سلام سال نو همه دوستان مبارک
من یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم وقتی از کابل hdmi به پورت hdmi کارت استفاده میکنم سیستم که روشن میشه یه بوق بلند و سه بوق کوتاه میزنه تصویر هم چیزی نشون نمیده تا ویندوز که بالا بیاد(در این حالت به بایوس دسترسی ندارم)
اما وقتی همین کابل hdmi میزنم به پورت hdmi مادربورد سیستم بدون هیچ مشکلی روشن میشه و به بایوس هم دسترسی دارم
از هر دوتا پورتش کارت گرافیک هم استفاده کردم اما مشکل پابرجاست
بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم ولی حل نشد
از طرفی یه بوق بلند و سه بوق کوتاه به کارت گرافیک مربوط میشه ولی کارت به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه با نرم افزار furkmark تست گرفتم ۲۰ دقیقه مشکلی نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید
MB : ausu b360 pro gaming
vga : asus rx 580 oc 8gig
monitor asus vc239h
AMD>INTEL
24-03-19, 23:19
سلام سال نو همه دوستان مبارک
من یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم وقتی از کابل hdmi به پورت hdmi کارت استفاده میکنم سیستم که روشن میشه یه بوق بلند و سه بوق کوتاه میزنه تصویر هم چیزی نشون نمیده تا ویندوز که بالا بیاد(در این حالت به بایوس دسترسی ندارم)
اما وقتی همین کابل hdmi میزنم به پورت hdmi مادربورد سیستم بدون هیچ مشکلی روشن میشه و به بایوس هم دسترسی دارم
از هر دوتا پورتش کارت گرافیک هم استفاده کردم اما مشکل پابرجاست
بایوس مادربورد رو هم آپدیت کردم ولی حل نشد
از طرفی یه بوق بلند و سه بوق کوتاه به کارت گرافیک مربوط میشه ولی کارت به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه با نرم افزار furkmark تست گرفتم ۲۰ دقیقه مشکلی نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید
MB : ausu b360 pro gaming
vga : asus rx 580 oc 8gig
monitor asus vc239h
سلام
یک مقدار نوشته شما دچار تناقص هست . چون میگید کارت تصویر نداره چگونه با FURMARK تست کردید !؟
آیا از اتصال برق PCIE به کارت گرافیک اطمینان دارید ؟
روی سیستم دیگه گرافیک تست شده ؟
metiix
25-03-19, 00:16
22731
میگم که کلا مشکل همون بوت شدن با صدای بوق و اینکه یه چراغ روی مادربورد هست که روش نوشته vga و روشن میمونه (در اصل ۴تا چراغ cpu,dram,vga,bot که یکی یکی روشن و خاموش میشن ولی vga روشن میمونه) و اینکه در این حالت دیگه به بایوس دسترسی ندارم وقتی سیستم و روشن میکنم مانتیور خاموش میمونه تا ویندوز که بالا میاد مانیتور روشن میشه
در صورتی که کابل و به مادربورد میزنم همچین مشکلی وجود نداره و اون چراغ vga هم خاموش میشه ! سیستم بالا میاد در هر دو حالت و ویندوز کارت و میشناسه با برنامه هم تست گرفتم مشکلی نداشت
کابلو هم چک کردم وصل باید باشه دیگه قاعدتا که سیستم میشناسه
کارت کار کرده هست درحد ۱ماهکارت و هم عوض کردم از همین مدل ۲تا داشت اون یکیم تست کردم بازم همین مشکل داره
البته الان به کارت نگاه میکنم اون قسمتی که کابل pcie وصل میشه به کارت گرافیک بالاش ۲تا led داره نوشته led1, led2 که فقط led 1 روشن میمونه
22732
اینم مشخصات سیستم
cor i 7 8700
rx580 8gig
ram cursial 8*4
b360 pro gaming
coller 120 gren evo
hhd 2t
ssd 250
power 650 oc green
اینم تست بعد از ۱۶ دقیقه
22733
22734
alireza771
25-03-19, 08:37
سلام داداش تو تنظیمات مانیتورت بگرد ( منظورم تنظیمات سخت افزاری رو پنل خود مادربرده نه تو ویندوز ) ببین یه گزینه ای به اسم freesync باید وجود داشته باشه
اون باید به حالت on یا enable در بیاد
فکر کنم این کار مشکلتو برطرف کنه
احتمالا مشکل از تنظیمات مانیتورته
نه گرافیک یا مادربرد
کارتهای AMD وقتی این قابلیت فعال دارن مانیتور هم باید این گزینه اش فعال باشه
چون گرافیک آنبوردت همچین چیزی نداره مانیتورت سازگاره باهاش
ولی گرافیک RX 580 ت نه
بگرد این گزینه رو پیدا کن. ببین درست میشه با این کار؟
AMD>INTEL
25-03-19, 10:08
22731
میگم که کلا مشکل همون بوت شدن با صدای بوق و اینکه یه چراغ روی مادربورد هست که روش نوشته vga و روشن میمونه (در اصل ۴تا چراغ cpu,dram,vga,bot که یکی یکی روشن و خاموش میشن ولی vga روشن میمونه) و اینکه در این حالت دیگه به بایوس دسترسی ندارم وقتی سیستم و روشن میکنم مانتیور خاموش میمونه تا ویندوز که بالا میاد مانیتور روشن میشه
