PDA

مشاهده نسخه کامل : نمایش ندادن درایو های هارد

mehdihai
19-06-19, 16:37
دوستان تو ویندوز 7 هم این مشکل رو داشتم الان دوبار این مشکل تو ویندوز 10 به وجود اومده درایو های هارد رو لود نمیکنه
22857

AMD>INTEL
19-06-19, 17:49
با برنامه مینی تولز پارتشین ویزارد و گزینه Rebuild mbr مشکل حل میشه . روی دیسک مورد نظر رفته و rebuild mbr را از منوی بالا انتخاب کنید

mehdihai
20-06-19, 15:10
با برنامه مینی تولز پارتشین ویزارد و گزینه Rebuild mbr مشکل حل میشه . روی دیسک مورد نظر رفته و rebuild mbr را از منوی بالا انتخاب کنید
ممنونم. اطلاعات از بین نمیره؟

AMD>INTEL
20-06-19, 15:11
ممنونم. اطلاعات از بین نمیره؟

خیر :1. (23):

mehdihai
20-06-19, 15:22
خیر :1. (23):
برای هاری که ویندوز روش نصبه این گزینه غیر فعاله

AMD>INTEL
20-06-19, 15:42
برای هاری که ویندوز روش نصبه این گزینه غیر فعاله

باید روی خود هارد برید نه پارتشین
نشد باید از نرم افزارهای بوت پارتشین بندی یا به عنوان هارد دوم متصل کنید به کیس دیگه

mehdihai
21-06-19, 15:30
باید روی خود هارد برید نه پارتشین
نشد باید از نرم افزارهای بوت پارتشین بندی یا به عنوان هارد دوم متصل کنید به کیس دیگه
متاسفانه از طریق بوت هم اون گزینه برایش فعال نبود

AMD>INTEL
21-06-19, 16:17
متاسفانه از طریق بوت هم اون گزینه برایش فعال نبود

امکان نداره دوست عزیز . یا کار رو اشتباه انجام دادید یا هارد شما به صورت gpt هست
این روش هم تست کنید

Only the registered members can see the link

mehdihai
21-06-19, 17:01
امکان نداره دوست عزیز . یا کار رو اشتباه انجام دادید یا هارد شما به صورت gpt هست
این روش هم تست کنید

Only the registered members can see the link
بله gpt است

AMD>INTEL
21-06-19, 21:13
بله gpt است
خوب این رو باید توضیح میدادید . بیست سوالی که نیست .
روشی که لینک دادم انجام بدید .

mehdihai
22-06-19, 15:33
خوب این رو باید توضیح میدادید . بیست سوالی که نیست .
روشی که لینک دادم انجام بدید .
عرض کردم که هاردی که ویندوز روش نصبه این مشکل رو داره ویندوز 10 هم فکر کنم غیر از فرمت gpt نصب نمیشه البته شما استادی جسارتا جهت یاداوری عرض کردم. اگر مشکل حل نشد باید هارد فرمت بشه؟

AMD>INTEL
22-06-19, 17:50
عرض کردم که هاردی که ویندوز روش نصبه این مشکل رو داره ویندوز 10 هم فکر کنم غیر از فرمت gpt نصب نمیشه البته شما استادی جسارتا جهت یاداوری عرض کردم. اگر مشکل حل نشد باید هارد فرمت بشه؟

شما باید در همون پست اول باید توضیح بدید .اطلاعات کامل باید داده بشه شما پشت سیستم هستید و من دستسری به سیستم شما ندارم پس باید در پست اول شرح کامل بدید نه اینکه من اطلاعات را قدم به قدم کسب کنم .
پس به جای جواب دادن به من همون پست اول رو شرح کامل ارائه میکردید .
راه حل زیاد داره حل شدنش هم به کیفیت شرح حالی هست که به من ارائه میدید هست .