Admiral_Hunter
25-04-19, 22:11
سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز
سیستم ریستارت کردم بعد دیدم که هیچکدام از هاردها و ssd و رایترهام دیتکت نکرد.
clear cmos هم زدم نشد
با بایوس دوم رفتم نشد.
بایوس آپدیت هست.
کل هاردها جدا کردم و رایترها جدا کردم و ssd جدا کردم
یک بار سیستم استارت کردم
بعد تک به تک ssd و رایترم سیمش وصل کردم شناخت ولی بعد که هارد اضافه کردم کلا هیچی دیتکت نکرد.
دو تا هارد و ssd و دو تا رایترم سالم هستند.
گفتم شاید مشکل از پاور باشه. شاید کم آورده یکی از رایترهام از سیستم کلا جدا کردم گذاشتم کنار و سیم کشی رو بین ریلهای خروجی پاور تقسیم بندی کردم. گفتم شاید مشکل از اینه که فشار زیادی رو یکی از خروجی های پاور افتاده!!!
خوب واقعا سیستم درست شده و داره کار میکنه...
سوال من اینه آیا مشکل دیتکت نکردن هارد ها و.... از پاور بوده؟ آیا توصیه ای در این مورد دارید؟
حالا یه مشکلی هم با ویندوز دارم.بدون هیچ دلیل خاصی اکسپلورر ویندوز و همینطور فایرفوکس بسته میشه و قبل از بسته شدن دایره چرخان کنار موس میاد .!!!! وبعد چند ثانیه پنجره ویندوز اکسپلورر بسته میشه ....آیا این موضوع ربطی به سخت افزار داره یا فقط مشکلی نرم افزاری تو ویندوز هست؟
سیستم ریستارت کردم بعد دیدم که هیچکدام از هاردها و ssd و رایترهام دیتکت نکرد.
clear cmos هم زدم نشد
با بایوس دوم رفتم نشد.
بایوس آپدیت هست.
کل هاردها جدا کردم و رایترها جدا کردم و ssd جدا کردم
یک بار سیستم استارت کردم
بعد تک به تک ssd و رایترم سیمش وصل کردم شناخت ولی بعد که هارد اضافه کردم کلا هیچی دیتکت نکرد.
دو تا هارد و ssd و دو تا رایترم سالم هستند.
گفتم شاید مشکل از پاور باشه. شاید کم آورده یکی از رایترهام از سیستم کلا جدا کردم گذاشتم کنار و سیم کشی رو بین ریلهای خروجی پاور تقسیم بندی کردم. گفتم شاید مشکل از اینه که فشار زیادی رو یکی از خروجی های پاور افتاده!!!
خوب واقعا سیستم درست شده و داره کار میکنه...
سوال من اینه آیا مشکل دیتکت نکردن هارد ها و.... از پاور بوده؟ آیا توصیه ای در این مورد دارید؟
حالا یه مشکلی هم با ویندوز دارم.بدون هیچ دلیل خاصی اکسپلورر ویندوز و همینطور فایرفوکس بسته میشه و قبل از بسته شدن دایره چرخان کنار موس میاد .!!!! وبعد چند ثانیه پنجره ویندوز اکسپلورر بسته میشه ....آیا این موضوع ربطی به سخت افزار داره یا فقط مشکلی نرم افزاری تو ویندوز هست؟