سلام دوستان من چن روز پیش کامپیوترم یهو هنگ میشد بعد پنج مین درس میشد خودش که گفتم لابد برا کثیف شدن ماین هست تمیز کردم بعد روشن کردم دیدم تصویر نمیده ولی بوق سلامت صداش اوند بعد دو سه بار زدم دیدم کلا روشن نمیشه بعد یه پاور دیگه داشتم که ضعیفه زدم دیدم روشن شد بعد پاور باز کردم دیدم یه خازن یکم باد کرده قبلا شده بود عوض کردم درس شد یعنی تعمیرکار عوص کرد این سری عوص کردم تو تعنیرگاه تست کردم روشن نشد کلا یه ولتاژیپ پنج بیشتر نداشت اومدم خونه دیدم روشن شد ولی بوق نمیزد هیچیم بالا نمیود بعد فن سی پی یو خیلی تند میچرخید همون اول که روشن میکردم ولی قبلا سرعت فن کم بود بعدش بوق سلامت میخورد تند میشد الان کلا تنده بوق هم کلا نمیزنه پاور دیگه هم تست کردم همینجوری بود قبل این با پاور صعیف یساعت کار کردم کلا البته بدون گرافیک خارجی با خود گرافیک ماین و یک سی پی یو ضعیف تر توان کم تا تست کنم مشکل نداشت که پاورو اوردم کلا بالا نمیاد حتی پاور دیگم فقط فن سی پی یو تند میچرخه بعد رمهارو چک کردم و یا ورداشتم بازم بوق نمیزد انگار کلا سویچ نمیشه به مرحله بعد برا بوت شدن خواهش میکنم کمکم کنید
سیستمmin=m4a89gtd pro usb 3
Cpu=amd 945
Ram 2×4 cros ddr3
Power =885 green
Gerafic=6950 amd
AMD>INTEL
21-02-19, 09:00
سلام دوستان من چن روز پیش کامپیوترم یهو هنگ میشد بعد پنج مین درس میشد خودش که گفتم لابد برا کثیف شدن ماین هست تمیز کردم بعد روشن کردم دیدم تصویر نمیده ولی بوق سلامت صداش اوند بعد دو سه بار زدم دیدم کلا روشن نمیشه بعد یه پاور دیگه داشتم که ضعیفه زدم دیدم روشن شد بعد پاور باز کردم دیدم یه خازن یکم باد کرده قبلا شده بود عوض کردم درس شد یعنی تعمیرکار عوص کرد این سری عوص کردم تو تعنیرگاه تست کردم روشن نشد کلا یه ولتاژیپ پنج بیشتر نداشت اومدم خونه دیدم روشن شد ولی بوق نمیزد هیچیم بالا نمیود بعد فن سی پی یو خیلی تند میچرخید همون اول که روشن میکردم ولی قبلا سرعت فن کم بود بعدش بوق سلامت میخورد تند میشد الان کلا تنده بوق هم کلا نمیزنه پاور دیگه هم تست کردم همینجوری بود قبل این با پاور صعیف یساعت کار کردم کلا البته بدون گرافیک خارجی با خود گرافیک ماین و یک سی پی یو ضعیف تر توان کم تا تست کنم مشکل نداشت که پاورو اوردم کلا بالا نمیاد حتی پاور دیگم فقط فن سی پی یو تند میچرخه بعد رمهارو چک کردم و یا ورداشتم بازم بوق نمیزد انگار کلا سویچ نمیشه به مرحله بعد برا بوت شدن خواهش میکنم کمکم کنید
سیستمmin=m4a89gtd pro usb 3
Cpu=amd 945
Ram 2×4 cros ddr3
Power =885 green
Gerafic=6950 amd
پاورت باید عوض بشه
djbalak
01-03-19, 06:51
سلام شرمنده دیر جواب میدم سیستم نداشتم نه گوشی درست حسابی
ماین هم خراب شده کلا و هم پاور یوقتا روشن میکنه یوقتا نه یه تعمیرکار نیمه حرفه ای بردم اونوقتی که روشن برق میده گفت مشکلی نداره الان برقاش ولی گرافیکم وقتی روشنه کار میکنه تصویر نمیده اصلا برقاشم دو تا 6 پین هستش
6950 هستش البته اگه مشکلی پیدا کنه دو تا چراغ ال ای دی داره روشن میشه بنظر شما اینم مشکلل پاروه یا گرافیک؟
واینکه مادربرد خریدم دست دو و خیلی گرون مدل giga 790fxt ud5p هسش اسلات دوم گرافیک کار نمیکنه و بایوس بوق =یه بوق بلند و دو بوق کوتاه که چک کردم تو نت میگن مشکل گرافیکی هسش بعد زنگ زدم از کسی خریدم سریع گفتش این همین مدلی نباید گرافیک بزاری اسلات دوم اون فقط برای کراس فایر کردن هستش! حس میکنم میخواد یجور سرپوش بزاره بنظر شما همچین چیزی هستش!
