PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم initialize شدن هارد در دیسک منیجمت و صفر بودن ظرفیت هارد

ahmad65
15-06-19, 11:34
سلام ، یه هارد 2ترا وسترن دیجیتال دارم - بعد از چک دیسک کردن هارد باهاش کار کردم و مشکلی نبود بعد از اینکه سیستم رو ریست کردم هاردم کلا پرید ، تو دیسک منیجمت رفتم که کلا زده not initialized .
روی اون کلیک راست میکنم و گزینه initialize disk رو میزنم صفحه ای که مشخص میکنی mbr یا gpt باشه رو برام میاره و زمانیکه اوکی میکنم ارور میده و هیچی به هیچی - برنامه های مختلفی رو تست کردم نشد - فلش بوت درست کردم و از برنامه هایی که برای این حالت هست استفاده کردم و تو هیچ کدوم هارد رو نشون نمیده .
تصویر زیر هم نشون میده حالتشو .
22850

AMD>INTEL
15-06-19, 11:46
سلام ، یه هارد 2ترا وسترن دیجیتال دارم - بعد از چک دیسک کردن هارد باهاش کار کردم و مشکلی نبود بعد از اینکه سیستم رو ریست کردم هاردم کلا پرید ، تو دیسک منیجمت رفتم که کلا زده not initialized .
روی اون کلیک راست میکنم و گزینه initialize disk رو میزنم صفحه ای که مشخص میکنی mbr یا gpt باشه رو برام میاره و زمانیکه اوکی میکنم ارور میده و هیچی به هیچی - برنامه های مختلفی رو تست کردم نشد - فلش بوت درست کردم و از برنامه هایی که برای این حالت هست استفاده کردم و تو هیچ کدوم هارد رو نشون نمیده .
تصویر زیر هم نشون میده حالتشو .
22850

سلام
هارد رو باید ببرید پیش تعمیرکار تو فریم ویر هارد بازسازی بشه .

ahmad65
15-06-19, 11:50
سلام
هارد رو باید ببرید پیش تعمیرکار تو فریم ویر هارد بازسازی بشه .

ممنونم بابت پاسخی که دادید ، خیلی کار میبره و اینکه اطلاعاتم از دست میره؟

AMD>INTEL
15-06-19, 13:08
ممنونم بابت پاسخی که دادید ، خیلی کار میبره و اینکه اطلاعاتم از دست میره؟

باید چک بشه دقیقا ایراد چیست . هر دو حالت رو باید در نظر بگیرید . هر چقدر کمتر دستکاری کنید احتمال برگشت اطلاعات بیشتره