PDA

مشاهده نسخه کامل : آپدیت Firmware Bios لپ تاپ Sony Vaio مدل PCG-81114L

Nader70
20-04-19, 09:47
سلام دوستان

من میخواستم Firmware Bios لپ تاپ رو آپدیت کنم ولی متاسفانه فایل آپدیت رو ندارم و در ضمن اولین بارم هم هست که میخوام اینکار رو انجام بدم!

اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

ممنون

AMD>INTEL
20-04-19, 10:12
سلام دوستان

من میخواستم Firmware Bios لپ تاپ رو آپدیت کنم ولی متاسفانه فایل آپدیت رو ندارم و در ضمن اولین بارم هم هست که میخوام اینکار رو انجام بدم!

اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

ممنون
سلام

به دلیل اقدام نا متعارف سونی برای نامگذاری دوگانه محصولاتش چک کنید آیا نام vpcf13wfx را در زیر محصول مشاهده می کنید یا نه

Nader70
20-04-19, 14:47
متاسفانه خیر!!!
نتیجه ای از سایت سونی نگرفتم :1. (28):

AMD>INTEL
20-04-19, 15:05
متاسفانه خیر!!!
نتیجه ای از سایت سونی نگرفتم :1. (28):

با برنامه CPU-Z قسمت MAIN
و برنامه AIDA64 چک کنید ببینید مدل دستگاه چی قید شده است .
ولی احتمالا همون مدلی هست که عرض کردم

AMD>INTEL
20-04-19, 15:07
با برنامه CPU-Z قسمت MAIN
و برنامه AIDA64 چک کنید ببینید مدل دستگاه چی قید شده است .
ولی احتمالا همون مدلی هست که عرض کردم

اگر در حال حاضر مشکلی با سیستم ندارید . توصیه نمیکنم بی دلیل بایوس دستگاه اپدیت بشه . چون بایوس همانند درایور نیست که حتما اپدیت شود .

Nader70
25-04-19, 17:34
سلام

ممنون از تمام وقتی که بخاطر مشکل این حقیر میگذارید.

ظاهرا نام
vpcf13wfx که شما فرموده بودید درست هستش فقط من فایل این مدل رو نمیتونم پیدا کنم!

در مورد علت آپدیت بایوس هم باید عرض کنم که فن سیستم من یکسره کار میکنه و صداش هم باعث اذیت میشه، برای همین یکی از تعمیرکارها گفتند که احتمالا با آپدیت کردن بایوس سیستم، این مورد حل بشه! برای همین خواستم ابن کار رو انجام بدم.

AMD>INTEL
25-04-19, 17:47
سلام

ممنون از تمام وقتی که بخاطر مشکل این حقیر میگذارید.

ظاهرا نام
vpcf13wfx که شما فرموده بودید درست هستش فقط من فایل این مدل رو نمیتونم پیدا کنم!

در مورد علت آپدیت بایوس هم باید عرض کنم که فن سیستم من یکسره کار میکنه و صداش هم باعث اذیت میشه، برای همین یکی از تعمیرکارها گفتند که احتمالا با آپدیت کردن بایوس سیستم، این مورد حل بشه! برای همین خواستم ابن کار رو انجام بدم.

اون به دلیل بایوس نیست . این دستگاه قبل از عرضه ویندوز 10 تولید شده اخرین بایوس هم برای 2011 است قبل ویندوز 10
اپدیت بایوس کمکی به رفع این مشکل نمیکنه

Only the registered members can see the link

Nader70
26-04-19, 18:02
آین مشکل در ویندوز 7 هم بود!

فقط یکسره کار کردن فن سیستم خیلی رو اعصاب میره و نمیدونم باید چکار کنم!!!

Nader70
26-04-19, 18:19
اون به دلیل بایوس نیست . این دستگاه قبل از عرضه ویندوز 10 تولید شده اخرین بایوس هم برای 2011 است قبل ویندوز 10
اپدیت بایوس کمکی به رفع این مشکل نمیکنه

Only the registered members can see the link

جسارتا من فابلی که شما لینکش رو داده بودید دانلود و شروع به نصب کردم ولی متاسفانه پیغام زیر رو داد:

22782

AMD>INTEL
26-04-19, 20:13
جسارتا من فابلی که شما لینکش رو داده بودید دانلود و شروع به نصب کردم ولی متاسفانه پیغام زیر رو داد:

22782

شما باید مدل صحیح دستگاه را پیدا کنید و متاسفانه هیچ تضمینی برای تصحیح مشکل با دریافت این بایوس نیست . عموما این طور مشکلات مربوط به قسمت I/O یا چیپ مادربرد هست .
حتی مشکل فن یا حرابی سنسور فن و عدم استفاده از خمیر سیلیکون مناسب و... میتونه دلایل مختلفی داشته باشه

Nader70
29-04-19, 07:45
شما باید مدل صحیح دستگاه را پیدا کنید و متاسفانه هیچ تضمینی برای تصحیح مشکل با دریافت این بایوس نیست . عموما این طور مشکلات مربوط به قسمت I/O یا چیپ مادربرد هست .
حتی مشکل فن یا حرابی سنسور فن و عدم استفاده از خمیر سیلیکون مناسب و... میتونه دلایل مختلفی داشته باشه

بله متوجه صحبت های شما شدم و ممنون از همه راهنمایی هاتون.
در مورد مدل صحیح دستگاه هم باید عرض کنم که هم روی خود دستگاه نوشته و هم برنامه دایور پک همین مدل رو شناسایی میکنه فقط نمیدونم به چه علت هنگام نصب یه مشکل برمیخورم!