PDA

مشاهده نسخه کامل : گیر در بعضی بازی ها با وجود فریم دهی بالا

nima_hardware
20-03-19, 23:37
سلام من مشخصات سیستمم اینه :
GRAPHIC CARD: AMD RX 580 4GB
RAM 8GB 2400 MHZ DDR4
CPU INTEL CORE I3 8100

توی بازیهایی مثل BATTLEFIELD V و یا GTA V با آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی هیچگونه مشکلی از قبیل گیر یا افت فریم ندارم و با حداثر تنظیمات فریم بالا 85 میگیرم

ولی... بعضی بازی ها مثل RESIDENT EVIL 2 REMAKE با وجود اجرای بازی با فریم بالا مثلا 85 فریم و تنظیمات HIGH وقتی از یه محیطی به یه محیطی دیگر وارد میشم یا در رو باز میکنم و وارد اتاق دیگری میشم بازی یه گیر لحظه ای میکنه که اصطلاح فنیش نمیدونم چیه ولی خیلی رو اعصابه !
در بازی FARCRY NEW DAWN هم این موضوع شدید تره و کلا دوربین رو که میچرخونم گیر شدیدی پیدا میکنه بازم تاکید میکنم این بازی ها رو من با فریم بالا و تنظیمات حداکثری سیستمم اجرا میکنه
حالا میخاستم بدونم که مشکل از کجاست ؟! از سیستم منه ؟ یا کرک بازیها اینطوریه ؟؟ یا کلا بازیها ؟؟؟

AMD>INTEL
21-03-19, 09:27
سلام من مشخصات سیستمم اینه :
GRAPHIC CARD: AMD RX 580 4GB
RAM 8GB 2400 MHZ DDR4
CPU INTEL CORE I3 8100

توی بازیهایی مثل BATTLEFIELD V و یا GTA V با آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی هیچگونه مشکلی از قبیل گیر یا افت فریم ندارم و با حداثر تنظیمات فریم بالا 85 میگیرم

ولی... بعضی بازی ها مثل RESIDENT EVIL 2 REMAKE با وجود اجرای بازی با فریم بالا مثلا 85 فریم و تنظیمات HIGH وقتی از یه محیطی به یه محیطی دیگر وارد میشم یا در رو باز میکنم و وارد اتاق دیگری میشم بازی یه گیر لحظه ای میکنه که اصطلاح فنیش نمیدونم چیه ولی خیلی رو اعصابه !
در بازی FARCRY NEW DAWN هم این موضوع شدید تره و کلا دوربین رو که میچرخونم گیر شدیدی پیدا میکنه بازم تاکید میکنم این بازی ها رو من با فریم بالا و تنظیمات حداکثری سیستمم اجرا میکنه
حالا میخاستم بدونم که مشکل از کجاست ؟! از سیستم منه ؟ یا کرک بازیها اینطوریه ؟؟ یا کلا بازیها ؟؟؟

هارد سیستمت چیه . 8 گیگ رم برای بعضی از بازیها که چون ویندوز 10 مقدار زیادی رو زرو میکنه

nima_hardware
21-03-19, 10:00
هارد سیستمت چیه . 8 گیگ رم برای بعضی از بازیها که چون ویندوز 10 مقدار زیادی رو زرو میکنه
مشخصات، قیمت و خرید هارددیسک اینترنال وسترن دیجیتال مدل Blue WD20EZRZ ظرفیت 2 ترابایت | دیجی‌کالا (Only the registered members can see the link/tab-params)

این هاردمه در ضمن خیلی هم خر خر میکنه وقتی مثلا ویندوز بالا میاد یا یه چیرزی رو کپی میکنم ولی در حالت عادی صدایی نمیده چند جا بردم نشون دادم گفتن صداش نباید اینقدر بالا باشه
حالا ممکنه که این گیر که گفتم در بازی ها از هارد باشه ؟؟

Mehrdad.A 88
21-03-19, 10:26
با HD sentinel سلامتی هارد رو چک کنید، اگر 100% نبود یک عکس ازش بزارید آقای AMD>Intel ببینن

nima_hardware
21-03-19, 10:37
با HD sentinel سلامتی هارد رو چک کنید، اگر 100% نبود یک عکس ازش بزارید آقای AMD>Intel ببینن

22727

من نرم افزار رو نصب کردم اجراش کردم این صفحه اومد هیچ گزینه ای جهت تست هارد نزدم اوکیه؟؟

AMD>INTEL
21-03-19, 19:15
مشخصات، قیمت و خرید هارددیسک اینترنال وسترن دیجیتال مدل Blue WD20EZRZ ظرفیت 2 ترابایت | دیجی‌کالا (Only the registered members can see the link/tab-params)

