سلام.
یه سیستم کامل برای برنامه نویسی میخوام. از SQl server 2008 r2 به بالا و ویژوال استودیو 2017 استفاده می کنم.
فقط و فقط برای برنامه نویسی ازش استفاده میشه. برای بازی و ... ازش استفاده نمیشه.
میخوام مشکلی تو سرعت نداشته باشه.
با قیمت های الان نمیدونم تو چه حدودی در میاد. پیشنهادتونو بفرمایید. فقط میوام سرعتش خوب باشه.
راستی چشمامم ضعیف شده . یه مانیتور یا سایز مناسب هم پیشنهاد بدید.
SajjadKhati
15-03-19, 19:39
سلام
مهمترین قطعات براتون یه پردازنده ی چهار هسته ای هشت نخ با فرکانس خوب (مثلا 3.5 گیگاهرتز یا بالاتر) هست. (حداقل 2 هسته ای 4 نخ که زیاد پیشنهاد نمیشه) یا اگه بودجه مشکلی نبود ، مدل بالاتر باشه ولی مدل بالاتر چندان نیاز نیست . مثلا Ryzen 5 2600X یا Ryzen 5 1600X انتخاب بسیار مناسبی هست . یا در صورت هزینه ی کمتر ، Ryzen 5 2400G هم میتونه انتخاب مناسبی باشه (تا نیاز به تهیه ی گرافیک مجزا هم نباشه) .
یه ssd nvme پر سرعت (مثلا سامسونگ 960) با حجم 250 گیگ یا حداقل 120 گیگ.
یه رم 8 گیگ با یه گرافیک GT 710 براتون کافیه (در صورتی که پردازنده ، گرافیک مجتمع نداره ، گرافیک مجزا بگیرین) .
مانیتور را هم اگه اذیت میکنه ، یه مانیتور با فرکانس بالا (140 هرتز) که معمولا گیمینگ هست با قابلیت مطالعه در شب و هم قابلیت محافظت از چشم بگیرین (ایسوز کیفیت خوبی داره)
nazanin98
15-03-19, 20:33
سلام
مهمترین قطعات براتون یه پردازنده ی چهار هسته ای هشت نخ با فرکانس خوب (مثلا 3.5 گیگاهرتز یا بالاتر) هست. (حداقل 2 هسته ای 4 نخ که زیاد پیشنهاد نمیشه) یا اگه بودجه مشکلی نبود ، مدل بالاتر باشه ولی مدل بالاتر چندان نیاز نیست . مثلا Ryzen 5 2600X یا Ryzen 5 1600X انتخاب بسیار مناسبی هست . یا در صورت هزینه ی کمتر ، Ryzen 5 2400G هم میتونه انتخاب مناسبی باشه (تا نیاز به تهیه ی گرافیک مجزا هم نباشه) .
یه رم 8 گیگ با یه گرافیک GT 710 براتون کافیه (در صورتی که پردازنده ، گرافیک مجتمع نداره ، گرافیک مجزا بگیرین) .
مانیتور را هم اگه اذیت میکنه ، یه مانیتور با فرکانس بالا (140 هرتز) که معمولا گیمینگ هست با قابلیت مطالعه در شب و هم قابلیت محافظت از چشم بگیرین (ایسوز کیفیت خوبی داره)
رم چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم پاور و کیس رو هم بفرمایید.
SajjadKhati
15-03-19, 22:53
رم چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم پاور و کیس رو هم بفرمایید.
