مشاهده نسخه کامل : مقدار و مشخصات رم جدید
سلام دوستان، رم لپ تاپ من 2 هست و سی پی یو هم 2.4
میخاستم ببینم موقع خرید رم، علاوه بر ddr3 به چه مشخصات دیگه باید توجه کنم که با لپ تاپم سازگار باشه؟
و اینکه حداکثر مقدار رمی که میتونم اضافه کنم چقدر هست؟(قصد دارم 4 اضافه کنم که بشه 6)
(مشخصات رم رو ضمیمه کردم)
22656
Mehrdad.A 88
15-02-19, 21:01
مدل لپتاپ چیه ؟
مدل لپتاپ چیه ؟
HP Pavilion g4-1235TX
روی این دستگاه میشه حداکثر 8 گیگ استفاده کرد . دو تا 4 گیگ ddr3 باس 1333
روی این دستگاه میشه حداکثر 8 گیگ استفاده کرد . دو تا 4 گیگ ddr3 باس 1333
ممنون، الان که رم 2 روشه نمی تونم رم 4 گیگ بهش اضافه کنم؟ یعنی داخل دو تا اسلات حتما باید دو تا رم برابر بخوره؟
ممنون، الان که رم 2 روشه نمی تونم رم 4 گیگ بهش اضافه کنم؟ یعنی داخل دو تا اسلات حتما باید دو تا رم برابر بخوره؟
بله میشه . مشکلی نیست
بله میشه . مشکلی نیست
ممنون، فقط این حداکثر 8 گیگ و فرکانس 1333 مگا هرتز رو از کجا میشه فهمید؟ تو سایت سازنده چیزی نبود
ممنون، فقط این حداکثر 8 گیگ و فرکانس 1333 مگا هرتز رو از کجا میشه فهمید؟ تو سایت سازنده چیزی نبود
بستگی به مدل مادربرد و نوع پردازنده دستگاه داره . باید اطلاعات دقیق بگید ولی میتونم بگم 8 گیگ رو پشتیبانی میکنه از نسل سه به الا
بستگی به مدل مادربرد و نوع پردازنده دستگاه داره . باید اطلاعات دقیق بگید ولی میتونم بگم 8 گیگ رو پشتیبانی میکنه از نسل سه به الا
والا میخام این مدل رم کامپیوتر کینگستون مدل 10600 DDR3 1333MHz ظرفیت 4 گیگابایت
رو بگیرم، فقط میخام مطمئن بشم که به لپ تاپم میخوره
والا میخام این مدل رم کامپیوتر کینگستون مدل 10600 DDR3 1333MHz ظرفیت 4 گیگابایت
رو بگیرم، فقط میخام مطمئن بشم که به لپ تاپم میخوره
این مدل اگر باشه ساپورت میکنه HP Pavilion g4-1235TX سامسونگ یا هاینیکس که با رم فعلی سازگار باشه
این مدل اگر باشه ساپورت میکنه HP Pavilion g4-1235TX سامسونگ یا هاینیکس که با رم فعلی سازگار باشه
حتما سامسونگ یا هاینیکس باشه؟ اگه تو بازار گیرم نیومد برند دیگه ای میتونم بگیرم؟
(رم خودم سامسونگ هست)
حتما سامسونگ یا هاینیکس باشه؟ اگه تو بازار گیرم نیومد برند دیگه ای میتونم بگیرم؟
(رم خودم سامسونگ هست)
چیزیه که زیاد این دو رم