PDA

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد خرید کیس تا قیمت ۱۰ میلیون

carrow
25-04-19, 00:18
سلام.
بودجه تقریبی من حداکثر ۸-۹ میلیون هست. مانیتور رو دارم و HDD هم از سیستم قبلی می‌تونم بذارم روی این سیستم. اگر هزینه کمتر هم بشه بسته به نیازی که دارم خب بهترم هست.

گیمر حرفه‌ای نیستم ولی دوست دارم سیستم توی اجرای بازی‌ها با کیفیت معمولی حداقل به مشکل نخوره.

کاربری اصلیم هم برنامه‌نویسی اندروید و ویرایش عکس و فیلم‌های ساده است.

چیزی که خیلی برام مهم هست اینه که بعدا بشه سیستم رو راحت ارتقا داد. مثلا الان رم رو ۸ ببندم و بعدا که پولش جور شد یه ۸ دیگه بهش اضافه کنم.

برای SSD هم فضای مورد نیازم ۲۵۰ هست تقریبا و فکر می‌کنم ۱۲۰‌تایی‌ها کم بیاد.

چون زیاد هم هارد و وسایل جانبی متصل می‌کنم، از نظر تعداد پورت‌ها کم نداشته باشه و شبکه‌ش هم بخاطر کارهای اینترنتی و حفظ کیفیت و سرعت توی ارتباط وای‌فای قوی باشه.

ممنون ازتون.

AMD>INTEL
25-04-19, 14:55
سلام

به نظرم پلتفرم رایزن اینتل مناسب شما باشه ولی با توجه به قیمت ها جمع کردن قطعات با بودجه شما شاید نیاز به افزایش بودجه از سمت شما باشه
من مینویسیم خودتون در سایت های آنلاین چک کنید

RYZEN 5 1400
MAIN B350 OR B450
باید سایت های فروش را چک کنید کدام تولید کنند در حال حاضر موجود دارد
رم هم کروشایل 8 گیگ باس 3000 یک ماجول
گرافیک 1050 2G اون هم باید ببینید کدام یکی از تولید کننده های اصلی موجود دارند
SSD Samsung 860 EVO 250GB
پاور Power GREEN GP430A-EU
کیس Green ORAMAN Plus
----------------
یک پیشنهاد اگر میبینید بودجتون برای گرافیک نمیرسه پردازنده را RYZEN 5 2400G تهیه و رم رو به 16 گیگ ارتقا بدید در زمان تکمیل بودجه گرافیک مناسب تهیه کنید

carrow
25-04-19, 16:40
سلام

به نظرم پلتفرم رایزن اینتل مناسب شما باشه ولی با توجه به قیمت ها جمع کردن قطعات با بودجه شما شاید نیاز به افزایش بودجه از سمت شما باشه
من مینویسیم خودتون در سایت های آنلاین چک کنید

RYZEN 5 1400
MAIN B350 OR B450
باید سایت های فروش را چک کنید کدام تولید کنند در حال حاضر موجود دارد
رم هم کروشایل 8 گیگ باس 3000 یک ماجول
گرافیک 1050 2G اون هم باید ببینید کدام یکی از تولید کننده های اصلی موجود دارند
SSD Samsung 860 EVO 250GB
پاور Power GREEN GP430A-EU
کیس Green ORAMAN Plus
----------------
یک پیشنهاد اگر میبینید بودجتون برای گرافیک نمیرسه پردازنده را RYZEN 5 2400G تهیه و رم رو به 16 گیگ ارتقا بدید در زمان تکمیل بودجه گرافیک مناسب تهیه کنید

مرسی که همیشه بی‌منت کمک می‌کنید و کار بقیه رو راه می‌ندازید. :give_rose:
پردازنده‌های رایزن با مجازی‌سازی و اجرای شبیه‌ساز‌های اندروید دیگه مشکلی ندارن مثل قبل؟
بعد اینکه پردازنده RYZEN 5 2400G خودش گرافیک آن‌برد داره؟ قدرتش در چه حده؟ بعدا بخوام کارت گرافیک بگیرم.

