PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب نشدن ویندوز و پارتیشن نشدن سیستم

rasti008
15-03-19, 02:01
سلام خدمت دوستان با عرض پوزش بابت دوباره گذاشتن این مطلب چون قبلا این مطلبو نوشته بودم ودوستان راهنمایی های کردن

لپ تاب ASUS دارم X555LJ برد کارت صداش که هارد هم بهش متصله سوخت فرستادم تعمیر حالا که برگشته سیستم از این قسمت که عکسشو قرار دادم جلوتر نمیره هارد کلا نه پارتیشن میشه نه ویندوز روش نصب میشه
کارهای که تا حالا انجام دادم هم اینه :
1- برد عوض کردم درست نشد
2-هارد لپ تاب هم عوض کردم یه دونه نو خریدم بازم درست نشد

نکته قابل توجهی که فراموش کردم بهتون بگم اینه که رو هارد 300 GB با 200 GB به راحتی کار میکنه ولی رو هارد خودش که 500 و اونی هم که خریدم 1 ترابایت بود کلا هنگ میکنه

کلی هم خرج رو دستم گذاشته
ممنونم میسم کمکی بفرمایید.
22715

AMD>INTEL
15-03-19, 09:39
سلام خدمت دوستان با عرض پوزش بابت دوباره گذاشتن این مطلب چون قبلا این مطلبو نوشته بودم ودوستان راهنمایی های کردن

لپ تاب ASUS دارم X555LJ برد کارت صداش که هارد هم بهش متصله سوخت فرستادم تعمیر حالا که برگشته سیستم از این قسمت که عکسشو قرار دادم جلوتر نمیره هارد کلا نه پارتیشن میشه نه ویندوز روش نصب میشه
کارهای که تا حالا انجام دادم هم اینه :
1- برد عوض کردم درست نشد
2-هارد لپ تاب هم عوض کردم یه دونه نو خریدم بازم درست نشد

نکته قابل توجهی که فراموش کردم بهتون بگم اینه که رو هارد 300 GB با 200 GB به راحتی کار میکنه ولی رو هارد خودش که 500 و اونی هم که خریدم 1 ترابایت بود کلا هنگ میکنه

کلی هم خرج رو دستم گذاشته
ممنونم میسم کمکی بفرمایید.
22715

هارد را پارتشین بندی نشده وصل کنید و با خودش ستاپ ویندوز یک پارتشین بساز و نصب کن . اگر باز مشکل داشت باید دستگاه رو ببری پیش تعمیرکار مجدد احتمال خرابی چیپست دستگاه مطرح است
-----------
با اون هاردی که میگی کار میکنه ویندوز بریز و از سایت ایسوس بایوسش رو بگیر
اپدیت کن
مجدد با هارد 1 ترا ببین ویندوز نصب میشه یا نه

rasti008
15-03-19, 10:41
ممنون از پاسخگوییتون بایوسش اخرین ورژنه ورژنهای قبلی هم قبول نمیکنه
چیپست قابل تعمیر است؟

- - - Updated - - -

هارد را پارتشین بندی نشده وصل کنید و با خودش ستاپ ویندوز یک پارتشین بساز و نصب کن . اگر باز مشکل داشت باید دستگاه رو ببری پیش تعمیرکار مجدد احتمال خرابی چیپست دستگاه مطرح است
-----------
با اون هاردی که میگی کار میکنه ویندوز بریز و از سایت ایسوس بایوسش رو بگیر
اپدیت کن
مجدد با هارد 1 ترا ببین ویندوز نصب میشه یا نه

چیپست قابل تعمیر است؟

AMD>INTEL
15-03-19, 11:24
چیپست قابل تعمیر است؟

- - - Updated - - -

چیپست قابل تعمیر است؟

باید به صورت دقیق توسط تعمیرکار بررسی بشه . که علت شناسایی و کار کردن با هارد ظرفیت پایین چیه در صورتی که هارد با ظرفیت بالاتر مشکل داره . برد دستگاه باید کاملا تست بشه

rasti008
16-03-19, 00:17
باید به صورت دقیق توسط تعمیرکار بررسی بشه . که علت شناسایی و کار کردن با هارد ظرفیت پایین چیه در صورتی که هارد با ظرفیت بالاتر مشکل داره . برد دستگاه باید کاملا تست بشه

سلام ممنون از راهنمایی تون فقط یه سوال دیگه داشتم
راهی است بتونم بایوسو به ورژن قبل برگردونم ؟

AMD>INTEL
16-03-19, 05:19
سلام ممنون از راهنمایی تون فقط یه سوال دیگه داشتم
راهی است بتونم بایوسو به ورژن قبل برگردونم ؟

احتمالا باید با پروگرامر انجام بشه یا باید به صورت فورس باید فلش بشه