PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیک اصلی لپ تاپ لنوو y50-70

broken.heart
07-11-18, 23:57
سلام
من به یه مشکی برخوردم که تاحالا ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل از چیه؟

مدل لپ تاپ lenovo Y50-70 gaming
ویندوز 10

مثل بقیه لپ تاپ های گیمینگ دوتا گرافیک داره گرافیک intel و nvidia

اتفاقی که افتاده اینه لپ تاپ داشته استفاده می شده که یهو ویندوز کرش میشه و ریست میشه (در حین بازی بوده) و بعد از روشن شدن درایور انویدیا دیگه بالا نیومده و کلا گرافیک انویدیا لپ تاپ از توی Device Manager پاک شده و بعد از اون هرکاری که کردم درایور نصب نشد.

من یه بار ویندوزش رو عوض کردم و دوباره از نو درایور هارو نصب کردم
همه درایور ها و درایور گرافیک اینتل به درستی نصب شد اما گرافیک انویدیا لپ تاپ اصلا شناسایی نمیشه که بخواد درایورش رو نصب کنه
با هر نرم افزار چکری هم که چک میکنم گرافیک اینتل رو نشون میده اما انویدیا رو نه
ینی اصلا هیچ اثری از گرافیک Nvidia در لپ تاپ نیست انگار لپ تاپ گرافیک Nvidia نداره:1.:

دوروزه دارم به صورت نرم افزاری روش کار میکنم ولی هیچ راهی به گرافیک نمیرسه شک دارم به این که سخت افزاری باشه... نمیدونم
کسی تاحالا با همچین مشکلی رو برو شده؟

یه نکته هم بگم که این لپ تاپ از طریق بایوس میشه گرافیک Nvidia رو غیر فعال کرد اما من اونم چک کردم از داخل تنظیمات بایوس گرافیک فعاله اما توی ویندوز اثری ازش نیست.

broken.heart
08-11-18, 01:31
22436اینجا intel هست اما اثری از Nvidia نیست

22437 توی این نرم افزار که مخصوص خود لنوو هست و خیلی از نرم افزار های چکر دیگه هم intel هست اما اثری از Nvidia نیست

22438 اروریم که میده طبق معمول اینه

اگر بازم چیزی مبهمه بگید تا توضیح بدم
میدونم اینجوری راهنمایی کردن خیلی سخته اما خب اگه کسی به همچین مشکلی برخورد کرده ممنون میشم راهنماییم کنه

AMD>INTEL
08-11-18, 09:23
22436اینجا intel هست اما اثری از Nvidia نیست

22437 توی این نرم افزار که مخصوص خود لنوو هست و خیلی از نرم افزار های چکر دیگه هم intel هست اما اثری از Nvidia نیست

22438 اروریم که میده طبق معمول اینه

اگر بازم چیزی مبهمه بگید تا توضیح بدم
میدونم اینجوری راهنمایی کردن خیلی سخته اما خب اگه کسی به همچین مشکلی برخورد کرده ممنون میشم راهنماییم کنه

شما شک نکنید که مشکل سخت افزاریه . به هر دلیل چیپ nvidia غیر فعال شده
توضیحات اولیه شما مثل کرش و ... هم دقیقا این موضوع رو تایید میکنه