این هاردمه در ضمن خیلی هم خر خر میکنه وقتی مثلا ویندوز بالا میاد یا یه چیرزی رو کپی میکنم ولی در حالت عادی صدایی نمیده چند جا بردم نشون دادم گفتن صداش نباید اینقدر بالا باشه

بنچمارک بگیرید با HD TUNE تا مشخص بشه سرعت هارد به چه شکل هست اثراتی از کند شدن یا ریپ زدن در موقع بنچمارک هست یا نه
بهتره رم را به 16 گیگ ارتقا بدید
همچنین حرارت پردازنده را موقع اجرای گیم با CORE TEMP بگیرید
اگر خنک کننده خوب نباشه ممکن در اثر حرارت وقفه و مشکلاتی پیش بیاد

AMD>INTEL
21-03-19, 19:21
بنچمارک بگیرید با HD TUNE تا مشخص بشه سرعت هارد به چه شکل هست اثراتی از کند شدن یا ریپ زدن در موقع بنچمارک هست یا نه

البته این هم اضافه کنم چون تو همه بازیها این مسئله دیده نمیشه . مسئله کرک یا مشکل از اون بازی هم ممکنه مطرح باشه . پس چون همگانی نیست فکر میکنم با ارتقا رم مشکل کاملا مرتفع بشه

nima_hardware
21-03-19, 19:48

بفرمایید از دو جا هم شات گرفتم

22728

22729

AMD>INTEL
21-03-19, 20:34
بفرمایید از دو جا هم شات گرفتم

22728

22729

هاردت شرایط خوبی نداره از نظر نوسان و افت سرعت در موقع تست

nima_hardware
21-03-19, 20:49
هاردت شرایط خوبی نداره از نظر نوسان و افت سرعت در موقع تست
ممکنه مشکلم از هاردم باشه؟

Mehrdad.A 88
22-03-19, 10:36
شاید کابل مشکل داره، ارزش امتحان کردن رو داره.

AMD>INTEL
22-03-19, 11:18
ممکنه مشکلم از هاردم باشه؟

این نوسان غیر طبیعیه
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید

Torang
24-03-19, 03:30
دوست عزیز هر دو بازی که فرمودین مشکل بهینه سازی دارن که تو نت هم کامنت های منفی کم نیستن واسه فارکرای آپدیت اومده اما کرک نشده منم با بازی فارکرای مشکل دارم خیلی لگ میندازه از اون بدتر بازی مترو هستش که به گفته منتقدها فاجعه ای بود تو بخش بهینه سازی، که واسه اون هم آپدیت اومده اما کرک نشده..بازی رزیدنت هم که گفتین رو که انقدر مشکل داشت من اصلا نصب هم نکردم تا یه آپدیت درست حسابی واسش بیاد....
البته من یه مدت خیلی مشکل داشتم و همیشه عادت داشتم نرم افزار afterburner رو همراه بازی اجرا کنم نمیدونم این برنامه چه مشکلی داشت که وقتی پاکش کردم دیگه تو بازی مثل قبل لگ ندارم.
البته عذرخواهی میکنم فقط میخواستم این موارد رو هم در نظر بگیرید.

nima_hardware
24-03-19, 18:59
این نوسان غیر طبیعیه
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید

بفرما

22730

nima_hardware
24-03-19, 19:02
دوست عزیز هر دو بازی که فرمودین مشکل بهینه سازی دارن که تو نت هم کامنت های منفی کم نیستن واسه فارکرای آپدیت اومده اما کرک نشده منم با بازی فارکرای مشکل دارم خیلی لگ میندازه از اون بدتر بازی مترو هستش که به گفته منتقدها فاجعه ای بود تو بخش بهینه سازی، که واسه اون هم آپدیت اومده اما کرک نشده..بازی رزیدنت هم که گفتین رو که انقدر مشکل داشت من اصلا نصب هم نکردم تا یه آپدیت درست حسابی واسش بیاد....
البته من یه مدت خیلی مشکل داشتم و همیشه عادت داشتم نرم افزار afterburner رو همراه بازی اجرا کنم نمیدونم این برنامه چه مشکلی داشت که وقتی پاکش کردم دیگه تو بازی مثل قبل لگ ندارم.
البته عذرخواهی میکنم فقط میخواستم این موارد رو هم در نظر بگیرید.
قبول دارم حرفت درسته ولی سیستم یکی از فامیل هامون کارتش gtx 750 ti cpu i5 4460 هستش و همین بازی farcry 5 رو با تنظیمات پایین تر و فریم خیلی پایین تر مثلا حدودای 40 بدون گیر بازی میکنه من یخورده ماوس رو میچرخونم همش گیر و فلان ... در صورتی من 65 فریم با تنظیمات اولترا میگیرم این عادی نیست یجای کار میلنگه

nima_hardware
24-03-19, 19:12
البته عذرخواهی میکنم فقط میخواستم این موارد رو هم در نظر بگیرید.شما مشخصات سیستمت چیه؟؟

