PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره

alpac
30-01-19, 11:04
سلام
من قصد ارتقای سیستم رو دارم. چند قطعه نو مدنظرم هست با قیمتاشون. خواستم ببینم نظرتون چیه. مناسبه قیمتا یا ارزونتر هم گیرمیاد؟
cpu: intel i5 3470 (680)
motherbord: asus P8B75-M LX (725)
ram: kingston 4 gig ddr3 (207)

در ضمن سی پی یو (تری) هستش. اینجور سی پی یو ها مشکلی ندارن؟

AMD>INTEL
30-01-19, 19:53
سلام
من قصد ارتقای سیستم رو دارم. چند قطعه نو مدنظرم هست با قیمتاشون. خواستم ببینم نظرتون چیه. مناسبه قیمتا یا ارزونتر هم گیرمیاد؟
cpu: intel i5 3470 (680)
motherbord: asus P8B75-M LX (725)
ram: kingston 4 gig ddr3 (207)

در ضمن سی پی یو (تری) هستش. اینجور سی پی یو ها مشکلی ندارن؟

این پردازنده به صورت استوک و کارکرده در بازار هست و مشکلی ندارند
رم هم حداقل 8 گیگ توصیه میشه
با این وضعیت قیمت ها خرید قطعاتی که امکان رفع نیاز شما را داشته باشد بسیار منطقی است

alpac
04-02-19, 11:30
این پردازنده به صورت استوک و کارکرده در بازار هست و مشکلی ندارند
رم هم حداقل 8 گیگ توصیه میشه
با این وضعیت قیمت ها خرید قطعاتی که امکان رفع نیاز شما را داشته باشد بسیار منطقی است

سی پی یو رایزن نو و یه مادربرد دیگه خریدم. حالا چندتا سوال ازتون داشتم.
اول اینکه الان مادربرد رو نصب کنم موقع روشن کردن باید سی دی راه اندازشو بزارم نصب شه یا نیازی نیست؟
دوم اینکه فن سی پی یو بخاطر نو بودن خودش خمیر سیلیکون پشتش زده شده همون کافیه یا نیازه که خمیر جدید بزنم؟ و اینکه یه مقدار گرد و خاک نشسته رو خمیره. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

AMD>INTEL
04-02-19, 18:33
سی پی یو رایزن نو و یه مادربرد دیگه خریدم. حالا چندتا سوال ازتون داشتم.
اول اینکه الان مادربرد رو نصب کنم موقع روشن کردن باید سی دی راه اندازشو بزارم نصب شه یا نیازی نیست؟
دوم اینکه فن سی پی یو بخاطر نو بودن خودش خمیر سیلیکون پشتش زده شده همون کافیه یا نیازه که خمیر جدید بزنم؟ و اینکه یه مقدار گرد و خاک نشسته رو خمیره. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

1-خیر سیدی نصب نداره و اون درایورهاشه که باید اپدیت شده دانلود و نصب بشه شما باید اول ویندوز بریز
2-اگر خنک کننده نو هست نیازی به استفاده خمیر سیلیکون نیست

alpac
05-02-19, 13:59
1-خیر سیدی نصب نداره و اون درایورهاشه که باید اپدیت شده دانلود و نصب بشه شما باید اول ویندوز بریز
2-اگر خنک کننده نو هست نیازی به استفاده خمیر سیلیکون نیست

بعد از بستن سیستم شروع کردم به نصب ویندوز ولی توی مرحله دوم نصب موقع لود شدن لوگوی ویندوز ریست میشه و دوباره برمیگرده از اول

AMD>INTEL
05-02-19, 18:04
بعد از بستن سیستم شروع کردم به نصب ویندوز ولی توی مرحله دوم نصب موقع لود شدن لوگوی ویندوز ریست میشه و دوباره برمیگرده از اول

والا از این من چه نتیجه گیری میخوام بکنم . شما باید اینقدر توضیحاتون دقیق باشه من که پشت سیستم شما نیستم
همچنین مشخصات دقیق قطعات هم ذکر کنید . احتمال در اسمبل قطعات مشکل داشتید یا یکی از قطعات خرابه ولی باید توضیح دقیق بدی تا راهنمایی کنم

alpac
05-02-19, 18:32
والا از این من چه نتیجه گیری میخوام بکنم . شما باید اینقدر توضیحاتون دقیق باشه من که پشت سیستم شما نیستم
همچنین مشخصات دقیق قطعات هم ذکر کنید . احتمال در اسمبل قطعات مشکل داشتید یا یکی از قطعات خرابه ولی باید توضیح دقیق بدی تا راهنمایی کنم

