایی داشته باشن حتی سرچ هم کردم جایی برای فروش نبود. اون سوال را برای این پرسید چون یکجا رفتم رم لپ تاپ DDR4 ای دیتا 4 گیگ باس 2400 داشت و اصرار داشت که به لپ تاپ شما میخوره و مشکلی نداره. گفتم بیام از اساتید بپرسم ببینم ادعاش درست بود یا نه. یک سوال آخر ، رم لپ تاپ ای دیتا DDR4 4 گیگ باس 2133 بگیرم مشکلی نیست که؟ چون شما گفتین «برند» میپرسم.

AMD>INTEL
21-06-19, 21:18
متشکرم، مشکلی که هست اینه که متاسفانه مدلهای موجود در بازار بسیار محدود هستند، مثلا همین مارکی که شما گفتین را تابحال نشنیدم و بعید میدونم جایی داشته باشن حتی سرچ هم کردم جایی برای فروش نبود. اون سوال را برای این پرسید چون یکجا رفتم رم لپ تاپ DDR4 ای دیتا 4 گیگ باس 2400 داشت و اصرار داشت که به لپ تاپ شما میخوره و مشکلی نداره. گفتم بیام از اساتید بپرسم ببینم ادعاش درست بود یا نه. یک سوال آخر ، رم لپ تاپ ای دیتا DDR4 4 گیگ باس 2133 بگیرم مشکلی نیست که؟ چون شما گفتین «برند» میپرسم.

رمی که ذکر کردم اتفاقا در بازار بسیار زیاده
شما شاید به گوشت نخورده باشه . ولی یکی از معتبرترین رم های موجوده که شرکت های بزرگ سازنده رم این سازنده رو انتخاب میکنند
مسئله کار کردن در باس 2400 و سازگاری با رم فعلی هست . منی که با شما حرف میزنم نزدیک 20 سال کارم این هست
متاسفانه خیلی از کاربران اینجا سوال میکنند و مشورت میگیرن ولی آخرسر کار خودشون رو میکنند .
همون هاینیکس رو از فروشگاه افق iranfso تهیه کنید .

tolin
22-06-19, 12:38
رمی که ذکر کردم اتفاقا در بازار بسیار زیاده
شما شاید به گوشت نخورده باشه . ولی یکی از معتبرترین رم های موجوده که شرکت های بزرگ سازنده رم این سازنده رو انتخاب میکنند
مسئله کار کردن در باس 2400 و سازگاری با رم فعلی هست . منی که با شما حرف میزنم نزدیک 20 سال کارم این هست
متاسفانه خیلی از کاربران اینجا سوال میکنند و مشورت میگیرن ولی آخرسر کار خودشون رو میکنند .
همون هاینیکس رو از فروشگاه افق iranfso تهیه کنید .
بسیار متشکرم . ضمن اینکه من سالهاست خدمت شما ارادت دارم آقا امید عزیز و در زمینه سخت افزار به نظرم شما جزو تاپ ترین افراد این حوزه در کشور هستید. :11():