ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل نمایش رزولوشن 1080!

joeguitar1
19-06-19, 00:48
سلام
من از تلویزیون samsung full HD به جای مانیتور استفاده می کنم.
قبلا که لپ تاپ داشتم بدون هیچ مشکلی با اتصال به تلویزیون بصورت فول اچ دی تصویر داشتم.
ولی به تازگی یک سیستم با کارت گرافیک gtx 1660 ti گرفتم. مشکل اینجاست که با رزولوشن فول اچ دی
مشکل وجود داره و در این سایز انگار اصلا درایور کارت نصب نشده و تصویر شبیه به محیط safe mode می مونه!
ولی با انتخاب رزولوشن های پایین تر مشکل برطرف می شه؟

joeguitar1
19-06-19, 12:24
کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟!

AMD>INTEL
19-06-19, 15:18
مورد شما عجیبه
ولی باید درایور رابا DDU حذف کنید و مجدد نصب کنید . همچنین تو تنظیمات درایور جیفورس چک کنید تنظیمات پیشرفته تری وجود دارد یا نه .

joeguitar1
19-06-19, 15:50
مورد شما عجیبه
ولی باید درایور رابا DDU حذف کنید و مجدد نصب کنید . همچنین تو تنظیمات درایور جیفورس چک کنید تنظیمات پیشرفته تری وجود دارد یا نه .

ببینید در بازی و برنامه های بنج مارک مشکلی با رزولوشن 1080p وجود نداره ولی در محیط دستکتاپ و ویندوز این مشکل پیش می آید؟!

AMD>INTEL
19-06-19, 17:47
ببینید در بازی و برنامه های بنج مارک مشکلی با رزولوشن 1080p وجود نداره ولی در محیط دستکتاپ و ویندوز این مشکل پیش می آید؟!

تو تنظیمات جیفورس چک کنید
توی قسمت ADJUST SIZE and postion حالت های مختلف رو تست کنید تا به حالت مطلوب دست پیدا کنید
فکر کنم مشکل شما تو aspect ratio باشه

joeguitar1
19-06-19, 21:44
تو تنظیمات جیفورس چک کنید
توی قسمت ADJUST SIZE and postion حالت های مختلف رو تست کنید تا به حالت مطلوب دست پیدا کنید
فکر کنم مشکل شما تو aspect ratio باشه

دوست عزیز
فقط مشکل سایز دستکتاپ و مچ بودن با صفحه تلویزیون نیست!!!
زمانیکه ویندوز لود و بالا می آد، شکل و شمایل دستکتاپ درست شبیه به حالتی هست انگار با استفاده از برنامه display driver uninstaller درایور کارت گرافیک رو پاک کردی. یعینی علاوه بر مچ نبودن سایز دستکتاپ با صفحه تلویزیون، رنگ های صفحه هم بسیار محدود هست!!!

AMD>INTEL
20-06-19, 10:23
دوست عزیز
فقط مشکل سایز دستکتاپ و مچ بودن با صفحه تلویزیون نیست!!!
زمانیکه ویندوز لود و بالا می آد، شکل و شمایل دستکتاپ درست شبیه به حالتی هست انگار با استفاده از برنامه display driver uninstaller درایور کارت گرافیک رو پاک کردی. یعینی علاوه بر مچ نبودن سایز دستکتاپ با صفحه تلویزیون، رنگ های صفحه هم بسیار محدود هست!!!

روی مانیتور یا tv دیگه تست کنید .