PDA

مشاهده نسخه کامل : بالارفتن دمای cpu لپ تاپ

alirezamlc77
15-06-19, 16:41
با سلام خدمت دوستان
یه چند روزی هست فهمیدم لپ تاپ به طور غیر معمولی داغ میکنه .task manager را نگاه کردم و دیدم چیز الکی باز نیست و سی پی یو هم درگیر نیست.وقتی نرم افزار speed fan را اجرا کردم به یه موردی برخورد کردم و اون عدد و رقم عجیب برای گردش دور فن سی پی یو بود22851
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

AMD>INTEL
15-06-19, 17:03
با سلام خدمت دوستان
یه چند روزی هست فهمیدم لپ تاپ به طور غیر معمولی داغ میکنه .task manager را نگاه کردم و دیدم چیز الکی باز نیست و سی پی یو هم درگیر نیست.وقتی نرم افزار speed fan را اجرا کردم به یه موردی برخورد کردم و اون عدد و رقم عجیب برای گردش دور فن سی پی یو بود22851
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

61 درجه برای پردازنده لپتاپ بالا نیست .
از hwmonitor استفاده کنید.
این نرم افزار نتونسته به درستی دستگاه شما را شناسایی کند .

alirezamlc77
15-06-19, 19:58
61 درجه برای پردازنده لپتاپ بالا نیست .
از hwmonitor استفاده کنید.
این نرم افزار نتونسته به درستی دستگاه شما را شناسایی کند .
اول ممنونم از پاسخگویی به موقعتون.
22852
الان کامل احساس میکنم با اینکه برنام خاصی باز نیست ولی نسبت به قبل داره بیشتر داغ میکنه چون قبلا اگه مثلا یه wordباز بود احساس گرمایی نمیکردم ولی الان احساس گرما محسوس تر شده و همین موضوع موجب شد دنبال این مورد را بگیرم.همین الان که کنار محفظه خروج باد دست گذاشتم به صورت محسوس قسمت پلاستیک زیر لپ تاپ و کنار محفظه گرم هست و احساس میکنم گرما دفع نمیشه.به نظر شما ممکنه از سیستم عامل باشه یا کلا مربوط نیست؟ و اینکه ممکنه فن خراب شده باشه(با اینکه الان با فرض گرم شدن باید فن سرعت بیشتری داشته باشه ولی احساس میکنم یا کلا کار نمیکنه یا سرعتش بسیار کمه).

AMD>INTEL
16-06-19, 05:57
دستگاه چندسال کار کرده ؟
اگر بیش از 5 ساله باید ببرید خمیر حرارتی با کیفیت مثل z9 زده بشه تا حرارت پردازنده کم بشه . همچنین گرد و خاک داخل سیستم خنک کننده دستگاه هم تمیز شود .

alirezamlc77
16-06-19, 17:42
دستگاه چندسال کار کرده ؟
اگر بیش از 5 ساله باید ببرید خمیر حرارتی با کیفیت مثل z9 زده بشه تا حرارت پردازنده کم بشه . همچنین گرد و خاک داخل سیستم خنک کننده دستگاه هم تمیز شود .
6سال را مطمئنم.
به نظرتون اینکه فن مشکل داره یا نه را چه جور بفهمم؟

AMD>INTEL
17-06-19, 12:17
6سال را مطمئنم.
به نظرتون اینکه فن مشکل داره یا نه را چه جور بفهمم؟

دستگاه باید باز بشه و چک بشه

گرد و خاک تمیز بشه
اگر فن درست کار نمیکنه عوض بشه و خمیر حرارتی جدید زده بشه