نمیدونم هزینه تون چقدره
ولی کلا این قطعات رو بصورت کلی گفتم
Speed Racer
16-03-19, 12:19
سلام
سلام سجاد جان
می خوام درباره پردازنده Ryzen 2400G صحبت کنم. به فرض اگه این پردازنده 4 هسته و 4 نخ داشت واقعا چقدر عملکردش نسبت به الان که 8 نخ داره فرق می کرد. کارایی 8 نخ چقدر تاثیر داره مقابل 4 نخ. قبلا درباره نخ ها که نوشته بودی خوندم که جنبه تئوری داشت و من هم یه چیزهایی یاد گرفتم ولی شما که برنامه نویسی و مسائل تردها رو باهاشون اشنایی داری و کار کردی می خوام در عمل و در واقعیت بدونم این تفاوت رو
سوال بعدیم اینه که به نظرت چرا بعضی از پردازنده های سری 8 مایکروسافت که 6 هسته دارن فقط 6 نخ دارن و چرا اینا 12 نخ نکردن. مشکل کجاست؟ نخ ها کاربردی نداره یا قضیه چیز دیگه ایه. از نظر فنی که اینتل مشکلی نداره و حتی پردازنده هاش گرونترن
یه مورد دیگه که قبلا گفته بودی که فکر کنم Cinema4D بود که گفتی از هر چند هسته با هر چند تخ پشتبانی می کنه (فکر کنم تا 256 گفتی ) که این فابلیت رو نمی دونم چطوری برنامه نویسی کردن چون معمولا دو ترد بیشتر نمی شه منظورم برنامه نویسی موازیه. حالا فرض کن ما رفتیم پردازنده 8 هسته ای خریدیم واقعا می شه فهمید کدوم برنامه ها و بازی ها قابلیت استفاده همزمان از 8 هسته و 16 نخ رو دارن و کدوم ها این قابلیت رو ندارن. چون واقعا اگه قابلیت استفاده از 6 یا 8 هسته وجود نداشته باشه خریدشون پول هدر دادنه و بهتره همون 4 هسته ای بخریم
SajjadKhati
16-03-19, 21:24
سلام سجاد جان
می خوام درباره پردازنده Ryzen 2400G صحبت کنم. به فرض اگه این پردازنده 4 هسته و 4 نخ داشت واقعا چقدر عملکردش نسبت به الان که 8 نخ داره فرق می کرد. کارایی 8 نخ چقدر تاثیر داره مقابل 4 نخ. قبلا درباره نخ ها که نوشته بودی خوندم که جنبه تئوری داشت و من هم یه چیزهایی یاد گرفتم ولی شما که برنامه نویسی و مسائل تردها رو باهاشون اشنایی داری و کار کردی می خوام در عمل و در واقعیت بدونم این تفاوت رو
سوال بعدیم اینه که به نظرت چرا بعضی از پردازنده های سری 8 مایکروسافت که 6 هسته دارن فقط 6 نخ دارن و چرا اینا 12 نخ نکردن. مشکل کجاست؟ نخ ها کاربردی نداره یا قضیه چیز دیگه ایه. از نظر فنی که اینتل مشکلی نداره و حتی پردازنده هاش گرونترن
یه مورد دیگه که قبلا گفته بودی که فکر کنم Cinema4D بود که گفتی از هر چند هسته با هر چند تخ پشتبانی می کنه (فکر کنم تا 256 گفتی ) که این فابلیت رو نمی دونم چطوری برنامه نویسی کردن چون معمولا دو ترد بیشتر نمی شه منظورم برنامه نویسی موازیه. حالا فرض کن ما رفتیم پردازنده 8 هسته ای خریدیم واقعا می شه فهمید کدوم برنامه ها و بازی ها قابلیت استفاده همزمان از 8 هسته و 16 نخ رو دارن و کدوم ها این قابلیت رو ندارن. چون واقعا اگه قابلیت استفاده از 6 یا 8 هسته وجود نداشته باشه خریدشون پول هدر دادنه و بهتره همون 4 هسته ای بخریم
سلام آقا آرشان
این تفاوت ها به نوعی تجربی میشه . میتونین با سر زدن به سایت های تست و بنچمارک ، به نتایجی برسین.
بر اساس بنچمارک ها ، تفاوت در پردازنده های ۴ هسته ایِ ۸ نخ و پردازنده های ۴ هسته ای ۴ نخ ، معمولا ۱ گیگاهرتز هست . یعنی یه پردازنده ی ۴ هسته ای ۴ نخ با سرعت ۴.۵ گیگاهرتز ، تقریبا با پردازنده ی ۴ هسته ای ۸ نخ با سرعت ۳.۵ گیگاهرتز برابری میکنه.
