سلام دوستان کسی میدونه چرا همون نسخه درایور کارت گرافیک که قبلا بدون هیچ مشکلی آپدیت میشد ولی حال وقتی آپ میشه مانیتور سیاه میشه همون جوری هم میمونه
AMD>INTEL
04-12-18, 20:38
چند بار اگر درایور روی درایور بدون حذف درایور قبلی این کار رو انجام بدید اینطوری میشه
با ddu تمام درایور گرافیک فعلی رو حذف کنید
ریستارت کنید درایور جدید را نصب کنید
Amin 79
05-12-18, 00:04
بله همین طوره ولی اگه یه بار آپدیت کنم اونوقت هیچ اتفاق نمی افته انگار اصلا نصب نمیشه
و اینکه بعد از نصب ویندوز بدون آپدیت کارت گرافیک حدودا ۳تا رزولوشن به ما میده وبا آپدیت کارت گرافیک تعداد رزولوشن ها زیادتر میشه ولی دیگه اینجوری نیست بعد از این که ویندوز نصب میکنم مانیتور ۸تا رزولوشن نشون میده اینم وقتی که گرافیک آپدیت نیست و فقط از ۴گیگ ۲۵۶ مگ ظرفیت به من میده ممنون که جواب دادی
AMD>INTEL
05-12-18, 05:37
بله همین طوره ولی اگه یه بار آپدیت کنم اونوقت هیچ اتفاق نمی افته انگار اصلا نصب نمیشه
و اینکه بعد از نصب ویندوز بدون آپدیت کارت گرافیک حدودا ۳تا رزولوشن به ما میده وبا آپدیت کارت گرافیک تعداد رزولوشن ها زیادتر میشه ولی دیگه اینجوری نیست بعد از این که ویندوز نصب میکنم مانیتور ۸تا رزولوشن نشون میده اینم وقتی که گرافیک آپدیت نیست و فقط از ۴گیگ ۲۵۶ مگ ظرفیت به من میده ممنون که جواب دادی
مشکل د ر نصب دارید .درایور را درست نصب کنی نیاز نیست چند بار نصب کنی