سلام دوستان
من یک لپ تاپ dv6 1053cl کارکرده خریدم (لپ تاپ برای یکی از دوستان هست که خیلی کم کارکرده)
میخوام لپ تاپ رو 24 ساعته به برق بزنم و تنظیم کنم هر روز فقط در یک ساعت خاص روشن و خاموش شه
حالا مشکلی که هست وقتی لپ تاپ به برقه و صد در صد شارز میشه دو سه دقیقه بعدش ی مقدار ولتاژ باطری کاهش پیدا میکنه و به 99 درصد میرسه ، و زمانی که 99 درصد میشه دوباره شارژ انجام میده تا 100 در 100 شه و این اتفاق همش تکرار میشه (حتی اگه لپ تاپ خاموش باشه چراغ شارز به همین صورت روشن و خاموش میشه و مشخصه که هر چند دقیقه یکبار شارژش میکنه)
لپ تاپ های قدیمیتر هم دیدم که روی 95 درصد شارژ مجدد رو انجام میدن ولی نمیدونم چرا این لپ تاپ اینطوریه
جطور میتونم این مشکل رو رفع کنم؟ ممنون
akbar3
28-05-19, 08:52
سلام دوستان
من یک لپ تاپ dv6 1053cl کارکرده خریدم (لپ تاپ برای یکی از دوستان هست که خیلی کم کارکرده)
میخوام لپ تاپ رو 24 ساعته به برق بزنم و تنظیم کنم هر روز فقط در یک ساعت خاص روشن و خاموش شه
حالا مشکلی که هست وقتی لپ تاپ به برقه و صد در صد شارز میشه دو سه دقیقه بعدش ی مقدار ولتاژ باطری کاهش پیدا میکنه و به 99 درصد میرسه ، و زمانی که 99 درصد میشه دوباره شارژ انجام میده تا 100 در 100 شه و این اتفاق همش تکرار میشه (حتی اگه لپ تاپ خاموش باشه چراغ شارز به همین صورت روشن و خاموش میشه و مشخصه که هر چند دقیقه یکبار شارژش میکنه)
لپ تاپ های قدیمیتر هم دیدم که روی 95 درصد شارژ مجدد رو انجام میدن ولی نمیدونم چرا این لپ تاپ اینطوریه
غیر طبیعی به نظر میاد من لنوو دارم تا نیاد رو نود دوباره شارز نمیکنه.زیادم قدیمی نیست لنوو320
AMD>INTEL
28-05-19, 18:29
سلام دوستان
به نظر میرسه باتری یا شارژر دستگاه ارجینال نبوده و این مسئله ممکنه به خاطر این باشه
ABC.ABC
03-06-19, 10:51
به نظر میرسه باتری یا شارژر دستگاه ارجینال نبوده و این مسئله ممکنه به خاطر این باشه
سلام مجدد
ممنون
بله درسته این لپ تاپ با باطری اصلی خودش این مشکل رو نداشته
همونطور که گفتم میخوام لپ تاپ رو 24 ساعته به برق متصل کنم و ترسم این هست این باطری باعث شه لپ تاپ رو خراب کنه با این این وضعیتی که داره و هر چند دقیقه یکبار شارژ میشه ، یا حتی خودش رو خراب کنه
باطری اصلی خودش رو گذاشتم روش بعد چند سال که شارژ نکرد ، دو طرف باطری رو کمی سوراخ کردم که بتونم با پراب سل ها رو شارژ کنم ، اینکارو کردم و باطری شارژ شد ، باطری هم دقیقا داخل لپ تاپ شناخته میشه و همه ی جزئیات اون در برنامه داده میشه اما باطری نه روی لپ تاپ شارژ میشه و نه خروجی میده (تخمین خودش زده که 86درصد شارژ شده و ولتاژ تک تک سل ها رو هم دقیق زده و همه ی مشحصات اوکی هست اما خروجی به لپ تاپ نمیده که لپ تاپ با باطری روشن شه) با مولتی هم پین های خروجی روی باطری رو تست کردم خروجی ازش ندیدم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این باطری اگه مشکلش حل بشه و ده دقیقه هم برام کار کنه که فقط لپ تاپ هنگام قطع برق به هایبرنت بره برام خیلی مفیده
ممنون میشم راهنمایی کنید