الان مدل‌ها رو توی این عکس درست انتخاب کردم دیگه؟

22779

مجموعش شد ۷.۵. اگر همین کار رو فعلا راه بندازه و بعدا بشه با اضافه کردن گرافیک و یه رم ۸ دیگه ارتقاش داد از نظر قیمتی عالیه.
پاور هم برای اینکه بتونم بعد از ارتقا 2-3 تا HDD‌ اضافه‌ش کنم اوکیه؟

AMD>INTEL
25-04-19, 17:56
مرسی که همیشه بی‌منت کمک می‌کنید و کار بقیه رو راه می‌ندازید. :give_rose:
پردازنده‌های رایزن با مجازی‌سازی و اجرای شبیه‌ساز‌های اندروید دیگه مشکلی ندارن مثل قبل؟
بعد اینکه پردازنده RYZEN 5 2400G خودش گرافیک آن‌برد داره؟ قدرتش در چه حده؟ بعدا بخوام کارت گرافیک بگیرم.

الان مدل‌ها رو توی این عکس درست انتخاب کردم دیگه؟

22779

مجموعش شد ۷.۵. اگر همین کار رو فعلا راه بندازه و بعدا بشه با اضافه کردن گرافیک و یه رم ۸ دیگه ارتقاش داد از نظر قیمتی عالیه.
پاور هم برای اینکه بتونم بعد از ارتقا 2-3 تا HDD‌ اضافه‌ش کنم اوکیه؟

خیر مشکلی ندارند . خیلی از کاربران بدون مشکل با رایزن vmware و ... را اجرا میکنند
قدرت گرافیک داخلی این پردازنده در حد 1030 gt

رم دو ماجول تهیه کنید
کیس هم مدل اگر میخواهید فضایبیشتری داشته باشید
GREEN Magnum Evo
برای رایتر هم توصیه میکنم
Pioneer DVR-S21L 24x

carrow
25-04-19, 18:32
خیر مشکلی ندارند . خیلی از کاربران بدون مشکل با رایزن vmware و ... را اجرا میکنند
قدرت گرافیک داخلی این پردازنده در حد 1030 gt

رم دو ماجول تهیه کنید
کیس هم مدل اگر میخواهید فضایبیشتری داشته باشید
GREEN Magnum Evo
برای رایتر هم توصیه میکنم
Pioneer DVR-S21L 24x

مرسی. خب این شد لیست نهایی. همین رو بگیرم بدون گرافیکش؟ میشه تقریبا ۹ میلیون.
گرافیک هم همین مدلی که انتخاب کردم برای بعدا بگیرم خوبه؟
22781

AMD>INTEL
25-04-19, 20:33
مرسی. خب این شد لیست نهایی. همین رو بگیرم بدون گرافیکش؟ میشه تقریبا ۹ میلیون.
گرافیک هم همین مدلی که انتخاب کردم برای بعدا بگیرم خوبه؟
22781

اگر الان و در حال حاضر گرافیک در لیست خریدتون هست . پردازنده را رایزن 5 1400 تهیه کنید .
قیمتش هم مناسب تره
اگر الان گرافیک نمی خواهید بخرید رایزن 5 2400

SajjadKhati
25-04-19, 21:08
سلام
پیشنهاد خیلی خوبی دادن استاد امید .
یه نکته ای خواستم بگم اینکه اس اس دی NVME اگه بتونین تهیه کنین ، خیلی بهتر میشه . مثلا Samsung 970 Evo NVMe M2 با قیمت 1.4 تومن یا Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 با قیمت 1.6 تومن . البته فرق این دو مدل پلاس و غیر پلاس را نمیدونم چیه .
البته گفتنی هست که nvme ها گرم میشن . خودم چیزی در این باره نمیدونم . از استاد امید میتونین در این باره بیشتر بپرسین .
فرکانس رم و همینطور پردازنده ای که استاد امید گفتن ، خیلی خوبه . فقط این اس اس دی ای که گفتم ، سعی کنید تهیه کنید تا سرعت در برنامه نویسی و هم کارهای دیگه محسوس تر بشه براتون .

برای بازی هم اگه بازی هایی مثل forza horizon یا امثال اینها که حداقل نیازشون به حافظه ی گرافیکی ، بالای 2 گیگ هه را بازی میکنین ، بهتره نسخه ی 4 گیگ را بگیرین (مثل GTX 1050Ti 4GB) . کلا بستگی به نوع بازی داره .