AMD>INTEL
24-03-19, 19:48
بفرما

22730

الان کمی بهتر شده ولی بهتره یکبار هارد را فرمت کنی . همچنین سعی کن یک SSD تهیه کنی و ویندوز و برنامه های اصلی رو اون نصب کنی . اینطوری هاردت آزادتر میشه از نظر بار کاری

Torang
24-03-19, 20:11
cpu i5 4570
ram 8g
vga gtx 1060 6g
من با دو سه تا از بازی های جدید مشکل دارم اون لگ هایی که بهت گفتم روی همه سیستم ها نیست رو بعضی سیستم ها این مشکل وجود داره حتی یه سر به یوتیوب هم بزنی میبینی طرف با ۱۰۸۰ هم لگ داره مخصوصا تو بازی مترو که البته بعد از آپدیت مشکل حل شده ولی شما باید تمام موارد رو چک کنی منم به هارد خودم شک کردم ولی مشکلم هارد نبود تقریبا تمام سخت افزار رو چک کردم...شما هم همون طور که دوستان گفتن باید تک تک موارد رو بررسی کنی امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی..پیشنهاد میدم یه بارafterburner رو نصب کنی یه مانیتور بگیری ببینی اون لحظه که لگ داری کدوم سخت افزار داره بیش از حد کار میکنه یا میتونی بازی رو از حالت تمام صفحه خارج کنی بیای تو تسک منجر ببینی هارد یا سی پی یو اون لحظه در چه وضعیتیه
آنتی ویروس هم گاهی اوقات اذیت میکنه یا نرم افزارهایی که اوتوماتیک دفرگ انجام میدن
نرم افزار jetboost هم نصب کن یه سری نرم افزارهایی که شما بهش دسترسی نداری که قطعشون کنی رو هنگام بازی غیرفعال میکنه

nima_hardware
24-03-19, 21:39
cpu i5 4570
ram 8g
vga gtx 1060 6g
من با دو سه تا از بازی های جدید مشکل دارم اون لگ هایی که بهت گفتم روی همه سیستم ها نیست رو بعضی سیستم ها این مشکل وجود داره حتی یه سر به یوتیوب هم بزنی میبینی طرف با ۱۰۸۰ هم لگ داره مخصوصا تو بازی مترو که البته بعد از آپدیت مشکل حل شده ولی شما باید تمام موارد رو چک کنی منم به هارد خودم شک کردم ولی مشکلم هارد نبود تقریبا تمام سخت افزار رو چک کردم...شما هم همون طور که دوستان گفتن باید تک تک موارد رو بررسی کنی امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی..پیشنهاد میدم یه بارafterburner رو نصب کنی یه مانیتور بگیری ببینی اون لحظه که لگ داری کدوم سخت افزار داره بیش از حد کار میکنه یا میتونی بازی رو از حالت تمام صفحه خارج کنی بیای تو تسک منجر ببینی هارد یا سی پی یو اون لحظه در چه وضعیتیه
آنتی ویروس هم گاهی اوقات اذیت میکنه یا نرم افزارهایی که اوتوماتیک دفرگ انجام میدن
نرم افزار jetboost هم نصب کن یه سری نرم افزارهایی که شما بهش دسترسی نداری که قطعشون کنی رو هنگام بازی غیرفعال میکنه
مرسی از راهنماییت :11():
من اینجا هر تستی که دوستان بهم گفتن برای سالم بودن سخت افزارم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست
در کل بهتره همون ps4 بخریم من قبلش بخاطر گرون شدن بازیهاش فروختمش pc گرفتم که پشیمونم واقا

اینم بگم یجا خوندم بازیها بعد از کرک شدن توی برنامه نویسی شون یه مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه مشلات فنی از قبیل گیر و افت فریم و .... باشه که ممکنه با تهیه نسخه اصلی این مشکل حل شه

nima_hardware
24-03-19, 21:55
cpu i5 4570
ram 8g
vga gtx 1060 6g

راستی نرم افزاری هست که میزان استفاده از رم و سی پی یو و ... رو گوشه صفحه موقع بازی کردن نشون بده که مثلا چقدر داره از سخت افزار مصرف میشه؟؟

Torang
31-03-19, 23:46
دقیقا همون afterburner که گفتم همه اینکارها رو انجام میده ایشالله یه ps4 pro میخری چون واقعا لازمه البته در کنارpc....چون هر چی جلوتر میریم دیگه نمیتونیم بازی های جدید رو با کیفیت بالا اجرا کنیم دیگه دست به قطعاتpc نمیشه زد
در مورد کرک شدن هم باید بگم قفل دنوو بدجوری رویcpu تاثیر میزاره....ولی بعد از یه مدت یه نسخهgog از بازی منتشر میشه که بدون قفل هستش و از سخت افزار مخصوصاcpu به اون صورت استفاده نمیکنه وراحت میشه بازی کرد

alireza771
01-04-19, 02:38
مرسی از راهنماییت :11():
من اینجا هر تستی که دوستان بهم گفتن برای سالم بودن سخت افزارم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست
در کل بهتره همون ps4 بخریم من قبلش بخاطر گرون شدن بازیهاش فروختمش pc گرفتم که پشیمونم واقا