وقتی نصب ویندوز رو شروع میکنم مرحله اولش که انتخاب پارتیشن و نصب یک سری فایل هست رو تموم میکنه و ریست میشه که بره واسه مرحله دوم که بوت از روی هارد هست تا نصب رو ادامه بده. ولی به محض اینکه لوگوی ویندوز میخواد بیاد و ادامه بده یهو ریست میشه.
مادربرد: asus a320m_k
سی پی یو: ryzen 3 2200g
رم: دوتا leven 4gig ddr4
گرافیک: msi rx 470 8gig
هارد و پاورم رو دست نزدم و همون قبلیاست. هارد وسترن دیجیتال 500 و پاور گرین 380

AMD>INTEL
05-02-19, 20:08
وقتی نصب ویندوز رو شروع میکنم مرحله اولش که انتخاب پارتیشن و نصب یک سری فایل هست رو تموم میکنه و ریست میشه که بره واسه مرحله دوم که بوت از روی هارد هست تا نصب رو ادامه بده. ولی به محض اینکه لوگوی ویندوز میخواد بیاد و ادامه بده یهو ریست میشه.
مادربرد: asus a320m_k
سی پی یو: ryzen 3 2200g
رم: دوتا leven 4gig ddr4
گرافیک: msi rx 470 8gig
هارد و پاورم رو دست نزدم و همون قبلیاست. هارد وسترن دیجیتال 500 و پاور گرین 380

پاورت برای این سیستم از ضعیف هم پایین تره

alpac
05-02-19, 20:27
پاورت برای این سیستم از ضعیف هم پایین تره

یعنی این مشکلی که دارم بخاطر کم بودن پاوره؟
اخه قبل از خرید این قطعات رفتم تو سایت کولرمستر یه قسمتی داشت همه قطعات سیستمو میدادی بهش پاور موردنیازتو بهت میگفت. من زدم گفته بود همین پاورت کافیه

AMD>INTEL
05-02-19, 21:14
یعنی این مشکلی که دارم بخاطر کم بودن پاوره؟
اخه قبل از خرید این قطعات رفتم تو سایت کولرمستر یه قسمتی داشت همه قطعات سیستمو میدادی بهش پاور موردنیازتو بهت میگفت. من زدم گفته بود همین پاورت کافیه

خیر کافی نیست . شما با محاسبه گر سایت گرین محاسبه کنید . برای این سیستم حداقل باید 480 نو تهیه کنید
گرافیکت خودش مصرفش بیش از این هاست و نیاز به تغذیه از طریق PCIE پاور دارد . 380 فاقد این امکان است
مسئله بعد رم هایی که خریدی احتمالا از این چینی های مشکل سازه

alpac
05-02-19, 23:26
خیر کافی نیست . شما با محاسبه گر سایت گرین محاسبه کنید . برای این سیستم حداقل باید 480 نو تهیه کنید
گرافیکت خودش مصرفش بیش از این هاست و نیاز به تغذیه از طریق PCIE پاور دارد . 380 فاقد این امکان است
مسئله بعد رم هایی که خریدی احتمالا از این چینی های مشکل سازه

با سایت گرین هم محاسبه اش کردم باز گفت کافیه ولی برای عملکرد بهتر 430 وات رو معرفی کرد.
رم ها روش زده ساخت تایوان. یعنی خوب نیستن؟

AMD>INTEL
06-02-19, 05:23
با سایت گرین هم محاسبه اش کردم باز گفت کافیه ولی برای عملکرد بهتر 430 وات رو معرفی کرد.
رم ها روش زده ساخت تایوان. یعنی خوب نیستن؟

عزیز کافی نیست . 380 کافی نیست بالا هم توضیح دادم
شما حداقل باید 480 وات رو بگیری برای گرافیکت
والا این رم را تا به حال نشنیدم

alpac
06-02-19, 06:02
عزیز کافی نیست . 380 کافی نیست بالا هم توضیح دادم
شما حداقل باید 480 وات رو بگیری برای گرافیکت
والا این رم را تا به حال نشنیدم

خب حالا من یه 480 بگیرم بنظرتون این مشکلی که دارم رفع میشه؟ میترسم 400_500 تومن برم پاور نو بخرم بعد باز ببینم همین اوضاع ادامه داره