چون من خودم دو تا ماین دو اسلات البته ایسوس داشتم جفت اسلات کار میکرد؟
دوم این مادبرد دو تا ورودی lan داره دیشب یکیش کار نمیکرد زنگ زدم طرفی که خریدم البته اونم از تهران خریده اونم میگه برا اینترنت نیس وصل نکن! برای اینترانت هستش ماشالا زبون دارم هسش! ولی الان وصل کردم کار میکنه حس میکنم این مادبرد مشکل داره بنظر شما چی؟
alireza771
02-03-19, 10:41
ماین هم خراب شده کلا و هم پاور یوقتا روشن میکنه یوقتا نه یه تعمیرکار نیمه حرفه ای بردم اونوقتی که روشن برق میده گفت مشکلی نداره الان برقاش ولی گرافیکم وقتی روشنه کار میکنه تصویر نمیده اصلا برقاشم دو تا 6 پین هستش
6950 هستش البته اگه مشکلی پیدا کنه دو تا چراغ ال ای دی داره روشن میشه بنظر شما اینم مشکلل پاروه یا گرافیک؟
واینکه مادربرد خریدم دست دو و خیلی گرون مدل giga 790fxt ud5p هسش اسلات دوم گرافیک کار نمیکنه و بایوس بوق =یه بوق بلند و دو بوق کوتاه که چک کردم تو نت میگن مشکل گرافیکی هسش بعد زنگ زدم از کسی خریدم سریع گفتش این همین مدلی نباید گرافیک بزاری اسلات دوم اون فقط برای کراس فایر کردن هستش! حس میکنم میخواد یجور سرپوش بزاره بنظر شما همچین چیزی هستش!
دوم این مادبرد دو تا ورودی lan داره دیشب یکیش کار نمیکرد زنگ زدم طرفی که خریدم البته اونم از تهران خریده اونم میگه برا اینترنت نیس وصل نکن! برای اینترانت هستش ماشالا زبون دارم هسش! ولی الان وصل کردم کار میکنه حس میکنم این مادبرد مشکل داره بنظر شما چی؟دوست عزیز پاور فوری عوض کن
وقتی چند قسمت سیستم کار میده و کار نمیده یعنی سیستم برق رسانی به قسمتهای مختلف مشکل داره و قطع و وصلی و نوسان داره
تا گرافیکو فن ها و مادربردتو داغون نکردی اون پاور درب و داغونو عوضش کن
واسه من همین مشکل پیش اومد که میگم
AMD>INTEL
02-03-19, 11:12
دوم این مادبرد دو تا ورودی lan داره دیشب یکیش کار نمیکرد زنگ زدم طرفی که خریدم البته اونم از تهران خریده اونم میگه برا اینترنت نیس وصل نکن! برای اینترانت هستش ماشالا زبون دارم هسش! ولی الان وصل کردم کار میکنه حس میکنم این مادبرد مشکل داره بنظر شما چی؟
در هر صورت باید اسلات دوم تصویر بده
باید ببری پیش کسی که دیباگر دارد ایراد رو در بیاره . در کل با توجه به توضیحاتت مشخصه مادربرد سالم نیست
djbalak
03-03-19, 08:25
دوست عزیز پاور فوری عوض کن
وقتی چند قسمت سیستم کار میده و کار نمیده یعنی سیستم برق رسانی به قسمتهای مختلف مشکل داره و قطع و وصلی و نوسان داره
تا گرافیکو فن ها و مادربردتو داغون نکردی اون پاور درب و داغونو عوضش کن
واسه من همین مشکل پیش اومد که میگم
