PDA

مشاهده نسخه کامل : ارور هار اکسترنال

TourajOstovari
05-01-19, 22:16
سلام بنده چند ماه پیش از دیجی کالا هارد اینترنال خریدم چون فضا کم داشتم و بعدا براش قاب هم خریدم به صورت USB ازش استفاده کنم... همین امشب داشتم گیم بازی میکردم که گیم روی اون هارد دومی سوار بود که اررور داد پی سی و دیدم بی دلیل این چراغ هارد روشن خاموش میشه بعد همینطوری از USB درش آوردم که شاید از هنگ سیستم اومد بیرون و الان هرچی وصلش میکنم اول چراغ هارد روشن میشه بعدا لپ تاپ هی بوق میزنه آروم پشت سر هم وقتی هم درش میارم درست میشه بوقه و همچنین همراه این بوقه هارد شناسایی نمی تونه بکنه سیستم حتی تو manage قسمت This PC یا همون My Computer اصلا دیگه خبری از هارده نیست!!
دلیلش چیه؟
میشه راهنماییم کنید؟!

AMD>INTEL
06-01-19, 05:37
سلام بنده چند ماه پیش از دیجی کالا هارد اینترنال خریدم چون فضا کم داشتم و بعدا براش قاب هم خریدم به صورت USB ازش استفاده کنم... همین امشب داشتم گیم بازی میکردم که گیم روی اون هارد دومی سوار بود که اررور داد پی سی و دیدم بی دلیل این چراغ هارد روشن خاموش میشه بعد همینطوری از USB درش آوردم که شاید از هنگ سیستم اومد بیرون و الان هرچی وصلش میکنم اول چراغ هارد روشن میشه بعدا لپ تاپ هی بوق میزنه آروم پشت سر هم وقتی هم درش میارم درست میشه بوقه و همچنین همراه این بوقه هارد شناسایی نمی تونه بکنه سیستم حتی تو manage قسمت This PC یا همون My Computer اصلا دیگه خبری از هارده نیست!!
دلیلش چیه؟
میشه راهنماییم کنید؟!

به صورت اینترنال وصل کن ببین توسط pc شناسایی میکنه یا نه
اگر شناسایی کرد و وضعیت اسمارتش اوکی بود
مبدلت خراب شده

TourajOstovari
07-01-19, 21:38
به صورت اینترنال وصل کن ببین توسط pc شناسایی میکنه یا نه
اگر شناسایی کرد و وضعیت اسمارتش اوکی بود
مبدلت خراب شده

ممنون استاد بردم پیش یک تعمیرکار و احتمال داد که گویا هد هارد به دیسک چسبیده (کیپ کرده) که گفت اگه هد دستی بکشم و به جای شروع اش بکشم بازم هاردم بعد چند روز خود به خود چون دستی هد تکون دادیم از کار می افته و بهتر هست که ریکاوری کنه و اطلاعات بریزه تو هارد جدید ...

شما راه حل بهتری سراغ دارید که صرفه اقتصادی خوبی داشته باشه؟!
خود تعمیرکار تعجب کرده بود چون میگفت بعیده واسه یک از برق کشیدن یعنی از پی سی کشیدن هد کیپ کنه به دیسک!! هر چی از دی جی کالا - دیجی کالا خریدم خراب در اومده بعد چند هفته خراب شده اینم از ضرر 900 هزار تومنی اش!!

میشه راهنماییم کنید؟
اگرم گفته تعمیر کار درست باشه و بهترین گزینه هارد جدید باشه کدوم هارد خوبه و کارایی بهتری داره؟ چون خسته شدم از جنس های بنجول و خراب که باید پول پرداخت کنم
تشکر فراوان:11():
هارد میخوام اکسترنال استفاده کنم یا جای دی وی دی در بیارم در عوض هارد نصب کنم و لپ تاپ ام HP 4540s هست

TourajOstovari
08-01-19, 00:27
خود اون تعمیرکار میگفت که سیلیکون پاور خوبه و بهتر اونو بخرم چون ضد ضربه و ضد شوک هست ...

AMD>INTEL
08-01-19, 05:34
ممنون استاد بردم پیش یک تعمیرکار و احتمال داد که گویا هد هارد به دیسک چسبیده (کیپ کرده) که گفت اگه هد دستی بکشم و به جای شروع اش بکشم بازم هاردم بعد چند روز خود به خود چون دستی هد تکون دادیم از کار می افته و بهتر هست که ریکاوری کنه و اطلاعات بریزه تو هارد جدید ...

