سلام من یه لپ تاپ ایسوس دست دوم خریدم مدل k550j مشکلی که هست نور ال سی دی مایل به زرد نشون میده سفید نیست و رنگ سیاه رو بیش از حد نشون میده مثلا در صحنه یک فیلم وقتی تاریک میشه این تاریکی تو لپ تاپ چند برابر میشه که زیاد مشخص نیست اون صحنه با اینکه نور لپ تاپ رو 100 هست اگه من نور رو نصف کنم یا صفر بشه دیگه هیچی مشخص نیست من باید کنتراست km پلیر رو ببرم بالا ببینم تصویر رو کسی نمیدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
AMD>INTEL
20-11-18, 05:58
سلام من یه لپ تاپ ایسوس دست دوم خریدم مدل k550j مشکلی که هست نور ال سی دی مایل به زرد نشون میده سفید نیست و رنگ سیاه رو بیش از حد نشون میده مثلا در صحنه یک فیلم وقتی تاریک میشه این تاریکی تو لپ تاپ چند برابر میشه که زیاد مشخص نیست اون صحنه با اینکه نور لپ تاپ رو 100 هست اگه من نور رو نصف کنم یا صفر بشه دیگه هیچی مشخص نیست من باید کنتراست km پلیر رو ببرم بالا ببینم تصویر رو کسی نمیدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
اگر دارای گارانتی هست ببرید گارانتی اگر هم نیست به احتمال زیاد باید led دستگاه عوض بشه
lii
20-11-18, 14:43
وضعیت در هنگام بوت و یا بایوس چطوره؟
تو بعضی مانیتورها در تنظیماتشون یک گزینه هست به نام dynamic contrast که دقیقا همین کار رو میکنه، عناصر صفحه تاریک رو فقط تو اتاق تاریک میشه دید از بس صفحه تاریک میشه
شاید مشکل نرم افزاری باشه و با ریست کردن تنظیمات گرافیک یا تعویض ویندوز مشکلتون حل شه
sararazmjoo
20-11-18, 20:26
فرقی نمیکنه چه تو بایوس چه بوت یه حالت کم نور وجود داره حتی موقع لوگوی ویندوز میاد من با یه لپ تاپ سامسونگ مقایسه کردم خیلی باهم فرق میکنه تو لپ تاپ سامسونگ وقتی MY Computer رو باز میکنی رنگ سفید شیری هست ولی تو ایسوس رنگ مایل یه زرد هست نمیدونم لپ تاپ ایسوس به صورت طبیعی اینجوره یا واقعا مشکل داره
تو تنظیمات گرافیک اینتل هم که میرم هیپچی نشون نمیده با اینکه اپدیت هم کردم صحفه خالی هست حالا من ویندوز رو تغیر میدم ببینم مشکل حل میشه یا نه با تشکر:give_rose:
22487