PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب ویندوز بروی لبتاپ.

akbar3
14-12-18, 09:52
درود برشما.دوستان میخوام رویه لب تاپ یکی از رفقا از طریق فلش ویندوز نصب کنم.اخطاره دیسک شماMBRهستو میده و باید دیسک رو به تبدیل کنمGPT
حالا اگه اینکار انجام بشه کله دیسک فرمت میشه؟من میخوام درایو سی رو فقط تبدیل کنم.ممنون.

AMD>INTEL
14-12-18, 10:38
درود برشما.دوستان میخوام رویه لب تاپ یکی از رفقا از طریق فلش ویندوز نصب کنم.اخطاره دیسک شماMBRهستو میده و باید دیسک رو به تبدیل کنمGPT
حالا اگه اینکار انجام بشه کله دیسک فرمت میشه؟من میخوام درایو سی رو فقط تبدیل کنم.ممنون.

با برنامه هایی مثل آکرونیس دیسک دایرکتور میتونید تبدیل به gpt یا mbr کنید . ولی به هر حال بهتره از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید

akbar3
15-12-18, 08:17
با برنامه هایی مثل آکرونیس دیسک دایرکتور میتونید تبدیل به gpt یا mbr کنید . ولی به هر حال بهتره از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
ممنونم.اما شنیدم تبدیله دیسک بهGPTمشکلاتی بوجود میاره....البته من به ویندوزم دسترسی نداشتم که با نرم افزار حلش کنم.ولی با این اوصاف مشکل از نرم افزارrefusبود که عوض کردم ویندوز براحتی نصب شد.

AMD>INTEL
15-12-18, 11:11
تاپیک قفل میشه . بله تنظیمات RUFUS باید با توجه به مشخصات سیستم تان تنظیم بشه . این که تاکید میکنم شرح کامل گفته بشه به همین خاطر است