دوستان من یه سیستم قدیمی دارم که همه چیش برای کار کردن خوبه الا سی پیوش ولی نمیدونم بهترین مدل cpuکه بهش میخوره چی هستش ممنون میشم منو راهنمایی کنین
مدل مادربرد
p4m800pro-8237
cpu
intel(R) celeron(R) 2.80ghz
ram
2gig
گرافیک
geforce 7600 gs
AMD>INTEL
23-12-18, 17:48
دوستان من یه سیستم قدیمی دارم که همه چیش برای کار کردن خوبه الا سی پیوش ولی نمیدونم بهترین مدل cpuکه بهش میخوره چی هستش ممنون میشم منو راهنمایی کنین
مدل مادربرد
p4m800pro-8237
cpu
ram
2gig
گرافیک
geforce 7600 gs
شما محبت کن مدل دقیق مادربرد را بنویس تا راهنمایت کنم .
با استفاده از برنامه CPU-Z قسمت MAIN
اسکرین شات بگذار
Geralt of Rivia
23-12-18, 18:15
بفرما اینم خدمت شما اگه قسمت های دیگه لازم بود بگین بزارم براتون
Only the registered members can see the link
Geralt of Rivia
23-12-18, 19:42
شما محبت کن مدل دقیق مادربرد را بنویس تا راهنمایت کنم .
با استفاده از برنامه CPU-Z قسمت MAIN
اسکرین شات بگذار
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 46626126%2Funtitled.bmp)
AMD>INTEL
24-12-18, 00:36
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 46626126%2Funtitled.bmp)
از صفحه اول cpu-z هم بگذارید
مادربرد شما باید pcchips باشه . همچنین یک عکس از مادربردت هم بگیرید
Geralt of Rivia
24-12-18, 01:09
از صفحه اول cpu-z هم بگذارید
مادربرد شما باید pcchips باشه . همچنین یک عکس از مادربردت هم بگیرید
این عکس از صفحه اول cpu-z
راستش من دوربین گوشیم خوب نبود گشتم تو اینترنت عکس دقیق مادربرم رو پیدا کردم و یه نکته هم بگم که دیدم کدی که تو عکس مادربرد دورش با خط قرمز کشیدم با کدی که روی مادربر خودم هست دقیقن یکیه کد: GIGABYTE GA-8VM800PMD-775
AMD>INTEL
24-12-18, 05:50
اگر مادربرد همین مدل گیگاست
قویترین پردازنده هم pentium d امکان نصب دارد.گزارش قسمت main مغایرت دارد با گفته شما
Geralt of Rivia
24-12-18, 11:49
اگر مادربرد همین مدل گیگاست
قویترین پردازنده هم pentium d امکان نصب دارد.گزارش قسمت main مغایرت دارد با گفته شما
من دقیقا همون کدی که رو مادربرد نوشته بود رو براتون نوشتم
راستی اون مدل مادربردی هم که پست اول گذاشته بودم از طریق cmd پیدا کرده بودم طبق اموزشی که تو یکی از سایت ها گذاشته بودند
تو نت گشتمدفترچه مادربرد خودمو پیدا کردم ولی چیزی از متوجه نشدم حالا میزارم براتون یه نگاهی بهش بندازین شما
VIA TECHNOLOGIES P4M800 PRO TECHNICAL REFERENCE BOOKLET Pdf Download. (Only the registered members can see the link)
