PDA

مشاهده نسخه کامل : لبتاب دل 5110 و UEFI

iran2008
03-03-19, 16:33
سلام دوستان،
عرض ادب؛

یه لبتاب Dell inspiron N5110 دارم .
خودش که هارد 500گیگ داره. اومدم رایترش رو درآوردم بجاش یه SSD اضاف کردم. حال میخوام روش ویندزو نصب کنم، روی هارد SSD .
- حالا تو فکرم هارد رو GPT کنم برا نصب ویندوز UFI یا نه .
از طرفی هارد ویندوز خودش SSD هست و پرسرعت. نیازی به GPT کردنش هست یا همون MBR و ویندوز معمولی بزنم. چون در هر صورت خودش سرعتش بالاست برا ویندوز و برنامه هاش.
- از طرفی دیگه اصلا نمیدونم مشخص نیست برام این لبتاب بوت UEFI داره یا نه. چون مال قبلا هست.
تو سایتش که چیزی ندیدم در این مورد. توی تنظیمات بوتش هم کلمه uefi یا efi , ufi همچین چیزی ندیدم.

اگه لازم نیست و اصلا ufi رو ساپورت نمیکنه و یا نیازم نیست به این چیزا که همون ویندوز معمولی و نوع MBR بزنم بره.
هاردها رو MBR بزنم دیگه با این حساب، یا GPT کنم؟

سپاس از دوستان

AMD>INTEL
03-03-19, 18:36
سلام دوستان،
عرض ادب؛

یه لبتاب Dell inspiron N5110 دارم .
خودش که هارد 500گیگ داره. اومدم رایترش رو درآوردم بجاش یه SSD اضاف کردم. حال میخوام روش ویندزو نصب کنم، روی هارد SSD .
- حالا تو فکرم هارد رو GPT کنم برا نصب ویندوز UFI یا نه .
از طرفی هارد ویندوز خودش SSD هست و پرسرعت. نیازی به GPT کردنش هست یا همون MBR و ویندوز معمولی بزنم. چون در هر صورت خودش سرعتش بالاست برا ویندوز و برنامه هاش.
- از طرفی دیگه اصلا نمیدونم مشخص نیست برام این لبتاب بوت UEFI داره یا نه. چون مال قبلا هست.
تو سایتش که چیزی ندیدم در این مورد. توی تنظیمات بوتش هم کلمه uefi یا efi , ufi همچین چیزی ندیدم.

اگه لازم نیست و اصلا ufi رو ساپورت نمیکنه و یا نیازم نیست به این چیزا که همون ویندوز معمولی و نوع MBR بزنم بره.
هاردها رو MBR بزنم دیگه با این حساب، یا GPT کنم؟

سپاس از دوستان

تنظیمات خاصی برای UEFI نداره . این دستگاه برای 10 سال پیشه
همون حالت LEGACY باید ویندوز را نصب کنید

iran2008
04-03-19, 06:52
تشکر از پاسخ شما بزرگوار؛
راستش من یه چیزیو که هنوز دقیق متوجه نمیشم اینه که GPT مربوط به وجود uefi هست؟
یعنی من با وجود اینک حالت efi رو ندارم، اگه هاردم GPT باشه ، اون کارایی خودشو رو این حالت داره یا خیر؟ هاردی که GPT باشه، اگه سخت افزار ما uefi رو ساپورت نمیکنه، بالا میاد یا خیر.
کلا وجود داشتن پارتیشن GPT ملزم به وجود حالت UEFI سیستم هست؟
چون ظاهرا حالت پارتیشن GPT نسبت به MBR میگن بهتره سرعت و کاراییش.
با تشکر.

AMD>INTEL
04-03-19, 09:56
تشکر از پاسخ شما بزرگوار؛
راستش من یه چیزیو که هنوز دقیق متوجه نمیشم اینه که GPT مربوط به وجود uefi هست؟
یعنی من با وجود اینک حالت efi رو ندارم، اگه هاردم GPT باشه ، اون کارایی خودشو رو این حالت داره یا خیر؟ هاردی که GPT باشه، اگه سخت افزار ما uefi رو ساپورت نمیکنه، بالا میاد یا خیر.
کلا وجود داشتن پارتیشن GPT ملزم به وجود حالت UEFI سیستم هست؟
چون ظاهرا حالت پارتیشن GPT نسبت به MBR میگن بهتره سرعت و کاراییش.
با تشکر.

نصب روی پارتشین gpt حتما باید uefi باشه
شما همون به صورت لگاسی نصب کنید .
روی سیستم شما هیچ تفاوتی نمیکنه