PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت صدا

lophalab
25-03-19, 14:44
سلام و خسته نباشید
یه صدای نویز مانندی روی اسپیکرم پخش میشه
اولش فکر کردم از اسپیکرمه واسه همون یه اسپیکر دیگه گرفتم اونم همین مشکلو داره
فکر کنم مشکل از خود کیس و کارت صدا باشه
نویزش یکم آزار دهندست وقتی آهنگی پخش نمیکنم یه وززززززز وزیییی داره (به طوری که غلتکموس رو که بالا و پایین میکنم صدا نویز زیاد و کم میشه خیلی کمه ولی دقت که میکنم راحت شنیده میشه )بلندی صدا رو زیاد و کمم بکنم هیچ تاثیری نداره
نمیدونم چیکار کنم به نظرتون اشکال از کجاست
ممنونم از راهنمایی تون
صداشو ضبط کردم میتونین گوش بدین
یک آپلود - نویز.m4a (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
25-03-19, 20:01
سلام و خسته نباشید
نویزش یکم آزار دهندست وقتی آهنگی پخش نمیکنم یه وززززززز وزیییی داره (به طوری که غلتکموس رو که بالا و پایین میکنم صدا نویز زیاد و کم میشه خیلی کمه ولی دقت که میکنم راحت شنیده میشه )بلندی صدا رو زیاد و کمم بکنم هیچ تاثیری نداره
ممنونم از راهنمایی تون

سلام
مادربردتون چی هست ؟ پاور ؟
چند سال کار کردن ؟
در بعضی موارد میتونه به دلیل پاور شما باشه .
همچنین درایور صوتی را حذف و آخرین درایور را از سایت سازنده مادربرد دریافت کنید . در مادربردهای جدید جلوی این صدا با جدا کردن این قسمت صوتی با سایر قسمت ها حل شده است .

nima_hl
26-03-19, 01:29
سلام و خسته نباشید
ممنونم از راهنمایی تون

سلام

نویز روی اسپیکر معمولا به 2 شکل ایجاد میشه

1- عامل خارجی مثل مهتابی قدیمی در نزدیک کیس یا آنتن پارازیت در نزدیک محل سکونت

2- خازن یا چوک خراب درون کیس که میتونه مربوط به پاور یا مادربرد باشه

البته در مادربردهای جدید دیگه از چک استفاده نمیشه و معمولا خازنها هم با کیفیت بالا انتخاب و استفاده میشه

به هر روی این نویز معمولا با ارت کردن بدنه کیست با چاه ارت یا لوله آب به صورت قابل توجهی کم میشه و حتی ممکنه کاملا حذف بشه

lophalab
26-03-19, 15:19
سلام
مادربردتون چی هست ؟ پاور ؟
چند سال کار کردن ؟
در بعضی موارد میتونه به دلیل پاور شما باشه .
همچنین درایور صوتی را حذف و آخرین درایور را از سایت سازنده مادربرد دریافت کنید . در مادربردهای جدید جلوی این صدا با جدا کردن این قسمت صوتی با سایر قسمت ها حل شده است .

مرسی
مشخصات سیستمم

CPU: Intel Core i۵ ۳۵۷۰K +NOCTUA NH-U۱۲S
MAIN: ASUS P۸Z۷۷ VLK
RAM: CORSAIR XMS۳ ۸(۴G×۲)GB DDR۳ ۱۶۰۰

VGA: Sapphire HD ۷۷۹۰ ۱gig

Power: Green ۶۰۰ EU
CASE: Green X۵ Fusion
HDD : Western Digital Black ۱TB
SSD: KingMax SME۳۲ ۱۲۰Gb
MONITOR : LG FLatron W۲۰۴۲S
سال 2014 خریدم
یه 1 سالی فکر میکنم اینطوری شده دیگه همون طوری باهاش میگزروندم تا اینکه الان یکم اذیت میشم

AMD>INTEL
26-03-19, 22:04
مرسی
مشخصات سیستمم

CPU: Intel Core i۵ ۳۵۷۰K +NOCTUA NH-U۱۲S
MAIN: ASUS P۸Z۷۷ VLK
RAM: CORSAIR XMS۳ ۸(۴G×۲)GB DDR۳ ۱۶۰۰

VGA: Sapphire HD ۷۷۹۰ ۱gig

Power: Green ۶۰۰ EU
CASE: Green X۵ Fusion
HDD : Western Digital Black ۱TB
SSD: KingMax SME۳۲ ۱۲۰Gb
MONITOR : LG FLatron W۲۰۴۲S
سال 2014 خریدم
یه 1 سالی فکر میکنم اینطوری شده دیگه همون طوری باهاش میگزروندم تا اینکه الان یکم اذیت میشم

