PDA

مشاهده نسخه کامل : فریز شدن سیستم

ehsa2500
13-12-18, 00:48
با سلام. من قبلا مشکل بلو اسکرین داشتم که با تعویض رم حل شد. ولی حالا به جای اون تقریبا سیستم روری یه بار فریز میشه و باید با دکمه کیس ریست بشه تا درست بشه. با یه رم دیگه هم تست کردم بازم مشکل داشت. البته هر دوتا رم دست دوم بودن. هارد هم بدسکتور نداره.یه مطلب دیگه اینکه رم قبلیم که باهاش بلو اسکرین داشتم روی یه سیستم دیگه بدون مشکل کار کرد.
ecs g41
ram kingston ddr3 2g
wd 1t
green 380 eu plus
cpu e5700

AMD>INTEL
13-12-18, 09:56
با سلام. من قبلا مشکل بلو اسکرین داشتم که با تعویض رم حل شد. ولی حالا به جای اون تقریبا سیستم روری یه بار فریز میشه و باید با دکمه کیس ریست بشه تا درست بشه. با یه رم دیگه هم تست کردم بازم مشکل داشت. البته هر دوتا رم دست دوم بودن. هارد هم بدسکتور نداره.یه مطلب دیگه اینکه رم قبلیم که باهاش بلو اسکرین داشتم روی یه سیستم دیگه بدون مشکل کار کرد.
ecs g41
ram kingston ddr3 2g
wd 1t
green 380 eu plus
cpu e5700

مشکل احتمالا چیپ مادربرده . یکی از پل های مادربرد به دلیل حرارت مشکل پیدا کرده

ehsa2500
13-12-18, 10:44
مشکل احتمالا چیپ مادربرده . یکی از پل های مادربرد به دلیل حرارت مشکل پیدا کرده

خیلی ممنون. به نظر شما اگه فعلا با این مادربرد کار کنم برای قطعات دیگه مشکل پیش نمیاره؟ اخه قیمتا فعلا بالاست

AMD>INTEL
13-12-18, 11:33
خیلی ممنون. به نظر شما اگه فعلا با این مادربرد کار کنم برای قطعات دیگه مشکل پیش نمیاره؟ اخه قیمتا فعلا بالاست

نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاره . اگر امکانش رو دارید . خمیر سیلیکون زیر چیپ ها را عوض کنید شاید موثر باشه

ehsa2500
20-12-18, 14:42
نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاره . اگر امکانش رو دارید . خمیر سیلیکون زیر چیپ ها را عوض کنید شاید موثر باشه

ریست کردن بایوس تاثیری برای رفع هنگ داره؟

AMD>INTEL
20-12-18, 22:53
ریست کردن بایوس تاثیری برای رفع هنگ داره؟

بعید میدونم شما مادربردت مشکل داره و باید تعویض بشه