PDA

مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن کیس اسمبل شده ! مشکل رم

Ir4nii
27-12-18, 20:27
با سلام خدمت دوستان

بنده حدود 3 روز پیش یه کیس با مشخصات زیر جمع کردم:
Asus prime z270-p
Intel core i5 7400
Kingston 8gb ddr4 3000mhz
Green GP550A UK
1tb wd blue
128gb ssd wd green

( گرافیک مجزا نگرفتم و میخوام از گرافیک آنبورد استفاده کنم )

دوستان بعد از اینکه قطعات به دستم رسید و کیس رو اماده کردم وقتی کیس رو روشن میکنم تمام فن ها و چراغ ها و سی پی یو و هارد دیسک شروع به کار میکنه. ولی تصویری به مانیتور نمیده ( هم hdmi و هم dvi ) هر دو رو تست کردم چون بعصی از دوستان گفتن که باید از dvi استفاده کنی ولی مشکلم حل نشد

فکر کردم شاید تو اسمبل کیس اشتباه کردم, اون رو به یک مرکز خدمات کامپیوتر بردم و گفت همه چی درسته

بعد از کلی تست و اینا فهمیدم مشکل از رمه و مثل اینکه با سی پی یو همخوانی نداره

از یکی از دوستام یه رم ddr4 2400 گرفتمو بستم سریع کیس اومد بالا و مشکل تصویر حل شد

الان میخوام بدونم مادر برد من تو بخش ساپورت رم با 3000 مشکلی نداره پس مشکل چیه اینجا؟

از دوستان متخصص کسی میدونه برای cpu هست یا خیر و اینکه چطوری باید حلش کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید...

AMD>INTEL
27-12-18, 20:56
با سلام خدمت دوستان

بنده حدود 3 روز پیش یه کیس با مشخصات زیر جمع کردم:
Asus prime z270-p
Intel core i5 7400
Kingston 8gb ddr4 3000mhz
Green GP550A UK
1tb wd blue
128gb ssd wd green

( گرافیک مجزا نگرفتم و میخوام از گرافیک آنبورد استفاده کنم )

دوستان بعد از اینکه قطعات به دستم رسید و کیس رو اماده کردم وقتی کیس رو روشن میکنم تمام فن ها و چراغ ها و سی پی یو و هارد دیسک شروع به کار میکنه. ولی تصویری به مانیتور نمیده ( هم hdmi و هم dvi ) هر دو رو تست کردم چون بعصی از دوستان گفتن که باید از dvi استفاده کنی ولی مشکلم حل نشد

فکر کردم شاید تو اسمبل کیس اشتباه کردم, اون رو به یک مرکز خدمات کامپیوتر بردم و گفت همه چی درسته

بعد از کلی تست و اینا فهمیدم مشکل از رمه و مثل اینکه با سی پی یو همخوانی نداره

از یکی از دوستام یه رم ddr4 2400 گرفتمو بستم سریع کیس اومد بالا و مشکل تصویر حل شد

الان میخوام بدونم مادر برد من تو بخش ساپورت رم با 3000 مشکلی نداره پس مشکل چیه اینجا؟

از دوستان متخصص کسی میدونه برای cpu هست یا خیر و اینکه چطوری باید حلش کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید...

فکر نمیکنم مشکل از پردازنده یا فرکانس رم باشه
رم شما خرابه
نمونه خرابی رمهای کینگستون hyper x با گارانتی سریز در این چند ماهه زیاد دیدم . رم رو ببرید گارانتی یا به فروشنده مرجوع کنید