روی pc یک ssd، یک هارد 1 ترا و یک 250 نصبه، چند هفته ای میشه که برنامه هایی که روی هارد یک ترا نصبن خیلی دیر اجرا میشن، بعد از بالا اومدن ویندوز مثلا روی آیکون یک بازی یا برنامه کلیک میکنم 3 یا 4 دقیقه بعد برنامه اجرا میشه، نکته ای که باید بگم اینه که 3 یا 4 دقیقه بعد از بالا اومدن ویندوز این مشکل دیگه وجود نداره.
با hd sentinel چک کردم سلامتی هارد یک ترا 100% هست و مشکلی نداره پس مشکل از کجاست ؟
SajjadKhati
09-01-19, 20:36
سلام
با hd tune pro هم چک کنید و شات بذارید .
بعد اینکه ممکنه این برنامه ها اطلاعات دقیقی ندن چون تک تک سکتورها را چک نمیکنن .
بهتره علاوه بر اینا ، با hdd regenerator هم اسکن کنید (قبل از اسکن هم بهتره بکاپ از هاردتون داشته باشید)
برای کامل شدن تست هم از سلامتی کابل ساتا مطمئن بشید و برای اطمینان ، بهتره تعویض اش کنید .
از سلامتی پاور هم همینطور (هر چند احتمالش بسیار کمه)
Mehrdad.A 88
09-01-19, 21:19
سلام
با hd tune pro هم چک کنید و شات بذارید ...... و برای اطمینان ، بهتره تعویض اش کنید از سلامتی پاور هم همینطور (هر چند احتمالش بسیار کمه)
پاور که یک سالش بیشتر نیست، الان دارم یکی از بازی ها رو روی هارد 250 کپی میکنم ببینم از روی این یکی هم دیر اجرا میشه یا نه، اینطوری خیلی چیزا معلوم میشه.
Only the registered members can see the link
Mehrdad.A 88
10-01-19, 09:41
از روی هارد 250 هم همینطوره، پس مشکل از هارد دیسک ها نیست. این بازی ها چیه PC داره با من میکنه !
AMD>INTEL
10-01-19, 10:06
پاور که یک سالش بیشتر نیست، الان دارم یکی از بازی ها رو روی هارد 250 کپی میکنم ببینم از روی این یکی هم دیر اجرا میشه یا نه، اینطوری خیلی چیزا معلوم میشه.
بنچمارک بگیر از هارد با hd tune
lii
10-01-19, 10:40
"نکته ای که باید بگم اینه که 3 یا 4 دقیقه بعد از بالا اومدن ویندوز این مشکل دیگه وجود نداره."
ببین اکتیو تایم هاردها در تسک منجر چطوره اگر بدون هیچ ترنسفری اکتیو تایم بالا باشه و روی صد گیر کنه، اوضاع خطرناکه و هرچه سریعتر از فایلات بکاپ بگیر
Mehrdad.A 88
10-01-19, 11:51
بنچمارک بگیر از هارد با hd tune
درود، بنچمارک از هارد یک ترا
"نکته ای که باید بگم اینه که 3 یا 4 دقیقه بعد از بالا اومدن ویندوز این مشکل دیگه وجود نداره."
ببین اکتیو تایم هاردها در تسک منجر چطوره اگر بدون هیچ ترنسفری اکتیو تایم بالا باشه و روی صد گیر کنه، اوضاع خطرناکه و هرچه سریعتر از فایلات بکاپ بگیر
اکتیو تایم عادیه، مشکلی نداره.
AMD>INTEL
10-01-19, 12:12
یکی از برنامه های استارت اپ ویندوز هارد رو درگیر میکنه . باید برداشتن تیک گزینه های استارت اپ به صورت مرحله ایی ببینی کدوم برنامه است
SajjadKhati
10-01-19, 12:23
سلام
دوستان راهنمایی کردن .
یه نکته ی تکمیلی بگم که این ارور interface crc ، معمولا میگن امکان داره بخاطر اشکال در کابل ساتا باشه . حتما این کابل را عوض کنید . یا اینکه اگه برای این نبود ، امکان داره از برد هارد باشه . کلا اگه این مقدار 3 برای interface crc بالاتر نره ، مشکل خاصی نداره ولی کابل ساتا اش را عوض کنید .
