PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل لپتاپ DELL بعد از تعویض باتری

AMINREZA
06-11-18, 13:12
سلام دوستان عزیزم
این مشکل واسه لپتاپ یکی از دوستان پیش اومده ترجیح دادم با دوستان این انجمن مشکلش رو مطرح کنم.
مدل دقیق لپتاپ Dell Vostro 1320 هست . ظاهرا مدتی پیش باتریش خراب میشه و میرن براش باتری میگیرن . باتری فابریک خودش 6 سلولی بوده اما فروشنده پیشنهاد میکنه بجای باتری 1320 ، مدل 1520 روش بندازن که 9 سلولیه و شارژ بیشتری نگه میداره .
به گفته خودشون بعد از روشن کردن لپتاپ یه سری بوق ممتد از لپتاپ به صدا درمیاد و این بنده خدا هم سریعا لپتاپ رو خاموش میکنه و دیگه از اون باتری استفاده نمیکنه .
اما الان مشکلی که داره اینه که گاهی اوقات ویندوز اصلا بالا نمیاد و گاهی اوقات هم که بالا میاد یکدفعه صفحه لپتاپ سفید و درنهایت خاموش میشه .
یه نفر گفت ممکنه هارد لپتاپ نیم سوز شده باشه .
خوشحال میشم نظر شما رو بشنوم
و همچنین بنظرتون چقدر خرج برمیداره ؟
و درکل ایا ارزش داره درستش کنه ؟

پیشاپیش مرسی از راهنماییتون :11():

AMD>INTEL
06-11-18, 13:28
سلام دوستان عزیزم
این مشکل واسه لپتاپ یکی از دوستان پیش اومده ترجیح دادم با دوستان این انجمن مشکلش رو مطرح کنم.
مدل دقیق لپتاپ Dell Vostro 1320 هست . ظاهرا مدتی پیش باتریش خراب میشه و میرن براش باتری میگیرن . باتری فابریک خودش 6 سلولی بوده اما فروشنده پیشنهاد میکنه بجای باتری 1320 ، مدل 1520 روش بندازن که 9 سلولیه و شارژ بیشتری نگه میداره .
به گفته خودشون بعد از روشن کردن لپتاپ یه سری بوق ممتد از لپتاپ به صدا درمیاد و این بنده خدا هم سریعا لپتاپ رو خاموش میکنه و دیگه از اون باتری استفاده نمیکنه .
اما الان مشکلی که داره اینه که گاهی اوقات ویندوز اصلا بالا نمیاد و گاهی اوقات هم که بالا میاد یکدفعه صفحه لپتاپ سفید و درنهایت خاموش میشه .
یه نفر گفت ممکنه هارد لپتاپ نیم سوز شده باشه .
خوشحال میشم نظر شما رو بشنوم
و همچنین بنظرتون چقدر خرج برمیداره ؟
و درکل ایا ارزش داره درستش کنه ؟

پیشاپیش مرسی از راهنماییتون :11():

از وضعیت سلامت هارد دیسک با برنامه HDTUNE اسکرین شات بگذارید

AMINREZA
06-11-18, 15:27

چشم میگم عکس بگیره بفرسته برام

AMINREZA
11-11-18, 06:28
سلام جناب امید عزیز
من به صاحب لپتاپ گفتم اسکرین شات بگیره ،
اما اون بنده خدا گفت "چندین دفعه روشن خاموش کردم اما هردفعه وسط کار صفحه لپتاپ تیره میشد . یکبار هم که موفق شدم به محیط ویندوز وارد بشم به محض اینکه داخل یکی از درایوهام رفتم صفحه تیر شد و دیگه عملا نتونستم کاری بکنم "
حالا با این اوصاف چیکار کنیم؟ بنظرتون مشکلش چیه ؟

AMD>INTEL
11-11-18, 09:30
سلام جناب امید عزیز
من به صاحب لپتاپ گفتم اسکرین شات بگیره ،
اما اون بنده خدا گفت "چندین دفعه روشن خاموش کردم اما هردفعه وسط کار صفحه لپتاپ تیره میشد . یکبار هم که موفق شدم به محیط ویندوز وارد بشم به محض اینکه داخل یکی از درایوهام رفتم صفحه تیر شد و دیگه عملا نتونستم کاری بکنم "
حالا با این اوصاف چیکار کنیم؟ بنظرتون مشکلش چیه ؟

