من دنبال ی گرافیک تا 1.600 هستم. تو کارتای کارکرده نمونه های ماین شده خیلی وسوسه کننده هستن مثلا rx 580 4gb و این مدلا. اکثرا حدود 6 تا 8 ماه ماین شدن. این کارتا ارزش خرید دارن برای بازی؟ اگر مشکلی دارن ینی عملکردشون ضعیفتره یا دماشون بالاتره؟؟ اگر هم ماین شده خوب نیست چ کارتی بخرم؟ 1060 3gb خوبه؟
AMD>INTEL
24-01-19, 10:32
من دنبال ی گرافیک تا 1.600 هستم. تو کارتای کارکرده نمونه های ماین شده خیلی وسوسه کننده هستن مثلا rx 580 4gb و این مدلا. اکثرا حدود 6 تا 8 ماه ماین شدن. این کارتا ارزش خرید دارن برای بازی؟ اگر مشکلی دارن ینی عملکردشون ضعیفتره یا دماشون بالاتره؟؟ اگر هم ماین شده خوب نیست چ کارتی بخرم؟ 1060 3gb خوبه؟
برای کارت ماین شده شما باید 10 دقیقه تا 12 دقیقه استرس تست furmark را اجرا کنید .و نمودار حرارتی رو زیر نظر بگیرید و همینطور چک کنید تصویر بهم نریزه
اورند
24-01-19, 13:12
برای کارت ماین شده شما باید 10 دقیقه تا 12 دقیقه استرس تست furmark را اجرا کنید .و نمودار حرارتی رو زیر نظر بگیرید و همینطور چک کنید تصویر بهم نریزه
شما تا حدود یک و نیم چه کارتی پیشنهاد میکنید (با احتساب کارکرده ها) ؟؟ ؟
AMD>INTEL
24-01-19, 17:22
شما تا حدود یک و نیم چه کارتی پیشنهاد میکنید (با احتساب کارکرده ها) ؟؟ ؟
قیمت کارکرده متفاوت هست اگر خوش شانس باشید میتونید کارت 1060 6 گیگ تهیه کنید پیشنهادم برند MSI است
omid2ss
27-01-19, 22:35
ببین یه چیزی میگم واقعا مد نظرش داشته باشه و تا ته خط رو برو...
این ماینرها کار 10سال کارت گرافیک رو تو 1سال ازش میکشن....
به هیچ عنوان کارت ماین شده نخرررررررر
حتی اگه چندسال هم گارانتی داشته باشه...
ماین فشار زیادی به کارت وارد میکنه...