PDA

مشاهده نسخه کامل : کانفیگ بالای لپتاپ ولی جدیدا بازی خیلی خیلی خیلی کند است

alireza853
13-12-18, 17:13
با سلام
احتراما لپتاپی دارم با گرافیک 820m و cpu i7
با این سیستم من بتلفیلد 3 رو به راحتی اجرا می کردم ولی تازگیا 2007 modern warfare 1 رو هم به زور اجرا میکنه
بازی دوتا 2 رو با کانفیگ دایرکت اکس شدیدا کند اجرا میکنه ولی اگر کانفیگ و بزارم روی open gl به راحتی اجرا میکنه
یعنی انگار دایرکت اکس و پیشتیبانی نمیکنه ولی opengl رو پشتیبانی میکنه ، خودمم نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
وقتی توی run گزینه dxdiag رو میزنم همه چیز نرمال هست
قبلا همچین مشکلی نداشت به قران

AMD>INTEL
13-12-18, 19:02
سلام
البته یک پرانتز باز میکنم چیپ گرافیکی 820m خیلی قوی نیست . در اصل چیپ پایه انویدیا برای لپتاپ هست
PassMark - GeForce 820M - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
--------------------
شما درایور فعلی را با برنامه ddu حذف و درایور جدید را نصب کنید .
مقدار رم دستگاه هم فید کنید

alireza853
15-12-18, 14:05
خیلی مخلصم ، ولی یکم بهتر شد ولی هنوز گیر میکنه ، این بازی روی لپتاپ دوستم که 2 گیگ رم داره و گرافیم 256 راحت اجرا میشه ، نمیدونم چرا برای من اینطور نیست ، نشانه تفنگ طوری نیست که بصورت اروم تکون بخوره ، فقط بعضی وقتها گیر میکنه
راستی یه سوال دیگه ، چرا گرافیک کامپیوتر به مرور ضعیف میشه ولی گرافیک کنسول ضعیف نمیشه ، مثلا یه بازی رو با فریم 30 6 سال پیش بازی میکردم اما الان نمیشه همون فریم و گرفت ، ولی روی کنسول با همون فریم میشه ، تازه 7 سال هم گذشته

AMD>INTEL
15-12-18, 17:56
کنسول یک مجموعه با سخت افزار مشخص هست که بازیساز ها بر اساس همون محدودیت بازی را درست میکنند
نوع چیپ گرافیکی مهم است . شما با این gpu لپتاپ که بسیار ابتدایی هست توقع اجرا شدن گیم ها در بهترین حالت رو نداشته باشید .
دستگاه دوست شما ممکنه gpu قویتری داشته باشه .