PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل اتصال هدفون بلوتوث به کامپیوتر

sara97
21-11-18, 17:40
سلام
من وقتی مراحل اتصال هدفون بلوتوث به ویندوز 7 رو میرم.در نهایت هدفون در Devices and Printers دیده میشه ولی با یک علامت مثلث زرد !!و اتصال انجام نمیشه. ولی همین هدفون در کامپیوتر دیگه با ویندوز 7 مشکلی نداره .دانگل بلوتوثم قدیمیه ولی درایورش آپدیت هست.ممنون میشم راهنماییم کنین؟ باید دانگل بلوتوث جدید بگیرم؟
22495

P-Ravesh
21-11-18, 18:09
سلام
من وقتی مراحل اتصال هدفون بلوتوث به ویندوز 7 رو میرم.در نهایت هدفون در Devices and Printers دیده میشه ولی با یک علامت مثلث زرد !!و اتصال انجام نمیشه. ولی همین هدفون در کامپیوتر دیگه با ویندوز 7 مشکلی نداره .دانگل بلوتوثم قدیمیه ولی درایورش آپدیت هست.ممنون میشم راهنماییم کنین؟ باید دانگل بلوتوث جدید بگیرم؟
22495

بنا بر تجربه ای که کردم این مطلب رو مینویسم . دانش تخصصی ندارم . دستگاه هایی که برای اتصال به گوشی هوشمند یا هر دستگاه موبایل دیگری طراحی وساخته شده در رایانه شناسایی میشه اما کار نمیکنه . گاهی هم اصلاً شناسایی نمیشه .( بسته به نوع دستگاه). من دانگل بلوتوث جدید و با کیفیت دارم که به کامپیوتر وصله.دریافت و ارسال اطلاعات طبق انتظار انجام میشه و مشکلی وجود نداره. در گوشی هوشمندی که دارم مشکلی با هیچ وسیله ارتباطی بیسیم ویژه گوشی ، وجود نداره . چند مدل هدفون و هدست بلوتوث و همینطور دو مدل دسته بازی ویژه موبایل (ارتباط بی سیم یا بلوتوث) که برای گوشی هوشمند طراحی شده اند در گوشی مشکلی ندارند و بسیار عالی و طبق انتظار کار میکنند .اما همین هدفونها و هدستها و دسته های بازی در ارتباط بی سیم با رایانه تنها شناسایی میشوند اما کارایی ندارند . دقت کن گفتم هدست یا هدفون که برای گوشی هوشمند طراحی شده نه تمام هدفونها و هدستهای بلوتوث چرا که دستگاه های بلوتوث ویژه رایانه هم فراوان وجود دارد .
فکر نمیکنم مشکل از درایور باشد چرا که همیشه درایور ها بروز هستند همینطور ویندوز و سیستم گوشی هوشمندی که دارم . در ویندوز هشت و ده با آخرین آپدیتها هم این قضیه بر قرار است .

AMD>INTEL
21-11-18, 18:44
سلام
22495

دانگل بلوتوث با کیفیت نسخه 4.2 تهیه کنید . مشکل حل میشه

lophalab
26-03-19, 21:49
سلام منم همین مشکلو دارم
هدست وایرلسی venous pv-hb309 خریدم
یه بلوتوث CSR 4.0 dongle گرفتم
هرکاری میکنم وصل نمیشه
اگه کسی میتونه از طریقه نصبش یه فیلم بگیره عالی میشه مممنونممم
عمرتون زیاد

AMD>INTEL
26-03-19, 22:12
سلام منم همین مشکلو دارم
هدست وایرلسی venous pv-hb309 خریدم
یه بلوتوث CSR 4.0 dongle گرفتم
هرکاری میکنم وصل نمیشه
اگه کسی میتونه از طریقه نصبش یه فیلم بگیره عالی میشه مممنونممم
عمرتون زیاد

شما با تست دیوایس بلوتوث دیگه تست کنید ایراد از دانگل نباشه . چون دانگل های بی کیفیت در بازار زیاد هستند