AMD>INTEL
06-02-19, 09:16
خب حالا من یه 480 بگیرم بنظرتون این مشکلی که دارم رفع میشه؟ میترسم 400_500 تومن برم پاور نو بخرم بعد باز ببینم همین اوضاع ادامه داره

تعویض این پاور اختیاری نیست حتما باید عوض بشه چون ضعیفه
متاسفانه شما یک حرف رو هی تکرار میکنید . این راه ساده ایی داره با یک پاور که 480 یا بالاتر که فیش تغذیه PCIE داره تست کنید
بعد از تست با یک پاور دیگه
این رم های شما معلوم نیست تو کدوم کارگاه در چین ساخته شده . سازنده های معتبر رم مشخص هستند و غیر از اون میشه جنس فیک و ارزون و مشکل ساز

alpac
06-02-19, 09:47
تعویض این پاور اختیاری نیست حتما باید عوض بشه چون ضعیفه
متاسفانه شما یک حرف رو هی تکرار میکنید . این راه ساده ایی داره با یک پاور که 480 یا بالاتر که فیش تغذیه PCIE داره تست کنید
بعد از تست با یک پاور دیگه
این رم های شما معلوم نیست تو کدوم کارگاه در چین ساخته شده . سازنده های معتبر رم مشخص هستند و غیر از اون میشه جنس فیک و ارزون و مشکل ساز

من پاور رو عوض میکنم بعد نتیجشو بهتون میگم.
رم ها رو ارزون نخریدم دونه ای 275 گرفتم که مارک های معروفش مثل geil و Adata و kingston توی مایه های 290 هستن.

AMD>INTEL
06-02-19, 12:31
من پاور رو عوض میکنم بعد نتیجشو بهتون میگم.
رم ها رو ارزون نخریدم دونه ای 275 گرفتم که مارک های معروفش مثل geil و Adata و kingston توی مایه های 290 هستن.

اشتباه کردید خوب

alpac
07-02-19, 11:14
اشتباه کردید خوب

کیس رو بردم پیش تعمیرکار گفت اولا که پاورت ولتاژش اصلیش مشکل داره و وقتی کلی پول سیستم دادی پاورتم عوض کن وگرنه میزنه قطعاتتو خراب میکنه. بعدش که روش کار کرده بود گفت سی پی یوت ویندوز هفت ساپورت نمیکنه و این ریست شدن مال همینه. ویندوز ده نصب کرد و الان سیستم ردیف شده. یه پاور 480 گرین هم سفارش دادم.

AMD>INTEL
07-02-19, 11:39
کیس رو بردم پیش تعمیرکار گفت اولا که پاورت ولتاژش اصلیش مشکل داره و وقتی کلی پول سیستم دادی پاورتم عوض کن وگرنه میزنه قطعاتتو خراب میکنه. بعدش که روش کار کرده بود گفت سی پی یوت ویندوز هفت ساپورت نمیکنه و این ریست شدن مال همینه. ویندوز ده نصب کرد و الان سیستم ردیف شده. یه پاور 480 گرین هم سفارش دادم.

پاور هم به شما از همون اول گفتم. مسئله ولتاژ به کنار با این مشخصات این پاور مناسب نیست
شما صحبتی از ویندوز 7 هم نکردید

alpac
07-02-19, 12:40
پاور هم به شما از همون اول گفتم. مسئله ولتاژ به کنار با این مشخصات این پاور مناسب نیست
شما صحبتی از ویندوز 7 هم نکردید

من گفتم موقع نصب ریست میشه دیگه شما چیزی درمورد ویندوز نپرسیدید منم نگفتم. شما صحبتتون این بود که اول پاور عوض شه بعدشم ممکنه از رم باشه. ولی از هیچکدوم نبود فقط ساپورت نکردن ویندوز هفت مشکل سیستم بود

AMD>INTEL
07-02-19, 13:49
من گفتم موقع نصب ریست میشه دیگه شما چیزی درمورد ویندوز نپرسیدید منم نگفتم. شما صحبتتون این بود که اول پاور عوض شه بعدشم ممکنه از رم باشه. ولی از هیچکدوم نبود فقط ساپورت نکردن ویندوز هفت مشکل سیستم بود

شما باید اطلاعات دقیق ارائه کنید مشکل شما پاوره . برای نصب ویندوز 7 بر روی پردازنده های رایزن راه است .