ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز با usb

elpersa1
31-12-18, 13:37
سلام
من فایل ویندوز ۱۰ رو از p۳۰download گرفتم و با rufus روی usb ۸ گیگ بوت درست کردم مراحل نصب رو تا صفحه انتخاب درایو نصب و مرحله نصب بعد از اون میره ولی بعد از ریست شدن دوباره به صفحه اول نصب ویندوز برمیگرده
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه
مشخصات سیستم
core i۷ ۴۷۷۰k
gigabyte z۸۷ hd۳
kingston hyperx blu ۴g*۲
ssd samsung evo ۸۶۰ ۲۵۶
hdd wd green ۲t
gigabyte gt ۷۱۰ gddr۵

mohammad7966
31-12-18, 13:50
سلام
من فایل ویندوز ۱۰ رو از p۳۰download گرفتم و با rufus روی usb ۸ گیگ بوت درست کردم مراحل نصب رو تا صفحه انتخاب درایو نصب و مرحله نصب بعد از اون میره ولی بعد از ریست شدن دوباره به صفحه اول نصب ویندوز برمیگرده
مشخصات سیستم
core i۷ ۴۷۷۰k
gigabyte z۸۷ hd۳
kingston hyperx blu ۴g*۲
ssd samsung evo ۸۶۰ ۲۵۶
hdd wd green ۲t
gigabyte gt ۷۱۰ gddr۵

سلام بعد از انتخاب درایو وقتی سیستم ریست میشه نباید کلیدی از کلیدهای کیبورد رو فشار بدید.تو ویندوزهای دیگه روالش به این صورت بود که وقتی درایوی انتخاب میکردید و ویندوز روش نصب میشد بعدش که ریستارت میشد دیگه به کیبورد دست نزنید تا بره مرحله بعدی نصب.تو ویندوز 10 یادم نمیاد که این روال صورت میگیره یا نه ولی احتمال زیاد همینطوری باید باشه

elpersa1
31-12-18, 13:55
سلام بعد از انتخاب درایو وقتی سیستم ریست میشه نباید کلیدی از کلیدهای کیبورد رو فشار بدید.تو ویندوزهای دیگه روالش به این صورت بود که وقتی درایوی انتخاب میکردید و ویندوز روش نصب میشد بعدش که ریستارت میشد دیگه به کیبورد دست نزنید تا بره مرحله بعدی نصب.تو ویندوز 10 یادم نمیاد که این روال صورت میگیره یا نه ولی احتمال زیاد همینطوری باید باشه
مشکل اینجاس که بعد از این مرحله
22568
دوباره برمیگرده اینجا
22569

mohammad7966
31-12-18, 13:59
اگر کیبورد رو فشار نمیدید یا مشکل از ویندوزیه که دانلود کردید یا ویندوز روی فلش مموری خوب ریخته نشده.به هر حال اینها به ذهنم رسید .صبر کنید شاید دوستان راه حل های بهتری پیدا کردند

mohammad7966
31-12-18, 14:02
مشکل اینجاس که بعد از این مرحله
22568
دوباره برمیگرده اینجا
22569

مشکل ازویندوزه چون وقتی عکس دومی رو رد کرد،عکس اولی که گذاشتید نباید ظاهر بشه،از سایت دیگه ای دانلود کنید ویندوز رو ،سافت 98 یا خود دانلودها

elpersa1
31-12-18, 14:48
مشکل ازویندوزه چون وقتی عکس دومی رو رد کرد،عکس اولی که گذاشتید نباید ظاهر بشه،از سایت دیگه ای دانلود کنید ویندوز رو ،سافت 98 یا خود دانلودها
به نظرت مشکل از حجم فلش مموری نیست چون یه جا خوندم‌ باید حداقل ۱۶ گیگ باشه یا نه ربطی نداره؟

mohammad7966
31-12-18, 14:59
به نظرت مشکل از حجم فلش مموری نیست چون یه جا خوندم‌ باید حداقل ۱۶ گیگ باشه یا نه ربطی نداره؟

مگه خود ویندوزی که دانلود کردید چند گیگ بوده؟؟باز بهتره یه فلش 16 گیگ گیر بیارید و ویندوز رو روش بریزید. از دانلود کردن یه ویندوز بهتره ولی انگار ویندوزی که دانلود کردید دستکاری شده است تو اون عکسی که گذاشتید من عبارت ten forum.com دیدم یعنی یه جورایی دستکاری کردند

AMD>INTEL
31-12-18, 15:05
سلام
مشخصات سیستم
core i۷ ۴۷۷۰k
gigabyte z۸۷ hd۳
kingston hyperx blu ۴g*۲
ssd samsung evo ۸۶۰ ۲۵۶
hdd wd green ۲t
gigabyte gt ۷۱۰ gddr۵

بعد از ریست اول باید بگذاری از هارد بوت بشه نه فلش
بوت اول باید هارد باشه تو بایوس بعد از مرحله اول نصب

elpersa1
31-12-18, 15:56
بعد از ریست اول باید بگذاری از هارد بوت بشه نه فلش
بوت اول باید هارد باشه تو بایوس بعد از مرحله اول نصب
یعنی بعد از اینکه سیستم ریست شد برم توی منوی بوت و روی ssd که ویندوز روش نصبه بزنم

mohammad7966
31-12-18, 16:06
یعنی بعد از اینکه سیستم ریست شد برم توی منوی بوت و روی ssd که ویندوز روش نصبه بزنم

اره فقط برای بار اول از روی فلش یا سی دی ویندوز رو بوت کنید تا مراحل اولیه نصب اجرا بشه ولی بعد از ریست اولیه باید از طریق هارد مراحل نصب ویندوز رو ادامه بدید

AMD>INTEL
31-12-18, 19:39

بله دوست عزیز از تو بایوس بگذارید از ssd یا hdd بوت بشه