چیزهایی که درباره ی پردازنده گفتم ، برداشت من از چیزهایی بود که در همون انجمن استاد علی گفته بود . این هم بگم که برداشت ام از این موضوع ، احتمالا اشکالاتی هم داره که باید مباحثی که گفتند را از اول مرور کنم (درباره ی پردازنده ، هم در همون تاپیک سی شارپ و هم در تاپیک معماری پردازنده ، بحث شد)
نمیدونم . معمولا بخاطر صرفه ی اقتصادی ، قابلیت چند نخی را در یک نوع پردازنده نمیذارن. کاربرد که دارن.
سینما ۴ دی تا ۲۵۶ نخ را ساپورت میکنه . توی سایتش نوشته بود .
برنامه نویسی موازی اومد تا از تعداد چند هسته ای بصورت همزمان پشتیبانی کنه . من برنامه نویسی موازی کار نکردم . معمولا هم شرکت های بزرگ مثل آدوب و ایناها که برنامه هاشون نیاز به پردازش سنگینی داره ، از این قابلیت استفاده میکنن . یعنی هر کسی از این قابلیت استفاده نمیکنه .
اون نرم افزارهایی که قابلیت استفاده از چند هسته را دارن ، توی سایت یا راهنماشون میگن . مثلا توی سایت شون ، در نیازمندی های سخت افزاری ، یه مدل پردازنده ی چند هسته ای (مثلا ۲ هسته ای) را نام میبرن و در ادامه اش هم ممکنه بنویسن or above (که مدل های بالاتر را هم ساپورت میکنه).
حالا اگه منظورتون اینه که خودمون بدون اتکا به اسناد نرم افزار ، چجوری متوجه بشیم ، هر چند اصولی و دقیق نیست ولی شاید این روش بدی نباشه که در task manager ، هر وقت پروسه ی اون نرم افزار (نه کارکرد کلی پردازنده بلکه کارکرد پردازنده فقط برای اون پروسه ی مورد نظر) ، در زمانی ، از مقداری که برای یک هسته مورد نیاز هست ، بیشتر رفت ، اون پروسه ، قابلیت استفاده ی چند هسته ای را داره. مثلا در کامپیوتر ۲ هسته ای ۲ نخ ، اگه پروسه ای بیشتر از یک هسته ، یعنی بیشتر از ۵۰ در صد (مثلا ۶۰ درصد) را در زمانی ، استفاده کرد یا در پردازنده ی ۴ هسته ای ۴ نخ ، اون پروسه ، در زمانی ، بیش از ۲۵ درصد را اشغال کرد ، قابلیت استفاده از پردازنده های چند نخی را میتونه داشته باشه . حالا این شاید تجربی باشه و صرفا علمی نباشه .
nazanin98
17-03-19, 08:41
دوستان ، این پست رو ببینید کمکی می کنه؟
hardware - Programming for Multi core Processors - Stack Overflow (Only the registered members can see the link)
nazanin98
17-03-19, 09:49
سلام
با پردازنده Ryzen 2400G چه مادربردی رو پیشنهاد می کنید؟
SajjadKhati
17-03-19, 15:18
دوستان ، این پست رو ببینید کمکی می کنه؟
hardware - Programming for Multi core Processors - Stack Overflow (Only the registered members can see the link)
سلام
اینکه پردازنده ی چند هسته ای پیشنهاد دادم ، بخاطر این بود که برنامه ی ویژال استودیو (مثل بقیه ی برنامه های بزرگ) میتونه از قابلیت چند هسته ای استفاده کنه . نه اینکه برنامه ای که شما درون ویژال استودیو مینویسید ، قابلیت استفاده از چند هسته را خواهد داشت .
