سلام دوستان وقت بخیر
بنده با این سسیستم قبلا برنامه نویسی هم میکردم و سرعتش خوب البته الان منتقل کردم به یه سیستم دیگه کلا SSD هست
ولی الان چند وقتی هست سرعت این سیستمم بسیار اومده پایین طوری که یه موزیلا رو باز میکنی کلا سیستم ریپ میزنه
یه کپی بزنی کلا باید سیتم و تعطیل کنی تا کپی تموم بشه
اینم شات
228142281522816
AMD>INTEL
23-05-19, 13:02
سلام دوستان وقت بخیر
بنده با این سسیستم قبلا برنامه نویسی هم میکردم و سرعتش خوب البته الان منتقل کردم به یه سیستم دیگه کلا SSD هست
ولی الان چند وقتی هست سرعت این سیستمم بسیار اومده پایین طوری که یه موزیلا رو باز میکنی کلا سیستم ریپ میزنه
یه کپی بزنی کلا باید سیتم و تعطیل کنی تا کپی تموم بشه
اینم شات
228142281522816
سلام
از اطلاعات بکاپ بگیرید . هارد شما باید یکبار فرمت کامل بشه تا سرعت به حد نرمال برسه
هارد را به عنوان هارد دوم روی سیستم دیگه متصل نمایید و با این برنامه LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
keyone72
23-05-19, 13:09
سلام
از اطلاعات بکاپ بگیرید . هارد شما باید یکبار فرمت کامل بشه تا سرعت به حد نرمال برسه
هارد را به عنوان هارد دوم روی سیستم دیگه متصل نمایید و با این برنامه LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
چرا مشکلی داره ؟
یه مورد دیگه من یه هارد دیگه هم داشتم که یه ترا اونم اوکی بود رو سیتم بالا می اومد ولی الان نمیاد کلا تو بایوس هم نمیشناسه ولی تو سیستم دیگه امتحان کردم اوکی بوده
keyone72
23-05-19, 14:32
چرا مشکلی داره ؟
یه مورد دیگه من یه هارد دیگه هم داشتم که یه ترا اونم اوکی بود رو سیتم بالا می اومد ولی الان نمیاد کلا تو بایوس هم نمیشناسه ولی تو سیستم دیگه امتحان کردم اوکی بوده
lمشکل هارد دومم حل شد الان این llf چه فایده ای داره؟
AMD>INTEL
23-05-19, 16:03
lمشکل هارد دومم حل شد الان این llf چه فایده ای داره؟
سکتور به سکتور فرمت میکنه و برای هاردهایی که کند شدن رو حل میکنه