دوست عزیز
بهتر ببرید پیش تعمیرکار . به این شکل کار خاصی نمیشه کرد
--------------
تو دیسک بوت HIREN BOOT نسخه تحت داس HD SENITEL هست . با اون هم میتونی از سلامت نسبی هارد مطمئن بشی
ولی در کل توصیه میکنم تعمیر کار نشون بدی

AMINREZA
22-11-18, 03:35

سلام
وقت بخیر
عکس خدمت شما

Only the registered members can see the link

باتوجه به این وضعیت ایا تنها راه باقیمونده تعویض هارد دیسکه ؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد ؟
ضمنا از کجا میتونم مطمئن بشم قطعات دیگه آسیب ندیدن ؟ درواقع هیچ نرم افزاری هست که این مورد رو آنالیز کنه ؟

AMD>INTEL
22-11-18, 12:23
سلام
وقت بخیر
عکس خدمت شما

باتوجه به این وضعیت ایا تنها راه باقیمونده تعویض هارد دیسکه ؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد ؟
ضمنا از کجا میتونم مطمئن بشم قطعات دیگه آسیب ندیدن ؟ درواقع هیچ نرم افزاری هست که این مورد رو آنالیز کنه ؟

فعلا هارد را تعویض کنید تا به تست بقیه موارد هم برسید . بعد از تعویض هارد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید

AMINREZA
22-11-18, 14:19
فعلا هارد را تعویض کنید تا به تست بقیه موارد هم برسید . بعد از تعویض هارد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید

یعنی هارد کاملا مرخصه ؟
با نرم افزارای مخصوص این کار نمیشه بدسکتورهاش رو رفع یا بلاک کرد؟

AMD>INTEL
22-11-18, 16:11
مشکل بدسکتور نداره . مشکل دیگه داره که قابل رفع نیست

AMINREZA
22-11-18, 21:46
مشکل بدسکتور نداره . مشکل دیگه داره که قابل رفع نیست

ممنون
با این وصعیت که هارد حتما باید عوض بشه ، اما راهی هست که بفهمم ایا بقیه قطعات مشکل خاصی دارن یا خیر ؟
چون اگر قرار باشه هزینه زیادی براش بکنم ارزش نداره

AMD>INTEL
22-11-18, 23:03
پست بالا را توجه نکردی . هارد باید تست بشه تا بتونی از سلامت بقیه قطعات مطمئن بشی . ماشین هم بدون لاستیک نمیتونه راه بره

AMINREZA
23-11-18, 12:57
پست بالا را توجه نکردی . هارد باید تست بشه تا بتونی از سلامت بقیه قطعات مطمئن بشی . ماشین هم بدون لاستیک نمیتونه راه بره

AMD>INTEL
23-11-18, 15:21

وسترن یا سیگیت هر دو خوب هستند

AMINREZA
23-11-18, 16:47
وسترن یا سیگیت هر دو خوب هستند

ممنون
یکی دوتا هارد دسته دوم بهم پیشنهاد شده ، ایا به ریپورت دوتا نرم افزار hd tune و hdd regenerator میشه کاملا اعتماد کرد ؟

AMD>INTEL
23-11-18, 17:39
ممنون
یکی دوتا هارد دسته دوم بهم پیشنهاد شده ، ایا به ریپورت دوتا نرم افزار hd tune و hdd regenerator میشه کاملا اعتماد کرد ؟

دست دوم هم دیگه انتخاب خودتونه . فقط مهلت تست بگیرید

AMINREZA
23-11-18, 18:47
دست دوم هم دیگه انتخاب خودتونه . فقط مهلت تست بگیرید

سپاس
به ریپورت اون دوتا نرم افزاری که تو پست قبل گفتم میشه اعتماد کرد ؟ ( از بابت سلامت هارد )

AMD>INTEL
23-11-18, 20:04
سپاس
به ریپورت اون دوتا نرم افزاری که تو پست قبل گفتم میشه اعتماد کرد ؟ ( از بابت سلامت هارد )

تا حدودی
مشکل کندی را نشون نمیدن . پس باید مهلت تست بگیرید .

AMINREZA
24-11-18, 21:47
تا حدودی
مشکل کندی را نشون نمیدن . پس باید مهلت تست بگیرید .