بعد یه اگهی هم دیدم برای فروش مادربرد مدل خودم که تو قسمت ساپورت cpu نوشته تا دو هسته ای هم ساپورت میکنه اینم لینک اگهی
BIOSTAR :: مادربرد (Only the registered members can see the link)
یه لطف کنی یه نگاه هم به اینا بندازی ممنون میشم
Speed Racer
24-12-18, 12:18
مدل مادربرد
p4m800pro-8237
cpu
ram
2gig
گرافیک
geforce 7600 gs
درود
دقیقا مشخص نیست که مادربردت کدومه چون دو تا مدل گذاشتی. برو به لینک های زیر و هر کدوم که مادربردت بود لیست سی پی یو های ساپورت شده رو نوشته
Only the registered members can see the link-cpu
Geralt of Rivia
24-12-18, 12:36
درود
دقیقا مشخص نیست که مادربردت کدومه چون دو تا مدل گذاشتی. برو به لینک های زیر و هر کدوم که مادربردت بود لیست سی پی یو های ساپورت شده رو نوشته
اقا خیلی ممنون چه سایت خوبی پیدا کردی برای من مدل دومی هستش ظاهرش کاملا شبیه مادربرد خودمه جای رم ها دقیقا چسبیده به هم همون رنگ یعنی این
GA-8VM800PMD-775 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link-cpu)
پس با این حساب من میتونم دو هسته ای اون مدل های که گفته شده بود رو روی مادربردم نصب کنم ؟
Speed Racer
24-12-18, 13:16
اقا خیلی ممنون چه سایت خوبی پیدا کردی برای من مدل دومی هستش ظاهرش کاملا شبیه مادربرد خودمه جای رم ها دقیقا چسبیده به هم همون رنگ یعنی این
GA-8VM800PMD-775 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link-cpu)
پس با این حساب من میتونم دو هسته ای اون مدل های که گفته شده بود رو روی مادربردم نصب کنم ؟
سایتی که گذاشتم سایت خود مادربرد شماست (سایت گیگابایته)
شما می تونی 4 هسته ای هم بگیری مثل Q6600 با قیمت 170 هزار تومن ولی چون وات بالاتری مصرف داره باید پاور سیستم مناسب باشه و کولر سی پی یو هم مناسب باشه. دو هسته ای هم می تونی بگیری مثل E6850. مشخصات دقیق رم و پاور نیازه.
برای انتخاب بین دو هسته ای و 4 هسته ای باید نیاز شما و بودجه رو در نظر بگیریم و همچنین باید پردازنده مورد نظر موجود باشه چون این پردازنده ها قدیمی هستن سخت تر گیر میان.
Geralt of Rivia
24-12-18, 14:14
سایتی که گذاشتم سایت خود مادربرد شماست (سایت گیگابایته)
شما می تونی 4 هسته ای هم بگیری مثل Q6600 با قیمت 170 هزار تومن ولی چون وات بالاتری مصرف داره باید پاور سیستم مناسب باشه و کولر سی پی یو هم مناسب باشه. دو هسته ای هم می تونی بگیری مثل E6850. مشخصات دقیق رم و پاور نیازه.
برای انتخاب بین دو هسته ای و 4 هسته ای باید نیاز شما و بودجه رو در نظر بگیریم و همچنین باید پردازنده مورد نظر موجود باشه چون این پردازنده ها قدیمی هستن سخت تر گیر میان.