اینم بگم یجا خوندم بازیها بعد از کرک شدن توی برنامه نویسی شون یه مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه مشلات فنی از قبیل گیر و افت فریم و .... باشه که ممکنه با تهیه نسخه اصلی این مشکل حل شهعجیبه
آقا امید گفتن که هاردت تو تست مشکل نوسان داره و کاملا هم تو نمودار مشخصه نوسانش
بعد میگی دوستان گفتن مشکلی نیس

Sent from my SM-P585 using Tapatalk

ebi01
03-04-19, 19:15

منم همین مشکل رو داشتم دوست عزیز اشتباه بزرگی انجام دادی وسترن دیجیتال سبز و ابی واسه ویندوز مناسب نیستن و واسه ارشیو کردن فایل مناسب اند منم اینو متوجه شدم و مجبور شدم ssd بخرم :lol:

P-Ravesh
03-04-19, 21:23
راستی نرم افزاری هست که میزان استفاده از رم و سی پی یو و ... رو گوشه صفحه موقع بازی کردن نشون بده که مثلا چقدر داره از سخت افزار مصرف میشه؟؟
نرم افزار MSI Afterburner که در همین سایت مقاله معرفی و آموزش اون وجود داره . البته موارد گفته شده ، توسط نرم افزار Riva Tuner در ترکیب با نرم افزار MSI گوشه مانیتور نمایش داده میشه .

nima_hardware
05-04-19, 21:15
عجیبه
آقا امید گفتن که هاردت تو تست مشکل نوسان داره و کاملا هم تو نمودار مشخصه نوسانش
بعد میگی دوستان گفتن مشکلی نیس

Sent from my SM-P585 using Tapatalk
با دقت ببین دوباره ازم خاست که تست کنم و گفت که بهتر شد ولی نگفت مشکل از هارده

AMD>INTEL
06-04-19, 05:37
الان کمی بهتر شده ولی بهتره یکبار هارد را فرمت کنی . همچنین سعی کن یک SSD تهیه کنی و ویندوز و برنامه های اصلی رو اون نصب کنی . اینطوری هاردت آزادتر میشه از نظر بار کاری

نوسان و اکسس تایم در هارد شما بالاست . وقتی اکسس تایم بالا باشه طبیعتا هارد کندتر میشه به همین خاطر گفتم LOW LEVEL FORMAT باید بشه

nima_hardware
18-06-19, 22:08
نوسان و اکسس تایم در هارد شما بالاست . وقتی اکسس تایم بالا باشه طبیعتا هارد کندتر میشه به همین خاطر گفتم LOW LEVEL FORMAT باید بشه
سلام مجدد آقا من بعد گذشت مدتها همچنان خاستم بگم این مشکل در سیستم من پابرجاست من برای حل این مشکل بنظرتون هاردمو عوض کنم یا cpu مو ارتقا بدم تا گیر های اعضاب خورد کن رفع بشه؟؟
در ضمن من توی یوتیوب همین مشخصات سیستم من بازی ها رو اجرا میکنند به گمانم این چنین مشکلاتی رو ندارند

AMD>INTEL
19-06-19, 05:35
سلام مجدد آقا من بعد گذشت مدتها همچنان خاستم بگم این مشکل در سیستم من پابرجاست من برای حل این مشکل بنظرتون هاردمو عوض کنم یا cpu مو ارتقا بدم تا گیر های اعضاب خورد کن رفع بشه؟؟
در ضمن من توی یوتیوب همین مشخصات سیستم من بازی ها رو اجرا میکنند به گمانم این چنین مشکلاتی رو ندارند

سلام
وقتی شما گوش نمیکنی به توضیحاتم .راهنمایی بی فایده است .پست بالا رو بخون

nima_hardware
19-06-19, 10:58
سلام
وقتی شما گوش نمیکنی به توضیحاتم .راهنمایی بی فایده است .پست بالا رو بخون
بحث گوش ندادن نیست آخه این همه اطلاعات رو سیستممه فرمتش کنم ؟؟ اونوقت LOW LEVEL FORMAT چجوریه؟

AMD>INTEL
19-06-19, 15:19
بحث گوش ندادن نیست آخه این همه اطلاعات رو سیستممه فرمتش کنم ؟؟ اونوقت LOW LEVEL FORMAT چجوریه؟

بکاپ بگیرید روی هارد دیگه . فلش و هارد اکسترنال