توصیه میکنم با پاور دیگه تست کنید ببینید مشکل مرتفع میشه یا نه . اگر نشه عموما باید خازن های قسمت صوتی باید تعویض شوند

blackbooter
08-07-19, 18:32
سلام دوستان.
من مادربردم مدل asus z77-v سوکت 1155و cpu i7 3770k و پاور کولرمستر 800gold و رم 8 گیگ کورسیال 2000.
چند ماه بود که سیستم رو روشن میکردم ویندوز 10 که بالا میومد صدا کلا نداشتم و خصوصا وقتی در حالت sleep میزاشتم سیستم رو بعد که روشن میکردم صدا کلا نداشتم و باید حتما ریستارت میکردم تا مشکل صدا رفع بشه و درست میشد.هنگام sleep که میزاشتم بعد روشن میکردم مشکل دیگم این بود که مثلا اجرا بعضی فایل های تصویری هم مشکل داشت و ارور میداد و باز باید سیستم ریستارت میکردم تا این مشکل هم حل میشد.سیستم بردم تعمیرکار گفتن از چیپش هست و چیپ مادربرد تعویض شد و هم فکنم چیپ یا ای سی کارت صدا هم تعویض شد که درست شد و کاملا سیستم درست شد.البته پاور هم تست کردن گفتن یه مشکل کوچیک داشته که تعمیر شده.سیستم درست بود چند ماه تا الان باز سیستم روشن میکنم بعضی وقتها صدا کلا ندارم و باید ریستارت کنم تا درست شه.
ویندوز هم عوض کردم قبلا که درست نشد و مشکل سخت افزاری گفتن هست.
الان مشکل به نظرتون چیه؟؟
درضمن تهویه سیستم خیلی خوبه در دوطرف بازه و هوا راحت در جریانه.ولی یکی اینکه چیپ مادربرد فن نداره و دستم میزارم روش خیلی داغه.
درضمن تعمیرکار گفته بود دوتا از پایه های cpu مادربرد هم انگار شکسته البته الان تصویز میده و کار میکننه.
حالا نظرتون درباره مشکل من بگید ممنون میشم.

AMD>INTEL
08-07-19, 20:23
سلام دوستان.
من مادربردم مدل asus z77-v سوکت 1155و cpu i7 3770k و پاور کولرمستر 800gold و رم 8 گیگ کورسیال 2000.
چند ماه بود که سیستم رو روشن میکردم ویندوز 10 که بالا میومد صدا کلا نداشتم و خصوصا وقتی در حالت sleep میزاشتم سیستم رو بعد که روشن میکردم صدا کلا نداشتم و باید حتما ریستارت میکردم تا مشکل صدا رفع بشه و درست میشد.هنگام sleep که میزاشتم بعد روشن میکردم مشکل دیگم این بود که مثلا اجرا بعضی فایل های تصویری هم مشکل داشت و ارور میداد و باز باید سیستم ریستارت میکردم تا این مشکل هم حل میشد.سیستم بردم تعمیرکار گفتن از چیپش هست و چیپ مادربرد تعویض شد و هم فکنم چیپ یا ای سی کارت صدا هم تعویض شد که درست شد و کاملا سیستم درست شد.البته پاور هم تست کردن گفتن یه مشکل کوچیک داشته که تعمیر شده.سیستم درست بود چند ماه تا الان باز سیستم روشن میکنم بعضی وقتها صدا کلا ندارم و باید ریستارت کنم تا درست شه.
ویندوز هم عوض کردم قبلا که درست نشد و مشکل سخت افزاری گفتن هست.
الان مشکل به نظرتون چیه؟؟
درضمن تهویه سیستم خیلی خوبه در دوطرف بازه و هوا راحت در جریانه.ولی یکی اینکه چیپ مادربرد فن نداره و دستم میزارم روش خیلی داغه.
درضمن تعمیرکار گفته بود دوتا از پایه های cpu مادربرد هم انگار شکسته البته الان تصویز میده و کار میکننه.
حالا نظرتون درباره مشکل من بگید ممنون میشم.

تاپیک قدیمی را بالا نیاورید . اخطار میگیرید . تاپیک قفل میشه