با سلام خدمت دوستان عزیز...بنده امروز روی لب تاپ asus k55 vd ویندوز تن نسخه اینترپرایز شرکتی نصب کردم(نوین پندار) بعد از نصب هر کاری کردم درایور پردازنده گرافیکی ک gt6نشون داده میشه....حتی موقع نصب nvidia experiece هم ارور دادش ک این نرم افزار فقط روی سیستم های متکی بر کارت های گرافیکی انویدیا نصب میشه...ممنون میشم راهنمایی کنید....ویندوز تن 64 بیت
AMD>INTEL
01-12-18, 19:44
این ویندوزهای دستکاری شده و قدیمی را نصب نکنید
ویندوز 10 بر خلاف سایر ویندوزها باید اپدیت باشه تا درایورها مخصوصا درایور گرافیک نصب بشه
شما اخرین بیلد و اپدیت شده ویندوز 10 رو از سافت 98 یا سافت گذر دانلود و نصب کنید
sajad564
01-12-18, 21:09
ویندوز 10 بر خلاف سایر ویندوزها باید اپدیت باشه تا درایورها مخصوصا درایور گرافیک نصب بشه
شما اخرین بیلد و اپدیت شده ویندوز 10 رو از سافت 98 یا سافت گذر دانلود و نصب کنید
با تشکر از جوابتون میخواستم بدونم راهی نیستش ک بدون فلش و سی دی ویندوز دانلود شده رو نصب کرد چون در حال حاظر فلش ندارم متاسفانه
AMD>INTEL
02-12-18, 05:52
نه راهی نیست . هر کاری نیاز به ابزاری داره
sajad564
06-12-18, 16:28
با سلام مجدد خدمت شما...بنده اخرین نسخه ویندوز تن نسخه اینترپرایز رو نصب کردم درایور کارت گرافیک متناسب با گرافیک رو هم, هم از سایت خود انویدیا هم از سافت گذر نصب کردم که باز هم مشکل حل نشد هر بار هم با ddu درایور قبلی رو حذف کردم بعد ویندوز 8.1 دانلود کردم و فرایند بالا رو دوباره تکرار کردم ولی باز هم مشکل پا برجاست...مدل لب تاپ asus k55vd
AMD>INTEL
07-12-18, 10:53
بدون شک یک موردی در نصب دارید . درایور اینتل را ابتدا نصب کردید یا نه ؟
sajad564
07-12-18, 11:29
بدون شک یک موردی در نصب دارید . درایور اینتل را ابتدا نصب کردید یا نه ؟
بله ابتدا درایور رو نصب کردم بعد الان ویندوز سون نصب کردم بار اول ارور عدم شناسایی هاردویر داد ولی بار دوم تو مرحله نصب ارور داد که نتونسته درایور رو نصب کنه
درایور از سایت ایسوس دانلود شده بود