البته برنامه ای که شما مینویسید را هم با استفاده از موازی سازی میتونید کاری کنید که برنامه تون همزمان از چند هسته استفاده کنه . ولی این مبحث هم پیچیده هست و هم جز برای برنامه های سنگین ، کاربرد دیگه ای برای برنامه های دیگه نداره ، به همین جهت ، حتی شرکت های متوسط در سطح جهانی هم شاید سراغ این قابلیت نرن . معمولا فقط شرکت های بزرگ که نیاز به استفاده از چند هسته برای پردازش برنامه شون دارن ، سراغ برنامه نویسی موازی میرن (مثل برنامه های پردازش تصویر و فیلم ، آنتی ویروس ها و موتورهای بازی سازی یا شاید هم بازی سازها و ...)
با پردازنده Ryzen 2400G چه مادربردی رو پیشنهاد می کنید؟
همونطور که قبلا گفتم ، هزینه تون را نگفتید . بنابراین نمیدونم چه قیمتی مد نظر دارید .
ارزونترین مادربرد این سری با چیپست A320 رو میتونید از مدل ASUS PRIME A320M-K AM4 A320 با قیمت 1.150 تومن تهیه کنید . اگه مدل های بسیار بالاتر را در نظر دارید ، مدل ASUS CROSSHAIR VI EXTREME AM4 X370 با قیمت 4.5 تومن را میتونید تهیه کنید که محافظ برای کاهش دمای ssd های m.2 هم داره . مدل متوسط هم ASUS PRIME B350M-A AM4 B350 با قیمت 1.600 هست .
اگه مدل ارزونتر مد نظر دارید همون ASUS PRIME A320M-K خوبه . اگه میخواین یه کم بیشتر هزینه کنید ، همون ASUS PRIME B350M-A خوبه.
فقط زمان خرید دقت کنید که ورژن بایوس تون به قدر کافی آپدیت باشه تا از پردازنده ای که روش نصب میکنید ، ساپورت کنه که این وظیفه ی هم فروشنده و هم کسی که سیستم را براتون اسمبل میکنه هست (البته معمولا آپدیت هست بجز اینکه مادربردش یه کم تولید قدیمی تر باشه)
nazanin98
17-03-19, 16:55
همونطور که قبلا گفتم ، هزینه تون را نگفتید . بنابراین نمیدونم چه قیمتی مد نظر دارید .
محدودیت بودجه ندارم اما نمی خوام هم جوری بشه که هزینه زیادی کنم که ازش استفاده نشه.
یه سوال دارم بین حداقل مدل و مدل متوسطی که معرفی کردین چه تفاوتی هست؟
SajjadKhati
20-03-19, 21:20
محدودیت بودجه ندارم اما نمی خوام هم جوری بشه که هزینه زیادی کنم که ازش استفاده نشه.
یه سوال دارم بین حداقل مدل و مدل متوسطی که معرفی کردین چه تفاوتی هست؟
سلام
ببخشید دیر شد.
مادربرد :
ASUS PRIME B350M-A
1.6 ت
(در صورت هزینه ی کمتر ، ASUS PRIME A320M-K با قیمت 1.150 تومن)
پردازنده :
Ryzen 5 2400G
1.850 ت
اس اس دی :
Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 SSD - 250GB
1.32 ت
کیس هم بستگی به شما داره . از حداقل مدل Green ORAMAN Plus (قیمت 225 ت) هست و همینطور مدل های بالاتر مثل GREEN Z+ Grand Black (قیمت 330 ت) و GREEN STRIKER GAMING (قیمت 575 ت) و GREEN Z4 ASTIAK (قیمت 600 ت) و حتی بالاتر .
اگه هزینه ای نمیخواین کنین ، مدل Green ORAMAN Plus وگرنه مدل GREEN STRIKER GAMING خوبه .
--------------------------------------
حتما با فروشنده چک کنین که این رم با این مادربرد و پردازنده سازگار باشه (چون پردازنده های سری رایزن ، ممکنه با بعضی از برندهای رم سازگار باشه)
Mohammad1207
18-05-19, 17:06
سلام خسته نباشید
یه هارد ssd عالی میخوام برای کار های گرافیکی و برنامه نویسی