سلام
الان چند روزه یه صدای تیک تیک ممتد داره از داخل کیس میاد که وقتی به کیس دست میزنی قطع میشه اما باز بعد حدودا 2-3 دقیقه باز شروع میشه
هارد ها رو با برنامه چک کردم همه رو زده خوب
نمیدونم این صدا امون م رو بریده
فک نکنم صدا از فن ها باشه. سه فن کوگار دارم یه فن بزرگ 20 سانتی و فن های سایلنت. کیس هم X3 Gaming green هست.
وقتی هم کیس رو یه تکون حسابی میدی حدودا 5 دقیقه صدا قطع میشه اما باز روز از نو و روزی از نو
داداش کمکم کن :give_rose:
P-Ravesh
03-02-19, 12:29
سلام
الان چند روزه یه صدای تیک تیک ممتد داره از داخل کیس میاد که وقتی به کیس دست میزنی قطع میشه اما باز بعد حدودا 2-3 دقیقه باز شروع میشه
فک نکنم صدا از فن ها باشه. سه فن کوگار دارم یه فن بزرگ 20 سانتی و فن های سایلنت. کیس هم X3 Gaming green هست.
وقتی هم کیس رو یه تکون حسابی میدی حدودا 5 دقیقه صدا قطع میشه اما باز روز از نو و روزی از نو
مگه گرفتار در مصیبتی که اینجور کمک میخوای ؟ در کیس رو باز کن با گوشهای تند وتیزت به دنبال سرچشمه صدا بگرد . شاید سیمی با فنها برخورد داره یا هر اتفاق دیگه . شاید مشکلی در هارد پیش آمده که با جستجو پیدا میشه. در کامپیوتر روشن به دنبال صدا باش .
AMD>INTEL
03-02-19, 13:29
سلام
صدای یکی ار فن هاست ممکنه فن پاور هم باید باشه
باید با دقت با نزدیک کردن گوش قطعه ایی که باعث ایجاد نویز میشه را شناسایی کنید
ykmin
03-02-19, 15:41
:lol::lol: امانم رو بریده داداش :love:
دارم دیوونه میشم. یه بار باز کردم باز دوباره چک میکنم یاشاسین