PDA

مشاهده نسخه کامل : کار نکردن چند دکمه کیبورد لپتاپ

hamed_eminem
05-01-19, 17:23
سلام
چند وقتیه چند دکمه کیبورد لپتاپ ایسوس من از کار میوفته و دوباره وصل میشه
کلا 4 دکمه که با هم از کار میوفتن و با هم دوباره کار میکنن که خیلی تو تایپ اذیت میکنه. قطع و وصل شدن هم خیلی زیاده و به صورت مداومه
از افرادی که تو کار تعمیرات بودم پرسیدم . گفتند باید کیبورد لپ تاپ عوض بشه
یه سرچ هم خودم کردم که دیدم میگن مشکل از مادربورد لپتاپه و باید تعمیر بشه

الان هم کابل کیبورد لپتاپ را قطع کردم و کیبورد PC را با یو اس بی به لپ تاپ وصل کردم که باهاش کار کنم

آیا راه حلی برای این مشکل میدونید؟
خواهشا راهنمایی کنید
سپاس

hamed_eminem
06-01-19, 16:01
دوستان تا حالا کسی به این مشکل برنخورده؟

mohammad7966
06-01-19, 17:19
سلام من به این مشکل برخوردم البته من داشتم کیبورد رو با شیشه پاک کن پاک میکردم که اتصالی کرد.هر کاری کردم هم درست نشد و چون لبتابم هم قدیمی بود تولید 2009 میلادی و سیستم بالایی نداشت و عمرش هم کم کم داشت تموم میشد رفتم یه کیبورد پی سی 20 هزارتومنی خریدم چون کیبورد خودش 50 هزارتومن بود.تازه من سال 94 این مشکل برام پیش اومد الان که قیمت ها رفته بالا.

اگر مشکل از کابل کیبورده که خب با یه کیبورد نو مشکل حل میشه ولی اگه مشکل از درگاه کیبورد که روی مادربرد لحیم شده است کیبورد خریدن شما فایده ای نداره و بهتره از همون کیبورد پی سی استفاده کنید.بهتره همونجا تستش کنید اما به نظر من مشکل از کیبورد و درگاه کیبورد احتمال زیاد مشکلی نداشته باشه

AMD>INTEL
06-01-19, 19:52
سلام
چند وقتیه چند دکمه کیبورد لپتاپ ایسوس من از کار میوفته و دوباره وصل میشه
کلا 4 دکمه که با هم از کار میوفتن و با هم دوباره کار میکنن که خیلی تو تایپ اذیت میکنه. قطع و وصل شدن هم خیلی زیاده و به صورت مداومه
از افرادی که تو کار تعمیرات بودم پرسیدم . گفتند باید کیبورد لپ تاپ عوض بشه
یه سرچ هم خودم کردم که دیدم میگن مشکل از مادربورد لپتاپه و باید تعمیر بشه

الان هم کابل کیبورد لپتاپ را قطع کردم و کیبورد PC را با یو اس بی به لپ تاپ وصل کردم که باهاش کار کنم

آیا راه حلی برای این مشکل میدونید؟
خواهشا راهنمایی کنید
سپاس

کیبرد باید عوض بشه .