ورود

مشاهده نسخه کامل : عدم همخوانی اسلات مادربورد با کارت صدا

MJ11
25-03-19, 23:20
سلام دوستان. من یه کارت صدای کریتیو گرفتم که نمیدونم از کدوم نوع pci هستش و مادربوردم اسلاتش از نوع pci e x1 هستش و با هم همخوانی ندارن. آیا با تبدیل میشه متصلش کنم یا راه دیگه ای؟ روی کاراییش تاثیر نمیزاره؟ اصلا به صرفه هست؟ تشکر.:1. (23):

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

nima_hl
26-03-19, 02:00
سلام دوستان. من یه کارت صدای کریتیو گرفتم که نمیدونم از کدوم نوع pci هستش و مادربوردم اسلاتش از نوع pci e x1 هستش و با هم همخوانی ندارن. آیا با تبدیل میشه متصلش کنم یا راه دیگه ای؟ روی کاراییش تاثیر نمیزاره؟ اصلا به صرفه هست؟ تشکر.:1. (23):

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سلام

کارتی که تهیه کردید pci قدیمیه که چند سالیه اسلتش روی مادربردها حذف شده

یه سری آداپتور برای تبدیل وجود داره ولی فکر نکنم زیر 300 - 400 تومن پیدا کنید

پیدا هم بشه احتمال اینکه کارت شناسائی نشه یا درایور نصب نشه وجود داره

خیلی بهتره کارت pcie جدید تهیه بفرمائید

AMD>INTEL
26-03-19, 09:57

سلام

این دو با همخوانی ندارن . تبدیل هم مناسب چنین کاری نیست . چون کارت صدا باید کمترین نویز رو داشته باشه .
کدک صوتی مادربردهای فعلی خوب هستند و نیازی به نصب این کارت نیست /.