با سلام خسته نباشید دوستان عزیز بنده کارت گرافیکم AMD RADEON R5 M420 هست و گرافیک اولم AMD RADEON R4 هست گرافیک R5 رو از طریق خود برنامه RADEON setting
اپدیت کردم دانلود کرد و در حال نصب بود تا اخر اخر رفت یکم مونده بود اررور داد 4 تا گزینه داشت یکیش restart now بود که کلیک کردم لپتاپ ریست شد و بعد از بالا امدن کارت گرافیکم کلا نیست حتی تنظیمات readon هم نیست وقتی راست کلیک میکنم کلا نیستش و داخل لیست درایور هام هم رفته و فقد R4 هست.
لطفا راهنمایی کنید از هیچ سایتی دانلود نکردم و از خود RADEON داخل اپدیت کردم.
feriya
08-11-18, 18:45
با سلام خسته نباشید دوستان عزیز بنده کارت گرافیکم AMD RADEON R5 M420 هست و گرافیک اولم AMD RADEON R4 هست گرافیک R5 رو از طریق خود برنامه RADEON setting
اپدیت کردم دانلود کرد و در حال نصب بود تا اخر اخر رفت یکم مونده بود اررور داد 4 تا گزینه داشت یکیش restart now بود که کلیک کردم لپتاپ ریست شد و بعد از بالا امدن کارت گرافیکم کلا نیست حتی تنظیمات readon هم نیست وقتی راست کلیک میکنم کلا نیستش و داخل لیست درایور هام هم رفته و فقد R4 هست.
سلام دوست گرامی.آپدیت شما به درستی انجام نشده و آپ جدید آپ قبلیو هم از کار انداخته و خودش هم نصفه نیمه نصب شده.
شما اول درایور نصب شده رو کامل پاک کن اگه تو کنترل پنل نبود به طور دستی از درایو اصلی (c)پاک کن.
و مجدد یا درایورو از سایت ایرانی بگرد نصب کن.یا هنگام نصب از amd فیلتر شکن اجرا کن
AMD>INTEL
08-11-18, 21:49
درایور گرافیک باید با برنامه DDU کاملا حذف بشه و دوباره نصب بشه