PDA

مشاهده نسخه کامل : دیتکت نشدن مانیتور دوم روی پورت DVI بعد از ریبوت در ویندوز 10

mefa201
18-12-18, 21:46
سلام به همه دوستان
یک مساله ای برام پیش اومده که مممنون میشم راهنماییم کنید.

یک سیستم دارم با کارت گرافیک msi gtx 1060 که یه مانیتور بهش با پورت hdmi وصل هست.
این کارت یه خروجی hdmi داره و یک خروجی dvi
یه مانیتور دیگه بهش وصل کردم که مانیتور دوم چون فقط ورودی vga داره ما اومدیم یه تبدیل ugreen dvi to vga گرفتیم که به این مانیتور هم خروجی بدیم.

همه چی هم خوب کار میکنه.
مشکل فقط اینجاست که وقتی سیستم ریست میشه. در راه اندازی مجدد مانیتور خروجی dvi دیتکت نمیشه. باید بعد از لود شدن ویندوز تبدیل dvi رو از کارت گرافیک به صورت فیزیکی جدا کنیم و دوباره بهش وصل کنیم تا دیتکت بشه.

کسی از میتونه راهنمایی کنه که چطوری میشه این مساله رو حل کرد.
من خیلی در این مورد سرچ کردم. اما به نتیجه نرسیدم. جالب اینجاست که تبدیل درست کار میکنه. یعنی اومدم پورت HDMI رو قطع کردم و وقتی سیستم ریبوت شد به خوبی مانیتور روی پورت DVI بالا اومد. اما وقتی که هم پورت HDMI وصله و هم DVI ، فقط مانیتور HDMI دیتکت میشه و مانیتور DVI نه.
هر کاری کردم موفق نشدم.

میخوام ببینم ایا راهی هست که حداقل یه نرم افزاری باشه یا کدی باشه که بدون جداکردن و وصل کردن فیزیکی dvi عملیات دیتکت رو انجام بده. چون اگه هر بار محبور به unplug و replug کردن پورت DVI باشیم هم سخته و هم در دراز مدت اسیب میزنه پورت ها.

حداقل نرم افزاری باشه که یه دکمه بزنیم پورت dvi راه اندازی کنه.

ممنون ازراهنمایی دوستان عزیز

AMD>INTEL
19-12-18, 06:12
بعید میدونم راهی باشه . مگر اینکه مانیتور دوم بدون تبدیل باشه . این تبدیل هر چقدر هم خوب باشند به هر حال تبدیل هستند و اون مانیتور به صورت استاندارد دارای پورت های دیجیتال نبوده

mefa201
19-12-18, 12:07
بعید میدونم راهی باشه . مگر اینکه مانیتور دوم بدون تبدیل باشه . این تبدیل هر چقدر هم خوب باشند به هر حال تبدیل هستند و اون مانیتور به صورت استاندارد دارای پورت های دیجیتال نبوده

اخه اگه مشکل از تبدیل بود چرا وقتی hdmi رو از مانیتور اول جدا میکنم سیستم با DVI بالا میاد.
من خیلی سرچ کردم . تو توضیحات نوشته بود سیستم اینطوری هست که اول DVI چک میشه ، بعد Display Port ، بعد HDMI

اما اینجا انگار اول از همه HDMI چک میشه
من حتی در سایت nvidia یه فریمور پیدا کردم که نوشته بود این مساله رو حل میکنه و نصبش هم کردم اما اون هم کار نکرد.

در نت سرچ کردم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارند.

mefa201
21-12-18, 02:10
با این توضیحات الان شرایط کار من به این صورت هست که هر بار سیسم رو روشن میکنم. باید DVI رو بکنم. بعد که ویندوز بالا اومد (با hdmi) DVI رو وصل کنم که مانیتور DVI بالا بیاد.
همون unplug و replug فیزیکی

میخواستم ببینم روش نرم افزاری نیست که در حالیکه DVI وصل هست به این پورت یه اینتراپتی چیزی بده که ویندوز این تصور رو داشته باشه که کابل DVI واقعا unplug شده. بعد یه کامندی باشه که وقتی زدیم سیستم فکر کنه این پورت replug شده.
حداقل اینطوری محبور نباشیم به صورت فیزیکی دائما پورت رو قطع و وصل کنیم !؟

AMD>INTEL
21-12-18, 12:23
تبدیل خودش باعث تاخیر میشه و این باعث میشه این سیستم گرافیک دوم رو به خوبی نتونه دیتکت کنه

mefa201
21-12-18, 12:30
تبدیل خودش باعث تاخیر میشه و این باعث میشه این سیستم گرافیک دوم رو به خوبی نتونه دیتکت کنه

در مورد تبدیل display port به vga هم همین تاخیر وجود داره به نظرتون ؟!

AMD>INTEL
21-12-18, 15:07
در مورد تبدیل display port به vga هم همین تاخیر وجود داره به نظرتون ؟!

دوست عزیز احتمالا همینطوره
تبدیل برای یک خروجی باز قابل قبوله ولی باز هم غیر استاندارده هر تبدیلی مشکلاتی داره
این کار غیر استاندارده و به عنوان کسی که بالای 18 سال کارم سخت افزاره میگم بهترین راه تعویض مانیتور با مانیتوری هست که به صورت استاندارد پورت دجیتال داشته باشد هست

mefa201
23-12-18, 16:11
دوست عزیز احتمالا همینطوره
تبدیل برای یک خروجی باز قابل قبوله ولی باز هم غیر استاندارده هر تبدیلی مشکلاتی داره
این کار غیر استاندارده و به عنوان کسی که بالای 18 سال کارم سخت افزاره میگم بهترین راه تعویض مانیتور با مانیتوری هست که به صورت استاندارد پورت دجیتال داشته باشد هست

فرمایشتون اینه که ممکنه باعث خرابی کارت گرافیک بشه ؟!

AMD>INTEL
23-12-18, 18:08
نه ولی نباید توقع استاندارد کار کردن داشته باشید . این تبدیل ها هم عموما برای خروجی تکی ساخته شده است

mefa201
24-12-18, 00:07
نه ولی نباید توقع استاندارد کار کردن داشته باشید . این تبدیل ها هم عموما برای خروجی تکی ساخته شده است

شما قرمودید که سالیان سال هست در کار سخت افزار هستید. پس مطمئنا با فروشگاه های زیادی مرتبط هستید و یا شاید خودتون فروشگاه داشته باشید.
22552
من مطابق با تصویر بالا دنبال یه کابل DVI-D هستم که یه سرش DVI-D نری هست و یه سرش هم DVI-D مادگی.

جایی رو سراغ دارید که این مدل کابل رو داشته باشه ؟!

Mostafa_sh
15-09-19, 21:41
سلام
من یک مانیتور دارم.
پورت dvi , vga میخوره.
سیستم هم apu هست .
حالا :
پورت dvi توو بایوس یا در لحظه لود شدن ویندوز تصویر میده اما وقتی ویندوز بالا میاد دیگه دتکت نمیشه .
حتی توو حالت safe mode تصویر میده ؟؟!!
درایور رو پاک کردم بازم تصویر نداد .
دوباره نصب کردم بازم تصویر نداد .
الان با پورت vga دارم کار میکنم
راستی HDMI هم کار میکنه ( روو تلویزیون امتحان کردم )
فقط dvi کار نمیکنه .
به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟؟؟
با تشکر

AMD>INTEL
16-09-19, 10:14
تاپیک قدیمی را بالا نیارید . تاپیک جدیدی ایجاد کنید .