ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک برای آپدیت بایوس کارت گرافیک

ho3einsa
12-03-19, 19:10
سلام دوستان من یه کارت gigabyte rx580 gaming دارم که وقتی بایوسشو چک کردم صفحه ی آئورسو میاره. یعنی روش درواقع بایوس آئورس ریخته شده. الان من میخام بایوس خودشو بریزم.

این کارت منه:
Radeon™ RX 580 Gaming 8G (rev. 1.0/.1.1/1.2) | Graphics Card - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link-dl-bios)

ازین صفحه بایوس مخصوص مموری سامسونگو که اخری میشه رو دانلود کردم. حالا ممنون میشم دوستان ادامه ی کار رو کمک کنن و قدم به قدم بگن چیکار کنم.
تو gpuz گزینه ی look up رو زدنی به این صفحه میره:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link-dl-bios)

:give_rose:

AMD>INTEL
13-03-19, 05:39
سلام دوستان من یه کارت gigabyte rx580 gaming دارم که وقتی بایوسشو چک کردم صفحه ی آئورسو میاره. یعنی روش درواقع بایوس آئورس ریخته شده. الان من میخام بایوس خودشو بریزم.

این کارت منه:
Radeon™ RX 580 Gaming 8G (rev. 1.0/.1.1/1.2) | Graphics Card - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link-dl-bios)

ازین صفحه بایوس مخصوص مموری سامسونگو که اخری میشه رو دانلود کردم. حالا ممنون میشم دوستان ادامه ی کار رو کمک کنن و قدم به قدم بگن چیکار کنم.
تو gpuz گزینه ی look up رو زدنی به این صفحه میره:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link-dl-bios)

:give_rose:

خوب این چه مشکلی داره . آئورس با گیگابایت فرقی ندارند . بایوس خودشه

ho3einsa
13-03-19, 08:58
خوب این چه مشکلی داره . آئورس با گیگابایت فرقی ندارند . بایوس خودشه
اگه مشکلی نباشه که خوبه. اخه کارت تو فول لود با دور فن 60 درصد دماش دورو بر 80-83 میشه بعد 20 دقیقه بازی.
یعنی ممکنه خود گیگابایت از اول بایوس آئورس زده باشه رو این؟:11():

AMD>INTEL
13-03-19, 11:20
اگه مشکلی نباشه که خوبه. اخه کارت تو فول لود با دور فن 60 درصد دماش دورو بر 80-83 میشه بعد 20 دقیقه بازی.
یعنی ممکنه خود گیگابایت از اول بایوس آئورس زده باشه رو این؟:11():

اصلا ربطی نداره به موضوع فکر کنم با افتر برنر بتونی دور فن را تنظیم کنی . آئورس برند گیگاست و یکی هستند
صد درصد به صورت خودجوش کارخانه با این بایوس فلش شده