شما راه حل بهتری سراغ دارید که صرفه اقتصادی خوبی داشته باشه؟!
خود تعمیرکار تعجب کرده بود چون میگفت بعیده واسه یک از برق کشیدن یعنی از پی سی کشیدن هد کیپ کنه به دیسک!! هر چی از دی جی کالا - دیجی کالا خریدم خراب در اومده بعد چند هفته خراب شده اینم از ضرر 900 هزار تومنی اش!!

میشه راهنماییم کنید؟
اگرم گفته تعمیر کار درست باشه و بهترین گزینه هارد جدید باشه کدوم هارد خوبه و کارایی بهتری داره؟ چون خسته شدم از جنس های بنجول و خراب که باید پول پرداخت کنم
تشکر فراوان:11():
هارد میخوام اکسترنال استفاده کنم یا جای دی وی دی در بیارم در عوض هارد نصب کنم و لپ تاپ ام HP 4540s هست

تعویض هارد
هارد لپتاپ وسترن بلو تهیه کنید

TourajOstovari
08-01-19, 10:17
تعویض هارد
هارد لپتاپ وسترن بلو تهیه کنید

ممنون استاد از پاسختون

هارد وسترن پرسیدم و گفتند که بهتر هست سیلیکون پاور از نوع اکسترنال بخرم که ضد شوک و ضد ضربه خوبی از خودشون نشون دادند...
نظر شما چیه؟ چون که گفت حتی هارد ام چون تو قالب که گذاشته ام کمی لق هست و تکون میخوره شاید به مرور زمان از عمرش کم کرده و باعث این کیپ کردن شده ...

شما هارد اکسترنال کدوم معرفی میکنید؟
اگه خودتون دارید دست اول اکسترنال از شما بخرم

TourajOstovari
08-01-19, 10:27
تعمیرکار گفت که شاید ریکاوری بشه اطلاعات به نظرتون بشه یا نه استاد؟

دیگه باید بگم خدای استاد چون واقعا کارت حرف نداره

AMD>INTEL
08-01-19, 12:05
ممنون استاد از پاسختون

هارد وسترن پرسیدم و گفتند که بهتر هست سیلیکون پاور از نوع اکسترنال بخرم که ضد شوک و ضد ضربه خوبی از خودشون نشون دادند...
نظر شما چیه؟ چون که گفت حتی هارد ام چون تو قالب که گذاشته ام کمی لق هست و تکون میخوره شاید به مرور زمان از عمرش کم کرده و باعث این کیپ کردن شده ...

شما هارد اکسترنال کدوم معرفی میکنید؟
اگه خودتون دارید دست اول اکسترنال از شما بخرم
اون هاردی که بالا نوشتم لپتاپی بود
هارداکسترنال مای پاسپورت تهیه کنید . جوابشون را پس دادند .
Western Digital My Passport
اگر اطلاعات خیلی مهمی نیست هزینه ریکاوری ندید

TourajOstovari
08-01-19, 23:18
اون هاردی که بالا نوشتم لپتاپی بود
هارداکسترنال مای پاسپورت تهیه کنید . جوابشون را پس دادند .
Western Digital My Passport
اگر اطلاعات خیلی مهمی نیست هزینه ریکاوری ندید

متاسفانه هزینه اون اطلاعات از هزینه ریکاوری خیلی زیاده هرچی داشتم روش بود
پس به نظرتون یک هارد وسترن بخرم و به نظرتون جای دی وی دی از هارد اینبار استفاده کنم بهتر هست؟ چون دیگه زیاد ضربه زیاد ممکنه که هارد نبینه و اون مشکلاتی که تو حالت هارد اکسترنال هست اینبار نداشته باشم؟

چه قابی بخرم که هارد در مکان دی وی دی برام نگهداره و سایز هد چند باشه خوبه؟ میتونم از هد 3.5 استفاده کنم در مکان دی وی دی؟ قاب خوبش برای اینکار که در جای دی وی دی باشه چیه؟ و .... لپ تاپ HP 4540s هست:11():

AMD>INTEL
09-01-19, 05:29
متاسفانه هزینه اون اطلاعات از هزینه ریکاوری خیلی زیاده هرچی داشتم روش بود
پس به نظرتون یک هارد وسترن بخرم و به نظرتون جای دی وی دی از هارد اینبار استفاده کنم بهتر هست؟ چون دیگه زیاد ضربه زیاد ممکنه که هارد نبینه و اون مشکلاتی که تو حالت هارد اکسترنال هست اینبار نداشته باشم؟

