PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل پارتیشن نشدن هارد ونصب نشدن ویندوز

rasti008
19-12-18, 23:50
با عرض سلام
هارد لپ تابم نه پارتیشن میشه نه ویندوز نصب میشه
کلا موقع پارتیشن و نصب قفل میشه
ممنون میشم یه راهنمای کنید

nimant
20-12-18, 10:38
سلام مشکلت رو واضح بگو چه ویندوزی میخوای نصب کنید از چه طریقی فلش یا دی ویدی - دقیق تا چه مرحله ای از نصب میره

AMD>INTEL
20-12-18, 13:00
با عرض سلام
هارد لپ تابم نه پارتیشن میشه نه ویندوز نصب میشه
کلا موقع پارتیشن و نصب قفل میشه
ممنون میشم یه راهنمای کنید

با برنامه های تست بوتیبل مثل هیرن بوت جدید و برنامه hd sentinel اسمارت هارد را چک کنید . هاردی که به این شکل هست نشون میده تعداد بدسکتورهاش بالای 1000 تا 2000 بدسکتور هست .

rasti008
20-12-18, 14:01
سلام با فلش دارم نصب میکنم عکس مرحله ای که قفل میشه براتون میزارم موس حرکت میکنه داخل فرمت.دلیت یا next کلا اینجوری مشه خیلی عجیبه همین هارد و رو یه لپ تاب توشیبا میندازم مشکلی نداره نرمال کار میکنه ویندوز هم نصب میشه و هارد توشیبا انداختم رو سیسم خودم (asus) اونم اونجا مشکلی نداره کلا دارم گیچ میشم22546

سلام ممنون از پاسخگویی هارد انداختم روسیتمی دیگه کلا مشکلی نداشت و راحت ویندوز نصب شد کلا با سیستم من مشکل پیدا کرده
با برنامه ای hd sentinel چک کردم هم از اون روش طولانیه هم یه روش سریع هیچ مشکلی رو پیدا نکرد
ممنون میشم یه نفر به من کمک کنه کلا هنگ کردم
22547

rasti008
20-12-18, 14:34
سلام مشکلت رو واضح بگو چه ویندوزی میخوای نصب کنید از چه طریقی فلش یا دی ویدی - دقیق تا چه مرحله ای از نصب میره

سلام با فلش دارم نصب میکنم عکس مرحله ای که قفل میشه براتون میزارم موس حرکت میکنه داخل فرمت.دلیت یا next کلا اینجوری مشه خیلی عجیبه همین هارد و رو یه لپ تاب توشیبا میندازم مشکلی نداره نرمال کار میکنه ویندوز هم نصب میشه و هارد توشیبا انداختم رو سیسم خودم (asus) اونم اونجا مشکلی نداره کلا دارم گیچ میشم
22546

- - - Updated - - -

با برنامه های تست بوتیبل مثل هیرن بوت جدید و برنامه hd sentinel اسمارت هارد را چک کنید . هاردی که به این شکل هست نشون میده تعداد بدسکتورهاش بالای 1000 تا 2000 بدسکتور هست .

سلام ممنون از پاسخگویی هارد انداختم روسیتمی دیگه کلا مشکلی نداشت و راحت ویندوز نصب شد کلا با سیستم من مشکل پیدا کرده
با برنامه ای hd sentinel چک کردم هم از اون روش طولانیه هم یه روش سریع هیچ مشکلی رو پیدا نکرد
ممنون میشم یه نفر به من کمک کنه کلا هنگ کردم
22547

AMD>INTEL
20-12-18, 22:46
هارد را با سیستم دیگه پارتشین بندی کنید و به لپتاپ وصل کنید . ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ؟

rasti008
21-12-18, 00:00
هارد را با سیستم دیگه پارتشین بندی کنید و به لپتاپ وصل کنید . ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ؟

سلام ممنون از پاسخگوییتون
این کارو انجام دادم پارتیشن شد ولی بازم همون مشکلاتو داره
ویندوز نصب نمیشه

AMD>INTEL
21-12-18, 12:28
سلام ممنون از پاسخگوییتون
این کارو انجام دادم پارتیشن شد ولی بازم همون مشکلاتو داره
ویندوز نصب نمیشه

اگر با هارد دیگه مشکلی نداره . تنها مسئله سازگاری این هارد با دستگاه شماست .سایت سازنده دستگاه را چک کنید ببینید فریم ویری برای هارد منتشر شده یا نه

rasti008
23-12-18, 00:50
اگر با هارد دیگه مشکلی نداره . تنها مسئله سازگاری این هارد با دستگاه شماست .سایت سازنده دستگاه را چک کنید ببینید فریم ویری برای هارد منتشر شده یا نه

سلام و ممنون از پاسخگوییتون هارد از شرکت (hgst (hitachi است
هیچی پیدا نمیکنم .داخل یوتیوب هم سرچ زدم مثل اینکه برا اپدیتش احتیاج به وسایل خاصی است. اگه احتیاج به وسایل خاصی داره تا بفرستمش جایی برا تعمیر
امکانش است شما هم چک کنید چون من خیلی مهارت کافی برا اینکار ندارم
ممنون

AMD>INTEL
23-12-18, 05:38
سلام و ممنون از پاسخگوییتون هارد از شرکت (hgst (hitachi است
هیچی پیدا نمیکنم .داخل یوتیوب هم سرچ زدم مثل اینکه برا اپدیتش احتیاج به وسایل خاصی است. اگه احتیاج به وسایل خاصی داره تا بفرستمش جایی برا تعمیر
امکانش است شما هم چک کنید چون من خیلی مهارت کافی برا اینکار ندارم
ممنون

اگر سازنده منتشر نکرده خیر نمیشه .بهتره هارد را تعویض کنید