PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره کابل سیاه و سفید متصل به وایرلس

mohammad7966
24-04-19, 04:06
سلام.دوستان ببخشید این کابل های سیاه و سفیدی که به کارت وایرلس لب تاب متصل هست،حکم چی رو دارند؟؟(در یک سایتی نوشته بود حکم آنتن،درست گفته؟)

2-کابل های من یه سرشون به کارت وصلند و یک سر دیگرشون وصل شده به لولا لبتاب.چرا سمت لولا وصل شدن؟ تو همه لبتابها سمت لولا وصل شده یا فقط برای من اینطوریه؟

3-کابل سیاهی که به قسمت aux کارت وصل شده،از سمت لولا پاره شده و اصلا من نمیدونم این کابل به کجای لولا وصل شده؟چون تو محفظه پلاستیکی قراره گرفته و من دسترسی به اون قسمت ندارم.

AMD>INTEL
24-04-19, 05:49
بله آنتن هستند .
از کابل مشکل دار عکس بگذارید

mohammad7966
24-04-19, 06:01
اینو بگم کابل سفید سالمه و پاره نشده فقط کابل سیاه پاره شده که به قسمت aux وصل شده(سوال:این aux معنی یدکی و کمکی میده؟؟)

من بیشتر کنجاو شدم این کابلها چرا رفتن توی لولا لبتاب.و اگر هردوشون پاره بشن چطوری وصل بشن به لولا

22774

AMD>INTEL
24-04-19, 10:45
اینو بگم کابل سفید سالمه و پاره نشده فقط کابل سیاه پاره شده که به قسمت aux وصل شده(سوال:این aux معنی یدکی و کمکی میده؟؟)

من بیشتر کنجاو شدم این کابلها چرا رفتن توی لولا لبتاب.و اگر هردوشون پاره بشن چطوری وصل بشن به لولا

22774

به عنوان آنتن هستند . خیلی از شرکت ها آنتن رو به جای اینکه درست از قابل رد کنند از لولا رد میکنند که باعث خراب شدن سیم میشه .