AMD>INTEL
25-04-19, 22:22
تو این رنج SSD SATA مخصوصا 860 EVO باید محدودیت بودجه کاربر هم در نظر داشت . این که آیا توانایی هزینه بیشتر را داره . به نظرم ساتا کافیه
بله هر چقدر بودجه رو بالا ببرند طبیعتا اپشن ها بهتری هست . ولی مهمه بهترین پیشنهادها با محدودیت بودجه است .

carrow
25-04-19, 22:35
سلام
پیشنهاد خیلی خوبی دادن استاد امید .
یه نکته ای خواستم بگم اینکه اس اس دی NVME اگه بتونین تهیه کنین ، خیلی بهتر میشه . مثلا Samsung 970 Evo NVMe M2 با قیمت 1.4 تومن یا Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 با قیمت 1.6 تومن . البته فرق این دو مدل پلاس و غیر پلاس را نمیدونم چیه .
البته گفتنی هست که nvme ها گرم میشن . خودم چیزی در این باره نمیدونم . از استاد امید میتونین در این باره بیشتر بپرسین .
فرکانس رم و همینطور پردازنده ای که استاد امید گفتن ، خیلی خوبه . فقط این اس اس دی ای که گفتم ، سعی کنید تهیه کنید تا سرعت در برنامه نویسی و هم کارهای دیگه محسوس تر بشه براتون .

برای بازی هم اگه بازی هایی مثل forza horizon یا امثال اینها که حداقل نیازشون به حافظه ی گرافیکی ، بالای 2 گیگ هه را بازی میکنین ، بهتره نسخه ی 4 گیگ را بگیرین (مثل GTX 1050Ti 4GB) . کلا بستگی به نوع بازی داره .

سلام. خیلی ممنون.
تفاوت نسخه پلاس و نسخه عادی توی سرعت نوشتنشونه. نسخه پلاس سرعت نوشتن بالاتری داره. ولی خب سری ۹۷۰ کلا قیمتش یه ۵۰۰ هزاری بالاتره. سعی می‌کنم اگر هزینه‌ش جور شد از این سری بگیرم. ممنون بابت راهنمایی.
گرافیک هم نمی‌گیرم فعلا پس می‌ذارم پولش جور بشه یه ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING یه چیز مناسب‌تری بگیرم که لاقل برای چند سال آینده درست جواب بده و نیاز به ارتقا نباشه.
بازم ممنون از شما و آقا امید.

AMD>INTEL
25-04-19, 22:40
سلام. خیلی ممنون.
تفاوت نسخه پلاس و نسخه عادی توی سرعت نوشتنشونه. نسخه پلاس سرعت نوشتن بالاتری داره. ولی خب سری ۹۷۰ کلا قیمتش یه ۵۰۰ هزاری بالاتره. سعی می‌کنم اگر هزینه‌ش جور شد از این سری بگیرم. ممنون بابت راهنمایی.
گرافیک هم نمی‌گیرم فعلا پس می‌ذارم پولش جور بشه یه ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING یه چیز مناسب‌تری بگیرم که لاقل برای چند سال آینده درست جواب بده و نیاز به ارتقا نباشه.
بازم ممنون از شما و آقا امید.

خرید SSD M2 NVME برای سیستم فعلی شما کار صحیحی نمیدونم .چون این SSD ها برای مادربردهایی مناسبه که دارای حرارت گیر برای M.2 یا خود این SSD دارای هیت سینک باشه .با همه این احوالات تصمیم گیرنده خود شما هستید .
من وقتی قطعات رو پیشنهاد میکنم کاملا حساب شده است .:1. (23):

carrow
25-04-19, 22:43
خرید SSD M2 NVME برای سیستم فعلی شما کار صحیحی نمیدونم .چون این SSD ها برای مادربردهایی مناسبه که دارای حرارت گیر برای M.2 یا خود این SSD دارای هیت سینک باشه .با همه این احوالات تصمیم گیرنده خود شما هستید .
من وقتی قطعات رو پیشنهاد میکنم کاملا حساب شده است .:1. (23):

حتما نظر شما ارجحه. قبلا هم چند بار از راهنمایی‌هاتون برای گرفتن سیستم استفاده کردم و همیشه راضی بودم. :great:

AMD>INTEL
25-04-19, 22:44
حتما نظر شما ارجحه. قبلا هم چند بار از راهنمایی‌هاتون برای گرفتن سیستم استفاده کردم و همیشه راضی بودم. :great:

خواهش میکنم مهم نیست هر قطعه ایی که صلاح دیدید تهیه کنید :1. (23)::1. (23):