باز ممنون بابت کمکتون فقط یه سوال دیگه گفتین رم باید با cpu سازگار باشه من اگه بخوام cpu
Core™ 2 Duo E6850
با رم من همخونی داره ؟ مشخصات کامل رم رو با برنامه cpu-z گرفتم تو لینک زیر عکسشو گذاشتم براتون
مشخصات پاورم رو هم تو عکس زیر گذاشتم
Speed Racer
24-12-18, 14:55
باز ممنون بابت کمکتون فقط یه سوال دیگه گفتین رم باید با cpu سازگار باشه من اگه بخوام cpu
Core™ 2 Duo E6850
با رم من همخونی داره ؟ مشخصات کامل رم رو با برنامه cpu-z گرفتم تو لینک زیر عکسشو گذاشتم براتون
مشخصات پاورم رو هم تو عکس زیر گذاشتم
مشکلی نداره
با اینکه این پردازنده از سیستم عامل 64 بیت پشتیبانی می کنه ولی چون رم 2 گیگ داری همون ویندوز 32 بیت نصب کن. ولی اگه بعدها بتونی رم 4 بگیری (1333) و یک اس اس دی برای نصب ویندوز و برنامه ها با این سی پی یو تقریبا سرعت خوبی رو تجربه می کن. البته خرید سیستم جدید مشخصه که خیلی بهتره ولی چون قیمت ها به لطف دولت تدبیر و امید چند برابر شدن فعلا به صرفه نیست و باید همون سیستم قدیمی رو تقویت کنی
Geralt of Rivia
24-12-18, 15:06
مشکلی نداره
با اینکه این پردازنده از سیستم عامل 64 بیت پشتیبانی می کنه ولی چون رم 2 گیگ داری همون ویندوز 32 بیت نصب کن. ولی اگه بعدها بتونی رم 4 بگیری (1333) و یک اس اس دی برای نصب ویندوز و برنامه ها با این سی پی یو تقریبا سرعت خوبی رو تجربه می کن. البته خرید سیستم جدید مشخصه که خیلی بهتره ولی چون قیمت ها به لطف دولت تدبیر و امید چند برابر شدن فعلا به صرفه نیست و باید همون سیستم قدیمی رو تقویت کنی
خیلی ممنون بابت کمکتون منم میخواستم سیستم نو بگیرم ولی به قول شما این دولت ناتدبیر و ناامیدی بیچارمون کرد چیزی که قبلا با 3 4 میلیون میتونستم جمع کنم الان با 6 7 هم نمیشه
AMD>INTEL
24-12-18, 19:19
من دقیقا همون کدی که رو مادربرد نوشته بود رو براتون نوشتم
راستی اون مدل مادربردی هم که پست اول گذاشته بودم از طریق cmd پیدا کرده بودم طبق اموزشی که تو یکی از سایت ها گذاشته بودند
تو نت گشتمدفترچه مادربرد خودمو پیدا کردم ولی چیزی از متوجه نشدم حالا میزارم براتون یه نگاهی بهش بندازین شما
VIA TECHNOLOGIES P4M800 PRO TECHNICAL REFERENCE BOOKLET Pdf Download. (Only the registered members can see the link)
بعد یه اگهی هم دیدم برای فروش مادربرد مدل خودم که تو قسمت ساپورت cpu نوشته تا دو هسته ای هم ساپورت میکنه اینم لینک اگهی
BIOSTAR :: مادربرد (Only the registered members can see the link)
یه لطف کنی یه نگاه هم به اینا بندازی ممنون میشم
شما مادربردت pc chips هست که واقعا تو پشتیبانی بایوس به دلیل بسته شدن سایت و سازنده قابل رجوع نیست
مادربرد شما گیگابایت نیست
توصیه میکنم یک مادربردی تهیه کنید که core 2 quad پشتیبانی کنه
Geralt of Rivia
25-12-18, 18:46
شما مادربردت pc chips هست که واقعا تو پشتیبانی بایوس به دلیل بسته شدن سایت و سازنده قابل رجوع نیست
مادربرد شما گیگابایت نیست
توصیه میکنم یک مادربردی تهیه کنید که core 2 quad پشتیبانی کنه
حق با شما بود امروز رفتم یه cpu e6850 core due گرفتم اصلا تصویر نداد مدل مادربردم گفتم بهشون گفتن بهم نهایت cpu که بتونم بندازم رو این سیستم پنتیوم هست که اونم با این cpu فعلی توفیری نداره
AMD>INTEL
25-12-18, 19:23
حق با شما بود امروز رفتم یه cpu e6850 core due گرفتم اصلا تصویر نداد مدل مادربردم گفتم بهشون گفتن بهم نهایت cpu که بتونم بندازم رو این سیستم پنتیوم هست که اونم با این cpu فعلی توفیری نداره
دوست عزیز بنده سالهاست کارم این هست . از 20 سال سابقه کاریم فقط 13 سال در اینترنت مشاوره میدم . کسانی که از من مشاوره گرفتند مشکلی نداشتند .
من دو یا سه بار در همین تاپیک به شما توضیح دادم .
بهترین راه شما تعویض مادربرد است