در صورتی که کابل و به مادربورد میزنم همچین مشکلی وجود نداره و اون چراغ vga هم خاموش میشه ! سیستم بالا میاد در هر دو حالت و ویندوز کارت و میشناسه با برنامه هم تست گرفتم مشکلی نداشت
کابلو هم چک کردم وصل باید باشه دیگه قاعدتا که سیستم میشناسه
کارت کار کرده هست درحد ۱ماهکارت و هم عوض کردم از همین مدل ۲تا داشت اون یکیم تست کردم بازم همین مشکل داره
البته الان به کارت نگاه میکنم اون قسمتی که کابل pcie وصل میشه به کارت گرافیک بالاش ۲تا led داره نوشته led1, led2 که فقط led 1 روشن میمونه
22732
اینم مشخصات سیستم
cor i 7 8700
rx580 8gig
ram cursial 8*4
b360 pro gaming
coller 120 gren evo
hhd 2t
ssd 250
power 650 oc green
اینم تست بعد از ۱۶ دقیقه
22733
22734
این مشکلی نداره .توی بایوس در قسمت کارت گرافیک میتونی انتخاب کنی روی گرافیک داخلی باشه یا کارت گرافیک
فست بوت رو از تو بایوس فعال کردی یا نه ؟
metiix
25-03-19, 11:54
سلام داداش تو تنظیمات مانیتورت بگرد ( منظورم تنظیمات سخت افزاری رو پنل خود مادربرده نه تو ویندوز ) ببین یه گزینه ای به اسم freesync باید وجود داشته باشه
اون باید به حالت on یا enable در بیاد
فکر کنم این کار مشکلتو برطرف کنه
احتمالا مشکل از تنظیمات مانیتورته
نه گرافیک یا مادربرد
کارتهای AMD وقتی این قابلیت فعال دارن مانیتور هم باید این گزینه اش فعال باشه
چون گرافیک آنبوردت همچین چیزی نداره مانیتورت سازگاره باهاش
ولی گرافیک RX 580 ت نه
بگرد این گزینه رو پیدا کن. ببین درست میشه با این کار؟
مانیتورم ساپورت نمیکنه
asus vc 239h
تو تنظیمات هم چیزی پیدا نکردم
22736
این مشکلی نداره .توی بایوس در قسمت کارت گرافیک میتونی انتخاب کنی روی گرافیک داخلی باشه یا کارت گرافیک
فست بوت رو از تو بایوس فعال کردی یا نه ؟
گشتم چیز خاصی واسه انتخاب و جابجای کارت پیدا نکردم
بله فست بوت هم فعاله
الان فست بوت و نرمال کردم
اینجا تو بوت هم وقتی میزارم رو pcie ریست میشه برمیگرده رو حالت cpu 22737
AMD>INTEL
25-03-19, 12:25
مانیتورم ساپورت نمیکنه
asus vc 239h
تو تنظیمات هم چیزی پیدا نکردم
22736
گشتم چیز خاصی واسه انتخاب و جابجای کارت پیدا نکردم
بله فست بوت هم فعاله
الان فست بوت و نرمال کردم
اینجا تو بوت هم وقتی میزارم رو pcie ریست میشه برمیگرده رو حالت cpu 22737
primary
باید روی گرافیک باشه نه cpu graphic
وقتی میگذاری روی pcie باید hdmi به کارت گرافیکت وصل باشه
فست بود هم غیر فعال کنید
metiix
25-03-19, 12:37
primary
باید روی گرافیک باشه نه cpu graphic
وقتی میگذاری روی pcie باید hdmi به کارت گرافیکت وصل باشه
فست بود هم غیر فعال کنید
فست بوت هم غیر فعال کردم
خوب وقتی hdmi به کارت وصل باشه اصن صفحه بایوس ندارم
با پورت مادربورد الان رفتم تو بایوس گذاشتم رو pcie قبل اینکه سیو کنم باز از پورت کارت گرافیک استفاده کردم که تصویر نداد دوباره با پورت مادربورد وصل شدم سیو کردم سریع کابل و جابه جا کردم
بازم همون صدای بوق و روشن موندن چراغ vga روی مادربورد و نداشتن تصویر تا بالا اومدن ویندوز
مثلا مادربورد و کارت گرافیک و مانیتور از یه برند گرفتم که مچ باشن باهم :1. (28):
AMD>INTEL
25-03-19, 13:08
فست بوت هم غیر فعال کردم
خوب وقتی hdmi به کارت وصل باشه اصن صفحه بایوس ندارم
با پورت مادربورد الان رفتم تو بایوس گذاشتم رو pcie قبل اینکه سیو کنم باز از پورت کارت گرافیک استفاده کردم که تصویر نداد دوباره با پورت مادربورد وصل شدم سیو کردم سریع کابل و جابه جا کردم
بازم همون صدای بوق و روشن موندن چراغ vga روی مادربورد و نداشتن تصویر تا بالا اومدن ویندوز
مثلا مادربورد و کارت گرافیک و مانیتور از یه برند گرفتم که مچ باشن باهم :1. (28):
شما گرافیک رو ببرید گارانتی . احتمالا نیاز به پروگرام بایوس داره
metiix
25-03-19, 20:54
شما گرافیک رو ببرید گارانتی . احتمالا نیاز به پروگرام بایوس داره
منظور آپدیت بایوس ؟ چون آخرین ورژن منتشر شده که واسه ۲ سال پیشه همون روش نصبه
AMD>INTEL
26-03-19, 09:58
منظور آپدیت بایوس ؟ چون آخرین ورژن منتشر شده که واسه ۲ سال پیشه همون روش نصبه
خود شرکت گارنتی دهنده باید تست کنه و مشکل رو مرتفع گنه