Mehrdad.A 88
10-01-19, 20:50
یکی از برنامه های استارت اپ ویندوز هارد رو درگیر میکنه . باید برداشتن تیک گزینه های استارت اپ به صورت مرحله ایی ببینی کدوم برنامه است
تنها برنامه های استارت اپ آنتی ویروس، فایروال و درایور ها هست که همیشه بوده، چیزه جدیدی اضافه نشده. ظاهرا اینم از اون مشکلاتیه که یا خودش درست میشه یا باید باهاش سر کرد :1. (23):
سلام
دوستان راهنمایی کردن .
یه نکته ی تکمیلی بگم که این ارور interface crc ، معمولا میگن امکان داره بخاطر اشکال در کابل ساتا باشه . حتما این کابل را عوض کنید . یا اینکه اگه برای این نبود ، امکان داره از برد هارد باشه . کلا اگه این مقدار 3 برای interface crc بالاتر نره ، مشکل خاصی نداره ولی کابل ساتا اش را عوض کنید .
حتما کابل ها رو یک چک میکنم عزیز .
AMD>INTEL
10-01-19, 21:10
تنها برنامه های استارت اپ آنتی ویروس، فایروال و درایور ها هست که همیشه بوده، چیزه جدیدی اضافه نشده. ظاهرا اینم از اون مشکلاتیه که یا خودش درست میشه یا باید باهاش سر کرد :1. (23):
حتما کابل ها رو یک چک میکنم عزیز .
گارد آنتی ویروس را غیر فعال کنید موقتا ببینید تغییر میکنه یا نه
Mehrdad.A 88
11-01-19, 22:13
گارد آنتی ویروس را غیر فعال کنید موقتا ببینید تغییر میکنه یا نه
آنتی ویروس Avira و فایروال zone alarm دارم، هر دو رو غیر فعال کردم مشکل حل شد، حالا باید تک تک غیر فعالشون کنم ببینم کدومشون از من خوشش نمیاد.
مرسی :11():
Mehrdad.A 88
12-01-19, 21:02
مشکل به شکلی دقیق پیدا شد، اگر قسمت Application control توی zone alarm firewall رو غیر فعال کنم سرعت اجرای برنامه ها عادی میشه.
حالا مشکل اینه که اگر اینو غیر فعال کنم دیگه اصلا zone alarm بدرد نمیخوره :1. (26):
lii
13-01-19, 07:47
احتمالا با یکی از امکانات avira مشکل داره
Mehrdad.A 88
13-01-19, 09:52
احتمالا با یکی از امکانات avira مشکل داره
آره این هم ممکنه، اگر avira فایروال هم داشت حتی در حد یک بلاک کردن برنامه ها دیگه عالی میشد.
SajjadKhati
13-01-19, 10:18
مشکل به شکلی دقیق پیدا شد، اگر قسمت Application control توی zone alarm firewall رو غیر فعال کنم سرعت اجرای برنامه ها عادی میشه.
حالا مشکل اینه که اگر اینو غیر فعال کنم دیگه اصلا zone alarm بدرد نمیخوره :1. (26):
سلام
چرا یه آنتی ویروس نمیخرید؟ الان دیگه رایگان به سختی چیزی گیر میاد .
پیشنهادم نسخه ی امنیت کامل پادویش هه . خودم ۴ ساله دارم . هم قدرتش خوبه هم فایروال داره هم بکاپ های vss از هارد تهیه میکنه که خیلی کاربردی هه هم سرعت خیلی خوبی داره هم ضد باجگیر داره هم مولفه ضد ویروسی شدن از فلش داره و هم ارزونه
AMD>INTEL
13-01-19, 10:36
دیگه چاره ای نیست باید انتخاب کنید
Mehrdad.A 88
13-01-19, 12:01
دیگه چاره ای نیست باید انتخاب کنید
آره همینطوره، چاره ای نیست.
سلام
چرا یه آنتی ویروس نمیخرید؟ الان دیگه رایگان به سختی چیزی گیر میاد .
زون آلارم که اسرائیلی هه . حداقل اگه فایروال مجزا استفاده میکنید ، از کمودو استفاده کنید که قدرتش خیلی خوبه
آنتی ویروس خریدنش ارزش نداره همین رایگان ها خوب حفاظت میکنه، فایروال هم استفاده میکنم فقط بخاطر اینه که بتونم برنامه هایی که نباید به اینترنت وصل بشن رو بلاک کنم.