سلام مجدد
امروز یه هارد 1 ترا گرفتم گذاشتم روش اما کماکان یکدفعه صفحه سیاه میشه و باید لپتاپ رو خاموش کنیم . هارد نو هست و با hd tune تست کردم همه چیزش اوکی بود.
با نرم افزار memtest رم لپتاپ رو هم چک کردم هیچ اروری نداشت .
تمام درایورهای لپتاپ هم نصبه.
با این اوصاف مشکل از چی میتونه باشه ؟
واقعا گیج شدم

AMD>INTEL
24-11-18, 22:51
سلام مجدد
امروز یه هارد 1 ترا گرفتم گذاشتم روش اما کماکان یکدفعه صفحه سیاه میشه و باید لپتاپ رو خاموش کنیم . هارد نو هست و با hd tune تست کردم همه چیزش اوکی بود.
با نرم افزار memtest رم لپتاپ رو هم چک کردم هیچ اروری نداشت .
تمام درایورهای لپتاپ هم نصبه.
با این اوصاف مشکل از چی میتونه باشه ؟
واقعا گیج شدم

صفحه سیاه شدن داستان دیگریه
میتونه از مادربرد دستگاه یا خود lcd دستگاه باشه
شما پیشنهاد میکنم دستگاه را نزد تعمیرکار ببرید تا تست شود
با این توضیحات غیر از تست حضوری نمیشه عیب یابی کرد

AMINREZA
25-11-18, 08:34
صفحه سیاه شدن داستان دیگریه
میتونه از مادربرد دستگاه یا خود lcd دستگاه باشه
شما پیشنهاد میکنم دستگاه را نزد تعمیرکار ببرید تا تست شود
با این توضیحات غیر از تست حضوری نمیشه عیب یابی کرد
سلام جناب امید عزیز
واقعا ببخشید اینقدر مزاحم میشم :11():
من امروز یه تست انجام دادم و مطمئن شدم مشکل از lcd نیست . به این صورت که با کابل لپتاپ رو به مانیتور وصل کردم ، ویندوز بالا اومد و یه مقدار با ویندوز کار کردم اما به محض اینکه صفحه لپتاپ سیاه شد صفحه مانیتور هم سیاه شد.
بنظرتون میتونه ربطی به درایور کارت گرافیک داشته باشه ؟
گرافیکش geforce 9300m gs هست . از دیشب تا به الان 2-3 تا درایور گرافیک ( آخرین ورژنها) نصب کردم .
حتی با نرم افزار Furmark گرافیک لپتاپ رو چک کردم ظاهرا مشکل خاصی نداره ( در حین تست مشکلاتی از قبیل هنگ کردن پیش نمیومد )

ببخشید اینقدر سوال میپرسم . آخه تهران نیستم و اینجا تعمیرکارای لپتاپ واقعا از نظر فنی ضعیفن . درحدی که خود مشتری اطلاعات سخت افزاری بیشتری از تعمیرکار داره . بخاطر همین میخوام تا حدود زیادی متوجه بشم مشکل از چیه و بعد بدم دست تعمیرکار .

AMD>INTEL
25-11-18, 11:02
سلام جناب امید عزیز
واقعا ببخشید اینقدر مزاحم میشم :11():
من امروز یه تست انجام دادم و مطمئن شدم مشکل از lcd نیست . به این صورت که با کابل لپتاپ رو به مانیتور وصل کردم ، ویندوز بالا اومد و یه مقدار با ویندوز کار کردم اما به محض اینکه صفحه لپتاپ سیاه شد صفحه مانیتور هم سیاه شد.
بنظرتون میتونه ربطی به درایور کارت گرافیک داشته باشه ؟
گرافیکش geforce 9300m gs هست . از دیشب تا به الان 2-3 تا درایور گرافیک ( آخرین ورژنها) نصب کردم .
حتی با نرم افزار Furmark گرافیک لپتاپ رو چک کردم ظاهرا مشکل خاصی نداره ( در حین تست مشکلاتی از قبیل هنگ کردن پیش نمیومد )

ببخشید اینقدر سوال میپرسم . آخه تهران نیستم و اینجا تعمیرکارای لپتاپ واقعا از نظر فنی ضعیفن . درحدی که خود مشتری اطلاعات سخت افزاری بیشتری از تعمیرکار داره . بخاطر همین میخوام تا حدود زیادی متوجه بشم مشکل از چیه و بعد بدم دست تعمیرکار .
سلام
باید همه چیز من جمله ویندوز نصب بشه
بعد با درایور گرافیک تست کنید
این ایراد ممکنه از درایور هم باشه ممکنه از برد دستگاه شما هم باشه
این ایراد توسط شما در نمیاد چون نیاز به تست های تخصصی داره
اگر بودجه دارید به فکر خرید یک لپتاپ باشید عمر طبیعی این دستگاه حداقل 5 سال هست که تموم شده