PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن سریع سیستم

Mahdi.ba
05-05-19, 22:00
سلام دوستان من تازه سیستم خودم رو ارتقا دادم.(سی پی یو/رم/گرافیک/پاور)(core i 7)
همشون هم توسط مادربرد ساپورت میشن و از نظر سوکت/فرکانس یا... مشکلی ندارن.:1. (23):
وقتی که داشتم سیستم رو میبستم موقع امتحان کردنش سیستم روشن شد ولی خب مانیتور هنوز وصل نبود.خاموشش کردم و بقیه چیزا رو وصل کردم اما وقتی روشن میشه سریع خاموش میشه.:1. (27):
بردمش برای تعمیر اول بایوس رو اپدیت کرد درست نشد.بعد گفت مشکل از سی پی یوئه.(با سی پی یو قدیمی و یه سی پی یو core i5 تست شد و سیستم کار کرد)
سی پی یو رو فرستادم تست کردن گفتن مشکلی نداره ولی باز یکی دیگه فرستادن. (core i 7)
اما همچنان این مشکل وجود داره.
*رم قبلی سالم بود اونو گذوشتم همه هارد و رایتر و گرافیک رو جدا کردم وبا سی پی یو و یک رم و پاور امتحان کردم نشد.
*cmos رو رست کردم باز هم کار نکرد باتری مادربرد رو کلا عوض کردم نشد.
*وقتی رم رو در میارم سیستم روشن میشه وشروع مبکنه به بوق زدن و دیگه هم خاموش نمیشه :great:
*اسلات رم رو هم تمیز کردم
اگه مشکل از رم/پاور بوده چطور با اون دو سی پی یو روشن شده؟(اگر هم ضعیف باشه با دراوردن بقیه چیزا باید روشن میشد.)
سی پی یو هم که مشکلی نداره و سالمه.
این که رم رو میارم دیگه پیسی خاموش نمیشه دلیلش چیه؟
لطفا اگر میتونید سریع تر کمک کنید :1. (28)::Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
06-05-19, 05:41
سلام دوستان من تازه سیستم خودم رو ارتقا دادم.(سی پی یو/رم/گرافیک/پاور)(core i 7)
همشون هم توسط مادربرد ساپورت میشن و از نظر سوکت/فرکانس یا... مشکلی ندارن.:1. (23):
وقتی که داشتم سیستم رو میبستم موقع امتحان کردنش سیستم روشن شد ولی خب مانیتور هنوز وصل نبود.خاموشش کردم و بقیه چیزا رو وصل کردم اما وقتی روشن میشه سریع خاموش میشه.:1. (27):
بردمش برای تعمیر اول بایوس رو اپدیت کرد درست نشد.بعد گفت مشکل از سی پی یوئه.(با سی پی یو قدیمی و یه سی پی یو core i5 تست شد و سیستم کار کرد)
سی پی یو رو فرستادم تست کردن گفتن مشکلی نداره ولی باز یکی دیگه فرستادن. (core i 7)
اما همچنان این مشکل وجود داره.
*رم قبلی سالم بود اونو گذوشتم همه هارد و رایتر و گرافیک رو جدا کردم وبا سی پی یو و یک رم و پاور امتحان کردم نشد.
*cmos رو رست کردم باز هم کار نکرد باتری مادربرد رو کلا عوض کردم نشد.
*وقتی رم رو در میارم سیستم روشن میشه وشروع مبکنه به بوق زدن و دیگه هم خاموش نمیشه :great:
*اسلات رم رو هم تمیز کردم
اگه مشکل از رم/پاور بوده چطور با اون دو سی پی یو روشن شده؟(اگر هم ضعیف باشه با دراوردن بقیه چیزا باید روشن میشد.)
سی پی یو هم که مشکلی نداره و سالمه.
این که رم رو میارم دیگه پیسی خاموش نمیشه دلیلش چیه؟
لطفا اگر میتونید سریع تر کمک کنید :1. (28)::Love-ssa~! (1):

مشخصات سیستم

Mahdi.ba
06-05-19, 09:01
مشخصات سیستم

CPU:core i7
GPU:sapphire plus rx570 8g
Ram:adata 4G + kingstone 8G ddr3 1600
Power:Green 530W esd 80 + bronze
Motherboard: elitegroup h61h2-a v1

DATAFARZIN
06-05-19, 09:49
مدل دقیق پردازنده؟

Mahdi.ba
06-05-19, 10:08
مدل دقیق پردازنده؟

ساپورت میکنه ها!
Intel core i7 3770 3.4 h 1155

AMD>INTEL
06-05-19, 10:12
CPU:core i7
GPU:sapphire plus rx570 8g
Ram:adata 4G + kingstone 8G ddr3 1600
Power:Green 530W esd 80 + bronze
Motherboard: elitegroup h61h2-a v1

از سلامت پردازنده مطمئن شوید .
با یک پاور دیگه تست کنید .

Mahdi.ba
06-05-19, 10:30
از سلامت پردازنده مطمئن شوید .
با یک پاور دیگه تست کنید .
خب سی پی یو که تست شده مشکلی نداره.پاور هم اگر به کلی خراب بود با دو سی پی یو دیگه روشن نمیشد.
اگر هم ضعیف بود با دراوردن بقیه قطعات میتونست روشن بشه. اینطور نیست؟:1. (28):

AMD>INTEL
06-05-19, 10:48
خب سی پی یو که تست شده مشکلی نداره.پاور هم اگر به کلی خراب بود با دو سی پی یو دیگه روشن نمیشد.
اگر هم ضعیف بود با دراوردن بقیه قطعات میتونست روشن بشه. اینطور نیست؟:1. (28):

اینطوری هم نیست . خیلی موارد هست . باید قطعات با قطعات سالم تست بشه در ضمن برای عیب یابی دقیق نیاز به دیباگر دارید .
احتمالا سورسی که پردازنده را تهیه کردید پردازنده هایی که برای شما فرستاده مشکل دار هستند