سلام والا میگن پاور گرین اگه مشکلی پیس بیاد کلا روشن نمیکنه که اسیب نزنه! مادربد که مشکل داشت البته همون اولش الان کلا دیگه مشکل داره بالا نمیاد بعد دادم یکی ببره تعمیر همون گرین بنظرتون تعمیر بشه بازم مشکل داره؟ والا تو این گرونی نمیتونم بخرم؟
بعد ازا ین میترسم گرافیکمم خراب کرده باشه البته قبل این مشکل هیچ مشکلی نبود تو ویندوز و گرافیکی شهر ما یه پاور نداشتن بخور گرافیک تستش کنم! شانس اوردم سی پیو سالم مونده
alireza771
03-03-19, 08:47
سلام والا میگن پاور گرین اگه مشکلی پیس بیاد کلا روشن نمیکنه که اسیب نزنه! مادربد که مشکل داشت البته همون اولش الان کلا دیگه مشکل داره بالا نمیاد بعد دادم یکی ببره تعمیر همون گرین بنظرتون تعمیر بشه بازم مشکل داره؟ والا تو این گرونی نمیتونم بخرم؟
بعد ازا ین میترسم گرافیکمم خراب کرده باشه البته قبل این مشکل هیچ مشکلی نبود تو ویندوز و گرافیکی شهر ما یه پاور نداشتن بخور گرافیک تستش کنم! شانس اوردم سی پیو سالم موندهداداش این که گفتن مشکلی داشته باشه روشن نمیشه مربوط به غالب موارد هست
نه همه موارد که
من پاور گرین 850b OC داشتم
خوب بود اولا
ولی بعد مدتی تصویر نمیداد سیستم( بگیر نگیر داشت)
بعضی وقتا USB ها مشکل دار میشد
بعضی وقتها اسلاتها کار نمیکرد و ....
بدیهیه اگه زود عوض نکنین آسیبش به مادربردم میخوره
الان اگه مادربردو ببرید بگن مشکل داره علتش با احتمال بسیار زیاد همین پاوره
من گرافیک سوزوندم با پاور معیوب
مثال ساده میزنم فکر کن شما ورودی برق یه تلویزیونو همه اش ناپایدار یا با نوسان بهش بدی
انتظار داری سالم بمونه؟
هر قطعه ای که برق میگیره ازش ممکنه مشکل دار بشه
اینم میدونم که الان هزینه اش زیاده و میخوای هر جور شده کمتر هزینه کنی ولی یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه
میزنی ناکار میکنی همه قطعاتو
البته برند گرین برند خوبیه
پاور هر برندی مشکل پیدا کنه همین میشه
من قبلتراش یه ترمالتیک داشتم اونم مشکل دار شده بود
alireza771
03-03-19, 08:50
بابت گرافیکم نترس
هر وقت با یه پاور درست درمون سیستم اسمبل کردی
بزارش رو تست پایداری
نرم افزارایی مثل Fumark
ببین گرافیک تحمل میکنه یا نه
البته حتما اینکارو با پاور استاندارد انجام بده
تستای اینچنینی با پاور مشکل دار خطرناکه
AMD>INTEL
03-03-19, 09:07
بعد ازا ین میترسم گرافیکمم خراب کرده باشه البته قبل این مشکل هیچ مشکلی نبود تو ویندوز و گرافیکی شهر ما یه پاور نداشتن بخور گرافیک تستش کنم! شانس اوردم سی پیو سالم مونده
اگر خود گرین تعمیر کند بدون مشکل و استاندارد تعمیر میشه