PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا واقعا درگاه USB-C لپتاپهای ایسوس مشکل دارد؟

Calm
14-11-18, 04:49
دوستان از دیجیک هاب USB-C به USB-A که تصاویر رو گذاشتم و بی نام و نشانه بقیمت ۶۰ خریداری شد اما به Vivobook k570ud که وصل میشه کمترین عکس العملی حتی اتورفرش در device manager که نشانه ی اتصال یک ابزاره بروز نمیکنه و تست کردم هاب برق 5v هم نداشت!!
با خدمات دیجیک تماس گرفتم بدون اینکه اسمی از لپتاپ بیارم فی البداهه خودش گفت اگه به لپتاپ ایسوس وصل شده این درگاه روی ایسوس ها نمایشیه و گاهی هم با هر هابی نمیخونه
دم دستم چیز دیگه ای نیست که هاب رو باهاش تست کنم
راسته که ایسوسها اینطورن؟

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

P-Ravesh
14-11-18, 08:37
به نظر تو میشه بزرگترین سازنده قطعات رایانه در جهان با اون همه دبدبه وکبکبه و بردن چند هزار جایزه امروزه و هر روزه ، درگاه نمایشی بزاره تو لپتاپش ؟ این حرفهای آبکی فقط تو ایران اونهم توسط فروشندگان بیسواد اما (به قول خودشان) زرنگ در انداختن جنس پشمکی به مردم ، گفته میشه . خودت داری میگی هاب بی نام و نشان گرفتی که معلوم نیست از تو کدام سوراخی درآمده (البته معلوم که هست . کارگاه های کوچک چینی که بیشتر شبیه دخمه است تا کارگاه با چند تا کارگر فزرتی که تنبان به پا ندارن و با شورت و زیرپوش عرق کرده مشغول به سر هم بندی بی کیفیت ترین و آشغال ترین قطعات هستند برای ارسال به خاور میانه و آفریقا ) اینا چیزهایی است که من به چشم دیدم و به گوش شنیدم .

Calm
14-11-18, 09:00
به نظر تو میشه بزرگترین سازنده قطعات رایانه در جهان با اون همه دبدبه وکبکبه و بردن چند هزار جایزه امروزه و هر روزه ، درگاه نمایشی بزاره تو لپتاپش ؟ این حرفهای آبکی فقط تو ایران اونهم توسط فروشندگان بیسواد اما (به قول خودشان) زرنگ در انداختن جنس پشمکی به مردم ، گفته میشه . خودت داری میگی هاب بی نام و نشان گرفتی که معلوم نیست از تو کدام سوراخی درآمده (البته معلوم که هست . کارگاه های کوچک چینی که بیشتر شبیه دخمه است تا کارگاه با چند تا کارگر فزرتی که تنبان به پا ندارن و با شورت و زیرپوش عرق کرده مشغول به سر هم بندی بی کیفیت ترین و آشغال ترین قطعات هستند برای ارسال به خاور میانه و آفریقا ) اینا چیزهایی است که من به چشم دیدم و به گوش شنیدم .
نظر من بشما نزدیکتر است
ولی گفتم اینجا شاید دوستان تجربه ی عملی تری در این خصوص داشته باشن
مخصوصن که این هابه حتی برق هم توش نمیاد

AMD>INTEL
14-11-18, 10:56
هیچ دلیلی نیست هر تبدیلی با هر دستگاهی سازگار باشد . احتمالا مبدل با دستگاه شما سازگار نیست

Calm
14-11-18, 13:51
هیچ دلیلی نیست هر تبدیلی با هر دستگاهی سازگار باشد . احتمالا مبدل با دستگاه شما سازگار نیست
توی USB-A که انواع و اقسام هابهای USB 1.1 و 2 و 3 ازش دارم اینجوری ندیدم تابحال. مگرکه USB-C چجوریه که سازگار و ناسازگاری درش وجود داره
و بعد
چجوری بفهمم چه هابی بگیرم با این همخوان باشه تا پول دور نریزم

AMD>INTEL
14-11-18, 14:31
توی USB-A که انواع و اقسام هابهای USB 1.1 و 2 و 3 ازش دارم اینجوری ندیدم تابحال. مگرکه USB-C چجوریه که سازگار و ناسازگاری درش وجود داره
و بعد
چجوری بفهمم چه هابی بگیرم با این همخوان باشه تا پول دور نریزم

خرید حضوری انجام بدید و تست کنید