ورود

مشاهده نسخه کامل : کیس با پردازنده Ryzen ۵ ۲۴۰۰g

arsenal2323
07-03-19, 08:51
سلام بر همگی
من میخوام یه کیس ببندم با بودجه ۷ تومن، کار خودم برنامه نویسی و طراحی رابط کاربریِ (نرم افزار های تخصصی که کار میکنم: مجموعه Adobe، اندروید استودیو و ...)، خیلی کم اهل بازی کردن هستم، نهایتش fifa یا بازی های racing و یا بازی هایی مثل asphalt ۹ و dead cells و ...
یکی از دوستان توصیه کرد که به جای خرید کارت گرافیک، سی پی یو Ryzen ۵ ۲۴۰۰g بخرم که با توجه به بنچ مارک ها، از نظر قدرت پردازش در رده core i۳ نسل هشت و core i۵ نسل هفت قرار میگیره و از نظر گرافیک آنبورد در حد ۱۰۳۰ قدرت داره؛ حالا سه تا سوال:

۱. اگر بخوام ازین cpu استفاده کنم، پیشنهادتون برای بقیه قطعات چیه؟
۲. با توجه به زمینه کاری من و بازی هایی که میکنم، این cpu تا چه مدت پاسخگوی نیازهای منه؟
۳. اگر نخوام ازین cpu استفاده کنم، پیشنهادتون با توجه به بودجه من چیه؟

AMD>INTEL
07-03-19, 09:00
سلام بر همگی
من میخوام یه کیس ببندم با بودجه ۷ تومن، کار خودم برنامه نویسی و طراحی رابط کاربریِ (نرم افزار های تخصصی که کار میکنم: مجموعه Adobe، اندروید استودیو و ...)، خیلی کم اهل بازی کردن هستم، نهایتش fifa یا بازی های racing و یا بازی هایی مثل asphalt ۹ و dead cells و ...
یکی از دوستان توصیه کرد که به جای خرید کارت گرافیک، سی پی یو Ryzen ۵ ۲۴۰۰g بخرم که با توجه به بنچ مارک ها، از نظر قدرت پردازش در رده core i۳ نسل هشت و core i۵ نسل هفت قرار میگیره و از نظر گرافیک آنبورد در حد ۱۰۳۰ قدرت داره؛ حالا سه تا سوال:

۱. اگر بخوام ازین cpu استفاده کنم، پیشنهادتون برای بقیه قطعات چیه؟
۲. با توجه به زمینه کاری من و بازی هایی که میکنم، این cpu تا چه مدت پاسخگوی نیازهای منه؟
۳. اگر نخوام ازین cpu استفاده کنم، پیشنهادتون با توجه به بودجه من چیه؟

سلام من کوتاه پاسخ میدم در ساعات آینده پاسخ کاملتری میدم
ryzen 5 2400g خوبه
رم هم سعی کنید 16 گیگ تهیه کنید

SajjadKhati
07-03-19, 12:48
سلام
در تکمیل فرمایشات استاد امید اینکه ، اگه منظورتون از مجموعه ی adobe ، افترافکت و پریمیر هم هست ، پردازنده ی قویتر از این ، بهتره . وگرنه برای بقیه ی موارد ، پردازنده ی خوبی انتخاب کردید . در صورت داشتن بودجه ، برای افترافکت بهتره که کارت گرافیک مجزا (انویدیا) تهیه بشه.
همینطور با وجود افترافکت و فتوشاپ و ... ، رم 16 گیگ باید تهیه بشه وگرنه اگه فقط بقیه ی موارد بود ، رم 8 گیگ کافیه .
همینطور ssd هم یه قطعه ی مهم برای هم مجموعه ی adobe مخصوصا افترافکت و هم بقیه ی نرم افزارهای برنامه نویسی به شمار میره .

arsenal2323
07-03-19, 15:53
سلام
در تکمیل فرمایشات استاد امید اینکه ، اگه منظورتون از مجموعه ی adobe ، افترافکت و پریمیر هم هست ، پردازنده ی قویتر از این ، بهتره . وگرنه برای بقیه ی موارد ، پردازنده ی خوبی انتخاب کردید . در صورت داشتن بودجه ، برای افترافکت بهتره که کارت گرافیک مجزا (انویدیا) تهیه بشه.
همینطور با وجود افترافکت و فتوشاپ و ... ، رم 16 گیگ باید تهیه بشه وگرنه اگه فقط بقیه ی موارد بود ، رم 8 گیگ کافیه .
همینطور ssd هم یه قطعه ی مهم برای هم مجموعه ی adobe مخصوصا افترافکت و هم بقیه ی نرم افزارهای برنامه نویسی به شمار میره .
افتر افکت خیلی کم استفاده میکنم، بیشتر با photoshop و illustrator سر و کار دارم

arsenal2323
07-03-19, 15:58
سلام من کوتاه پاسخ میدم در ساعات آینده پاسخ کاملتری میدم
ryzen 5 2400g خوبه
رم هم سعی کنید 16 گیگ تهیه کنید
در مورد رم مغزم سوت کشید اینقدر سرچ کردم، ظاهرا سری رایزن با رم های single rank بهتر کار میکنه، حالا از کجا بفهمم رمی که انتخاب کردم single هست یا dual؟
سوال دوم هم اینه که تو سایت خود amd زده که رم با باس 2933 رو ساپورت میکنه و قاعدتا این باید حداکثر سرعتی باشه که ساپورت میکنه، حالا چه طوریه که سایت ها اومدن بنچ مارک گذاشتن با رم 3200؟ کار خاصی باید کرد که رم 3200 رو ساپورت کنه یا اینکه نه، خودش مشکلی نداره! اگه مشکل نداره پس اون 2933 که تو سایت amd زده چیه؟

AMD>INTEL
07-03-19, 16:16
در مورد رم مغزم سوت کشید اینقدر سرچ کردم، ظاهرا سری رایزن با رم های single rank بهتر کار میکنه، حالا از کجا بفهمم رمی که انتخاب کردم single هست یا dual؟
سوال دوم هم اینه که تو سایت خود amd زده که رم با باس 2933 رو ساپورت میکنه و قاعدتا این باید حداکثر سرعتی باشه که ساپورت میکنه، حالا چه طوریه که سایت ها اومدن بنچ مارک گذاشتن با رم 3200؟ کار خاصی باید کرد که رم 3200 رو ساپورت کنه یا اینکه نه، خودش مشکلی نداره! اگه مشکل نداره پس اون 2933 که تو سایت amd زده چیه؟

در مورد رم هم دوال هم مشکلی نداره ولی باید سایت سازنده رم و مادربرد تاییدشون کرده باشه به طور مثال
Support For B450 GAMING PRO CARBON AC | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link-mem-14)

بستگی به مادربرد ولی اکثرا تا 3.200 پشتیبانی از چیپ B350 به بالا
با فعال کردن XMP به راحتی بالاتر از 3000 را پشتیبانی میکنند.مثلا مادربردهایی هستند با چیپ X470 تا 3466 هم پشتیبانی میکنند
به طور مثال
Specification for X470 GAMING PRO CARBON | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link)
Specification for B450 GAMING PRO CARBON AC | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link)