چه قابی بخرم که هارد در مکان دی وی دی برام نگهداره و سایز هد چند باشه خوبه؟ میتونم از هد 3.5 استفاده کنم در مکان دی وی دی؟ قاب خوبش برای اینکار که در جای دی وی دی باشه چیه؟ و .... لپ تاپ HP 4540s هست:11():

هارد اکسترنال WD قابل استفاده برای اینترنال نیست .چون مبدل و برد با هم است
شما مشخص کن اکسترنال میخوای یا اینترنال

TourajOstovari
09-01-19, 10:55
هارد اکسترنال WD قابل استفاده برای اینترنال نیست .چون مبدل و برد با هم است
شما مشخص کن اکسترنال میخوای یا اینترنال

من فقط چون ممکنه هی لپ تاپ جابه جا کنم این مشکلات بازم هویدا نشده

به نظرم به جای DVD رایتر از هارد استفاده کنم توسط HDD Caddy دیگه به احتمال زیاد هارد لگ نخواهد شد و هی ضربه بخوره ...

پس واسه اینترنال چی خوبه؟ دیدم هارد خود لپ تاپ HGST بود اگه اشتباه تایپ نکرده باشم:Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
09-01-19, 11:11
من فقط چون ممکنه هی لپ تاپ جابه جا کنم این مشکلات بازم هویدا نشده

به نظرم به جای DVD رایتر از هارد استفاده کنم توسط HDD Caddy دیگه به احتمال زیاد هارد لگ نخواهد شد و هی ضربه بخوره ...

پس واسه اینترنال چی خوبه؟ دیدم هارد خود لپ تاپ HGST بود اگه اشتباه تایپ نکرده باشم:Love-ssa~! (1):

هارد اینترنال هم برای لپتاپ وسترن بگیرید .اگر از نظر بودجه مشکل نداری SSD 240 گیگ وسترن گرین بخر

TourajOstovari
10-01-19, 00:58
هارد اینترنال هم برای لپتاپ وسترن بگیرید .اگر از نظر بودجه مشکل نداری SSD 240 گیگ وسترن گرین بخر

دلایلتون برای هارد وسترن چیه؟

AMD>INTEL
10-01-19, 10:05
دلایلتون برای هارد وسترن چیه؟

خرابی کم - سرعت مناسب

TourajOstovari
10-01-19, 12:58
خرابی کم - سرعت مناسب

اوکی
وسترن چند نوع هارد داره بلو سیاه و قرمز ... کدومشو بخرم؟

من اکثرا در خانه هستم و گاها شبا هم پی سی روشن میمونه ... میخوام در جای دی وی دی هارد دوم جا بدم براش چه هدی داشته باشه و کدوم HDD Caddy خوبه؟

AMD>INTEL
10-01-19, 15:44
اوکی
وسترن چند نوع هارد داره بلو سیاه و قرمز ... کدومشو بخرم؟

من اکثرا در خانه هستم و گاها شبا هم پی سی روشن میمونه ... میخوام در جای دی وی دی هارد دوم جا بدم براش چه هدی داشته باشه و کدوم HDD Caddy خوبه؟

هارد لپتاپ دوست عزیز . هارد 2.5 اینچی بلو یک مدل در بازار ایران هست .
-------------------------
شما بهتره یک هارد اکسترنال گیرید تا استفاده از HDD CADDY

TourajOstovari
10-01-19, 16:08
هارد لپتاپ دوست عزیز . هارد 2.5 اینچی بلو یک مدل در بازار ایران هست .
-------------------------
شما بهتره یک هارد اکسترنال گیرید تا استفاده از HDD CADDY

هارد اکسترنال در نهایت با اینترنال تفاوتی داره؟
چون من هارد اینترنال خریدم همراه با یک قاب شبیه به اکسترنال خارجی استفاده می کردم که اینطوری شد...

Segeat ها همشون اینطوری کیپ میکنه هدشون؟

AMD>INTEL
10-01-19, 18:43
هارد اکسترنال در نهایت با اینترنال تفاوتی داره؟
چون من هارد اینترنال خریدم همراه با یک قاب شبیه به اکسترنال خارجی استفاده می کردم که اینطوری شد...

Segeat ها همشون اینطوری کیپ میکنه هدشون؟

عرض کنم خدمت شما اون باکس شما احتمالا استاندارد نبوده . من چندین هارد اکسترنال دارم که سالهاست بدون مشکل کار میکنند از برند وسترن دیجیتال
سیگیت هم خیر خرابی تو هر قطعه ایی وجود دارد .